tyvärr...

har jag inte varit inne på msn på några dagar så jag har inte kunnat prata med min nya vän Malin, hon börja på samma hundgymnasium som jag till hösten. Hon är väldigt snäll och när vi pratar med varandra på msn känns det som om vi har känt varandra hur länge som helst, vi har väldigt mkt gemensamt, vi båda gillar likadana saker, som musik, film och ja massor. Väldigt trevlig tjej, hoppas vi kan bli extremt bra vänner!

ha de
pusshej

en hektisk varm dag!

Dagens morgon började med att mamma väckte mig runt nio,tog på mig mysbyxor och ett linne, gick ner och åt en macka och drack oboy. Vi var tvungna att gå ut med hundarna så vi gick en lite större runda än vanligt så de kunde hålla sig.Sen när vi kom tillbaka gick jag till mitt rum och bytte om till bikini och tog på mig shorts och linne över. Jag,mamma och hennes vännina kith skulle med och bada i kvidinge, de har en utomhusanläggning där man kan bada. Det var såå härligt att hoppa i efter att inte ha fått bada i havet på hela sommaren, kallt och skönt. Vi simmade några längder och sen gick vi upp och solade och käkade lite. Det var gott att få i sig något annat än en tråkig macka. Innan vi åkte hem hoppade vi i en gång till i vattnet,solade,käkade godis och jag fick en 88:a. Gott,gott!

Efter att vi kom hem gick jag ut med min hund på en lång runda, anders fick gå ut med de andra hundarna, han är så lat att han gick en väldigt liten runda.Jag var tvungen att duscha av mig allt klor som man fick av vattnet i bassängen. När jag kom ut var det lagom att käka mat, vi käkade tacopaj. Det var också gott!Efter maten var jag tvungen att städa lite på rummet, men ser fortfarande ut som en katastrof!Ska fortsätta till helgen men i morn ska jag ta en ledig dag och gå ner till stan och kolla runt och troligen köpa lite saker.

Kom precis hem efter en tur med mamma och hundarna, vi lät min hund och maya springa lite på fotbollsplanen igen, ser så härligt ut när min hund springer omkring och pälsen rör sig så härligt. Hon ser så lycklig ut när hon får springa.

Ha de
pusshej


jobbig dag :(

mamma och jag har pratat många gånger om att åka till kvidinge och bada där och vi har bestämt att vi kanske ska dit på torsdag. har sagt till henne att jag inte har någon bikini längre eftersom den är för liten, så jag stack ner till stack efter många om och men, jag hittade ingen överdel som passade min konstiga bröst, eller jo det gjorde jag, hittade på triumph men de är alldeles för dyra, mamma skulle döda mig om jag kom hem med en så dyr överdel.men jag köpte två underdelar istället.så imorn ska mamma följa med ner och försöka hitta någon och jag är nästan 100% säker att vi inte kommer att hitta någon utan för köpa en på triumph ändå.

sen ikväll kom pappa över och käkade med oss, potatis och korv hade vi idag rätt gott faktiskt. sen hjälpte han mig sätta upp en magnettavla från ikea och tre hyllor, blev faktiskt riktigt bra.sen har jag också flyttat mitt skrivbord så att jag inte slår huvudet i nedersta hyllan, har gjort det tre gånger redan.

behöver dusha snart, har varit svettig och varm hela dagen men det är inte lönt att duscha mitt på dagen för man blir lika varm och svettig efter att man har kommit ur duschen.

ha de
pusshej


Har börjat tänka på...

att jag ska ju snart börja första året på gymnaiet. Det är nervöst men samtidigt väldigt spännande.Som tur é så är jag inte ensam om att känna så.Jag ska gå i örkelljunga och jag  har inte så speciellt långt dit , och det är skönt, plus att jag har kusiner i närheten om det skulle hända något.

Tänkte skriva ner för-och nackdelar som jag tycker om att flytta till skolan.

