Flyttdags!

Ja, då var det bestämt på riktigt. I fredags så pratade familjen om att flytta hem till mammas pojkväns hus precis utanför stan. Är verkligen positiv till det och ska äntligen få ett rum på neder våningen så att jag kan vara nära vovvarna. Hatar att vara ifrån dem nu i lägenheten när de är där nere och jag sitter på ovanvåningen och inte gör så mkt. Och jag kommer även kunna ha min hund i min säng, och förhoppningsvis på det sättet så kommer jag kanske sova bättre, speciellt här hemma.
Jag har redan bestämt hur jag ska ha det. Lovar att kommer visa resultatet här senare :)Glömde även att nämna att jag eventuellt kommer att få en träningsplan i närheten :D YEEESS, säger jag bara. Har verkligen längtat efter att få en bra träningsplan istället för den lilla gräsplätt som man har runt hörnet eller att man får gå en lång bit för att komma till en riktigt bra träningsplan som egentligen är plan där hem spelar fotboll.

Imorn blir det skolan igen, den sista skolveckan innan APU:n drar igång.Ska vara på ett lantställe med en klasskompis en bit från skolan så det blir att man stannar på internatet. Men det ska vara trevligt för då har man tid att träna och gå med hunden och plugga i sin egna takt, förhoppningsvis iallafall. Men den första veckan är jag bara på APU:n i tre dagar för en dag ska jag på halkan och sedan ska jag till min kiropraktor som ska knäcka min nacke igen. Var hos kiropraktorn för ca två veckor sedan och då sa han att jag hade låsta nackkotor som gjorde att jag inte fick så mkt blodtillförsel till nacken och bla därför har jag sovit så dåligt om nättera.
Iaf imorn ska man springa runt 6km på idrotten och jag är verkligen inte förbered. Har inte kunnat springa för min nacke, så nu får jag springa på idrotten och så ska jag se vad min kiropraktor säger om det nästa vecka.
Annars kommer det inte hända så speciellt mkt denna vecka som kommer. Kommer bli en massa plugg,plugg,lugg och åter plugg, och mellan pauserna kommer det vara lite träning med inka. För jag kommer att få visa upp lydnadsklass 2 i slutet av terminen.
Nu ska jag fortsätta att kolla på film och slappa lite innan jag packar till skolan.
Ciao

RSS 2.0