20 december

Fy vad det går snabbt! Om 4 dagar är det julafton och om 1½ vecka är det nyår och där med är året slut. Sjukt att det kan gå så fort! Man kanske ska börja skriva ner sina mål för 2012 innan detta året är slut kanske? Tror jag nog ska göra det på söndag :)

Hunden min ligger och sover i sin korg för tillfället medan jag försöker leta reda på lite saker på rummet. Var ute på en långrunda i eftermiddags och det var nog en av de jobbigaste detta året. Gick i skogen och i närheten där finns en skjutbana så troligtvis var dem där men det sköts en hel del och jag har en skotträdd hund så det gick bra till en början med sedan när vi var på väg tillbaka så tyckte hon att det blev för mkt. Så det blev lite krävade för hennes del men vi klarade oss hem, tog bara lite längre tid :P

Imorn blir det att man åker till pappa. Han är inte hemma nu i två dagar så ska städa hos honom :) Ger lite extra inkomst så det e bra ;) Hunden åker såklart med :) Kan gå i skogen när hon ska rastas och jag behöver pausa ifrån städningen :)

Ciao!



1 december

Wow, tänkt att det snart är jul och till och med ett nytt år! Skit vad året har gått snabbt! Säker många som har börjat eller redan är klara med att pynta och annat inför julen. I min familj har vi inte ens börjat!Hahah :P inte konstigt egentligen då mamma brukar ha hand om detta och hon har varit utomlands i en vecka, runt 1:a advent var hon borta och det är då vi brukar pynta. Julgranen kommer in i huset mkt senare. Oftast bara några dagar innan julafton har vi brukat ta gran. Inget jag har emot, för jag tycker att det är ungefär då den ska in. Det finns ju vissa som brukar vara hur tidiga som helst så tycker att det blir perfekt att ta in granen ungefär vid julafton :)


Snart blir det några timmar jobb. Sedan hem i ännu en gång städa klart rummet, det kan ALDRIG bli riktigt helt städat och inte kan jag hålla det någorlunda städat utan jag lägger bara saker och ting i en hög - oftast på golvet vilket inte är den bästa platsen då man har en hund som  drar in en massa smuts och sakerna brukar även kunna bli en del håriga vilket inte alltid uppskattas när man ska iväg och ha folk runt omkring sig.
Sticker om ungefär en timme så tills dess blir det att kolla om det finns några jobb att söka och lite andra saker :P

Ciao


RSS 2.0