Fördelar;
  • Får nya vänner
  • Får göra något som jag verkligen gillar
  • Får ta mer ansvar för mig och min hund
  • Får starta ett nytt bättre liv efter två dåliga år i grundskolan.
  • slipper min bröder : D


Nackdelar;

  • Träffar inte mamma lika mycke som vanligt
  • Träffar inte de andra hundarna
  • Missar rätt mkt som händer här hemma
  • Får ta mer ansvar för mig själv än vad jag är van vid.
Det här med att ta ansvar för sig själv och en hund har både sina för-och nackdelar, vilket faktiskt kan vara en bra sak.

ha de
pusshej


För varmt väder

Det är alldeles för varmt väder att vara ute, det är för varmt att göra det mesta egentligen. inget skoj! solen lyser mot mitt rum nästan hela dagen så det  är väldigt varmt, och zorro, kaninen som jag har på mitt rum, det är väldigt synd om han. Och jag kan inte ta ut han heller för det är för varmt för det också. så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

jag fick ingen sovmorgon idag men det var mkt roligare och skönare att gå en promenad med hundarna och mamma. sen släppte vi min inka och maya så de fick springa lite och leka. det var runt nio eller nått sånt och det var väldigt varmt så vi var där inte speciellt länge.

och idag fyller mig morfar 74år, GRATTIS!

ha de
pusshej

världen är väldigt liten!

för ungefär en timme sen eller nått kontaktade en tjej mig på msn. hon heter malin och hon kommer troligen gå i samma klass på gymnasiet i höst. väldigt roligt! trodde ingen skulle kontakta mig för att jag skrev i en gästbok på skolan hemsida.

ha de
pusshej

fint väder men väldigt varmt

man längtar ju efter fint väder när det regnar men man längtar inte efter sånt här väder, roligt med sol men det är  nästan 30 grader ute. vädligt jobbigt, kan inte vara på rummet för solen står på där så att hela rummet blir stekhet. och min data klagar på överhettning och det blir ju inte bättre om solen står på.

har ingen aning om vad jag ska göra idag, vill inte vara ute för jag hatar när det är så här varmt, och jag kan inte vara på rummet heller :( tycker också synd om hundarna, de vill vara ute men det får de inte för det är för lite skugga och de kan bli för varma.får nog sitta här vid datan och ha det lite tråkigt, mammas data är liksom vädligt seg så det gör det ännu tråkigare att sitta här.

ha de
pusshej

Godmorgon

Har precis vaknat och gud vad ont jag har i vaden, måste ha sträckt den på någon konstigt viss i sömnnen.jag hoppas det går över snart för jag tycker det är lite omehagligt att ha ont i benet.

väla på väla igår i helsingborg och köpte en ny väska medan min bror fick en helt ny mobil för 500:- för att hans anmälan för stulen mobil gick igenom siket kräk, jag får inte köpa en ny mobil av mamma, har en rätt gammal samsung som jag hatar.

men i allafall, detta kommer nog inte bli det sista idag( måste börja bli bättre på att skriva mer, men det händer inte så mkt i mitt liv nu) men ska iallafall nu ut och måla lite ramar, de ska bli svarta så att jag inte behöver tänka på att det måste matcha tapeten i rummet på skolan.

ha de
puss

Väskan kommer Ifrån H&M och kostade 149:-

Tordag

Det har inte hänt så mkt idag, varit mest tråkigt,tråkigt och tråkigt. mamma vill bara vara med han jag hatar. Hon följer till och med ut när han sa röka, han gör sin egna så det tar bara en minut och sen är slut. Han är inte ett barn som behöver barnvakt.
Skulle gärna vilja vara med henne mer, jag börjar snart skolan och hon jobbar väldigt mkt och väldigt långa dagar så det skulle vara roligt att vara med henne och hitta på saker. Hon tänker bara på han han han han. VÄLDIGT STÖRANDE!

iallafall, det är väldigt fint väder, soligt och väldigt varmt. Det är egentligen helsingborgsfestivalen i helgen men jag tror jag skippar det i år.

ha de
pusshej

mol, sista kvällen klass 9d hade sin kväll själva.

Snälla nån!

Mamma kom precis hem efter ungefär tre och en halvtimme ute, de skulle bara gå på toa, och gissa vad det första hon sa?
Detta är vad vi sa;

Mamma; Får vi låna din hund?
Jag; varför det? kan inte jag följa med ut?
Mamma; Jo, det är klart. Klä på dig så kan du följa med.
Jag; skit samma, jag går och lägger mig.
Mamma; nej men,angelica kom nu.
Jag: nej, jag går och lägger mig.

Det kanske inte låter så farligt ( det lätt också som om hon absolut inte ville ha mig med) men jag tyckte det var dåligt av henne att hennes första ord till mig, får vi låna din hund, som om hon bestämmde att jag inte skulle med ut. Jag har nästan alltid gått kvällsrundan med henne,speciellt nu när jag har en egen hund.

Jag tycker att hon inte bryr sig om oss när han är här, hon halv lyssnar på det jag har att säga till henne och sen går hon bara iväg typ som hon inte bryr sig.

ha de
puss hej

nått

Tråkig kväll

Kan min kväll bli tråkigare? vill inte kolla på tv eller film för då somnar jag säkert. och mamma är ju ute med han jag hatar så det blir inte roligt när de kommer hem heller, om de kommer hem "/

nån som har nån idé av vad man kan göra?

ha de
pusshej



Herregud kvinna!

Hur många gånger har du varit ut och käkat med oss, dina egna familj de åren innan du började prata med han? si så där 10 gånger kanske på alla mina 16 år. Och hur många gånger har du varit ute med den konstiga mannen? jo varje gång ni ses, minst 3 gånger om året. Rättvist? nej inte speciellt, och vi har bara fått följa med EN gång av alla gånger.

Det är min mamma jag pratar om, väldigt snällt av henne att inte bjuda med oss, varför ska hon ha allt det roliga och lite mer lyxiga, bara för att han är här? Nån som kan berätta varför? visst de delar på notan eller så betal han men vi kan väl iallafall en gång om året gå ut och äta, inte på mcdonalds eller nått sånt ställe utan mer en resturang.

blir bara ledsen, besviken och arg på mamma.Har det väldigt lätt för mig nu att börja gråta, så det är jag nära att göra så fort jag tänker på det.Hon förändras väldigt mkt, bara genom att prata om han, och när hon är med han förändras hon också.

ha de
pusshej

Boknörd xD

Hittade detta på en blogg, prova det, det är rätt skoj xD




Sover lika hårt som en kamel xD

Försökte väcka Anders efter att jag hade skrivit klart det förra inlägget. Tror ni att han vaknade? Nej, absolut inte. Så jag fick gå två rundor med djuren istället. Inka, och maya, familjens två hundar,de som är åtta år och de gör sina behov väldigt snabbt, så man behöver inte gå så jätte långa rundor. Men med min hund, inka, den tre åriga, hon gör sina behov var åttonde timme.Och man behöver gå väldigt långt innan hon gör nått.

Det är väldigt jobbigt att ha två hundar som heter inka, men jag vill inte döpa om nån utav dem, den åtta åriga inka har ju haft det i åtta år, och lyssnar hyfsat bra och min inka lyssnar väldigt bra på det.Så man vill ju inte döpa om nån utan dem.

ha de
pusshej

Onsdag

Min collie tik Inka.

Har precis kommit ur duschen, gick dit direkt när jag vaknade. Låg kvar i sängen väldigt länge,orkade inte gå upp men det gjorde jag. :) Måste snart gå ut med hundarna också, hoppas Anders(min andra bror) inte sover för jag behöver hjälp. Det är lite svårt att gå med tre hundar, visst min drar inte lika mkt som de andra två men det är ändå jobbigt.Deras koppel på trasslar ihop.

Jag gjorde bara två saker av de jag skrev att jag skulle göra i går, visst det var inte så mkt men ändå.Jag brukar nästan aldrig göra klart de saker jag har börjat på. Städa rummet får jag göra till helgen, lättast att säga så för jag kommer nog inte göra det de här tre dagarna innan helgen. Ska iallafall inte städa på fredag, då ska jag njuta av maten vi kommer att ha, LAX. Jag bara älskar lax.

Ikväll kommer mitt liv bli ett helvete, den mannen som jag hatar kommer. Känns som om mamma skiter i vad jag tycker om han. Visst hon får ha kompisar, men hon får tänka på vad sina barn tycker iallafall.

ha de
pusshej

Tisdag

Jag måste städa rummet idag! Det ser ut som ett bombanfall har varit är, en riktig katastrof!Får nog göra det imorn istället, finns en massa annat jag måste göra också, typ som gå ut med hundarna, eftersom mamma ligger i sängen och kvider. Måste också duscha, städa till kaninen och ja, jag får nog ändå städa rummet.

Igår hände det inte så mkt förutom att Inka skämde mig när jag skulle rasta henne. Jag hade henne lös på en fotbollssplan i närheten av där jag bor så att hon kunde springa, sen sprang hon iväg(trodde hon skulle rymma). Jag kallade några gånger men hon kom inte, så jag fick springa efter henne. Och där mellan två områden av träd satte hon sig för att baja. Tyckte att hon skulle lyda bättre men vad kan man göra med en hund som inte har lärt sig så många kommandon i hennes liv på kenneln i Norrtälje.

I morn jobbar mamma, men bara till fem, sen blir mitt liv ett helvete, för troligen hennes "pojkvän", vet inte hur det är mellan dem kommer hit.Och jag hatar han, VÄLDIGT MKT. Och mamma bryr sig inte ett skit av vad jag tycker, det är liksom bara dem två i hennes hjärna och jag tycker att hon inte bryr sig om min bröder och mig, speciellt mig. De dricker väldigt mkt alkohol när han är här, då speciellt han och det gillar jag inte alls. Hon klaggar också på att de inte ses så mkt, men de har träffats minst tre gånger på bara två eller tre månader.
En annan sak, brukar vuxna hålla handen med sina killkompisar?, säga puss och kram när man avslutar ett samtal i telefonen? och brukar vuxna sova i samma säng och vilja gå ut själv när de inte är tillsammans?

ha de
pusshej

Lördag

Mamma väckte mig runt halv nio i morse,för sen skulle vi käka frukost med frallor som mammas vännina hade köpt. Det var riktigt gott faktiskt, och väldigt länge sen man åt frallor.Sen cyklade jag och mamma ner till stan för att flytta lite pengar åt mig, är ju inte myndig så jag kan inte flytta pengar på internät.
Ängelholm har haft en fest hela helgen och idag var det en massa motercyklar och brandbilar i stan. Mamma sa nått om att brandstationen firade 50år eller nått sånt.Det var också någon kocktävling också men jag fattade inte vad dem gjorde för nått, det var för mkt folk där.

Vi var tvungna att cykla hem för att gå ut med hundarna. Vi släppte lös maya och min collie på fotbollsplanen i närheten, och de var så myset att se dem springa så mkt efter varandra.

Har också bråkat med leffe, min bror. eller han bråkade med mig. För ett par nycklar som är mina, som han ville låna för att han skulle festa i kväll.Han blir alltid sur för han inte får som han vill.

ha de
pusshej

herregud

har bråkat med min jävla dumma bror TVÅ gånger idag, över en jävla film som är min och som jag inte vill låna ut för jag aldrig får mina filmer tillbaka hela.Antingen är det repor i dem eller så är det gammal läsk på dem. Som tex Eragon, filmen, han fick låna den och när jag fick tillbaka den fick jag börja med att beställa en ny film som är hel och inte där det finns några repor.
Han behöver verkligen extremt mkt expert hjälp för att hantera sina utbrott, eller en jälva massa tabletter  som hjälper han att vara väldigt mkt gladare. bara för att han inte har tillräckligt med pengar så han kan köpa snus eller cigaretter behöver han inte släppa ut all sin ilska bara på mig och ingen annan!
Förlåt för mitt språk men är så jävla sur på att han lägger ut sin arga skit på mig för att han inte får nån jäkla film.

ha de
pusshej


Torsdag

Det händer inte så mkt i mitt liv längre, egentligen har det varit så i ungefär i ett år eller nått.  Det enda som händer är desamma varje dag, kollar tv eller film, datan och promenader med hundarna.

Tror mamma är ledig i morn så då blir det nog lite roligare, hoppas jag.Men jag skulle också vilja göra min blogg lite roligare men kan fortfarande inte så mkt, hittar ingen info på hur man tex lägger in bilder på bloggen. nån som kan hjälpa mig?

ha de
pusshej

Måndag

Har tillbringar min dag med framför tv:n med serien förhäxad,en massa mat och några hundpromenader. Hann bara se ungefär 10 avsnitt av första säsongen eller nått. Kommer såklart fortsätta kolla imorn, kanske inte så många som jag kollade på idag men nästan.

Inka och en av dem andra hundarna hamnade i ett litet slagsmål idag, och det brukar vara så att de två andra blir blöta av allt bitade och så, men idag blev Inka VÄLDIGT blöt. OCH hon skällde först på pappa för att hon vaktade mig och sen på en igelkott som var i trädgården. har aldrig hört henne skälla så det var något nytt.Men jag är väldigt väldigt glad att jag köpte henne för hon är väldigt underbar och speciellt hund.

Kommer att kunna ha sovmorgon i morn eftersom mamma inte jobbar :) väldigt skönt,men troligen kommer jag nog vakna runt 8-9 tiden, vilket är väldigt tråkigt

ha de
pusshej


1 vecka :D

Har haft min Inka i en hel vecka! Det var förra söndagen runt 05.20 som jag,mamma och pappa åkte upp till norrtälje med bil för att köpa henne. En alldeles underbar hund är hon. Det var en kennel hon bodde på men det såg inte ut som det, bara ett stort zoo för de hade hur mkt djur som helst. Katter,hundar,kaniner,fåglar och annat. Men Inka var bara en sällskapshund och bara gick runt på stället, och hon är nästan som en valp när det gäller kommandon, fast hon är 3 år. Men jag ska lära henne, hur snabbt eller sakta det än kommer att ta!

ha de
pusshej


Handlat

Har precis kommit hem från affären. Cyklade iväg och handlade lite, den enda i min familj förrutom mamma som gör det.
Min äldsta bror frågade om jag kunde köpa cola till han fast jag har sagt att jag inte köper nått till han eller min andra bror.
Cyklade till coop och handlade allt på listan, förrutom batteri, för det hittade jag inte i affären.Blev lite sur för det behöver jag till min kamera. :(

Men jaja, ska iallafall snart i duschen för det blev svettigt att cykla den lilla biten.

ha de
pusshej

Söndag

Gud vad dålig jag är! Har sagt till mig själv att jag ska skriva lite varje dag, och vad gör jag? Jo, struntar i det i flera dagar och skriver sen efter en vecka eller nått. Visste egentligen att nått sånt här skulle hända men jag är extremt dålig på att hålla vad jag säger till mig själv.

Iallafall det här varit rätt så lugn vecka,min egna hund har varit hos mig i en vecka nu och det går faktiskt riktigt bra.I början satte hon de två andra hundarna som vi redan har hemma på plats. Men nu så har en av dem satt min hund på plats, så nu har de fått deras rangording klar.

Mamma jobbar i dag, hon jobbar som personlig assistens till en tjej i Båstad. Jag undrar när hon kommer hem i kväll.

Ha de
pusshej

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen!

Man är ju ny här så det kommer ta lite tid innan jag kommer på hur man gör. xD
Jag kommer skriva lite varje dag om vad som händer i mitt lite. Kommer även skriva om andra saker som faller mig i smak.

ha de
pusshej

RSS 2.0