Raise your voice

För tillfället känner jag mig som ett jäkla vrack. Kommer snart börja gråta för ingeting och allting.Har inte lust att börja med en sån här period igen, var bara nått år sen jag höll på med sånt här. Jag kunde somna gråtades eller vakna mitt i natten av att jag gråter. och jag brukade aldrig ha nån speciell sak jag grät över, jag bara grät för typ ingenting.
Iaf idag vet jag vrf. Kollade på filmen Raise your voice med några i stugan och den är ju inte precis den filmen man vill se om man vill slippa gråta.Det är ju nån som dör i filmen, och varje film nån dör i som jag kollar på nu för tiden tänker jag alltid på maya som troligen har en tumör och kan avlivas när som helst.: ( Tycker mamma är helt kall när det kommer till avlivning, känns som det inte är känsligt för henne.Visst, hon ska ju inte lida och så men hon betyder ju så mkt för mig.
Gud vad jag gråter för detta ämne, kan inte hålla en tår borta. Hundar betyder allt för mig! De två som jag har nu där hemma har varit med mig under den svåra tiden innan jag började denna skola. De fanns där när jag hade det som svårast, de behövde inte göra så mkt utan bara finnas där så jag kunde hålla om dem en stund. Hade inte några kompisar då så jag fick krama och prata med någon annan. Och det hjälpte mitt att hålla livet, även om jag kanske inte var deprimerad till botten så var jag ledsen och mådde dåligt. De hjälpte mig genom skolan så att jag inte bara låg kvar i sängen och sket i skolan.Och nu har jag världens bästa kompisar. De kan jag prata med om vad som helst, allt mellan himlen och jord. De finns där helt enkelt! Tack alla, ni betyder.
Kanske skulle gå och lägga mig nu.
Ha de
pusshej


230409

Jag kände mig verkligen misslyckad idag!

Fick tillbaka etologiproven idag och jag fick jättedåligt resultat. Men jag fick iaf VG på omvårdnad och flockkänsla, och G på inlärning. C hyste en åstikt att Inkavar lite "blyg" när hon får uppgifter eller vad man ska säga. Hellre skita i att lösa uppgiften som jag gett henne än att försöka tänka ut hur hon ska lösa det. Har sett lite sånt innan men har inte tänkt så mkt på det men nu ska jag verkligen träna upp hennes hjärna med en massa hjärngympa så hon blir världs bäst. eller kanske inte haha. Men iaf bättre :)

Har känt mig lite hängig hela dagen. Inte blir det bättre att man har nationella prov i engelska imorgon och inte heller kan göra nått bra med inkas tassar. Måste lära mig att klippa snyggt eftersom det är rätt stora så ser man felen. När jag håller på med henne får jag såna flash backs eller vad det heter och tänkter på hur jag klippte inka när jag fick henne. Då visste jag inte ens hur man skulle klippa och då blev det hur jäkla fult som helst. Eftersom jag skulle lära känna henne så blev det inga utställningar och då blev det att man klippte frambenen också.Vilket jag har lärt mig att det var fel det jag gjorde. Jag skulle verkligen behöva någon som vet hur det ska ska ut på en collie. Kanske nån kurs eller nån från collieklubben.
Iaf klockan är nu 22.13 och jag ska upp 05.55 så det kanske är dags att lägga sig så man kan klara provet imorn.

ha de
pusshej


Bilder från helgen!

Här kommer några bilder från helgen!Hade hur trevligt som helst, tack alla som gjorde min helg perfekt :D


1. Jag,Ronja och Johanna med hundarna. 2. Inka, min underbara hund. 3.Glada lilla jag :D


4. Sheltien Teo. 5. Dvärgpudeln Idèfix & Tibetanska Spanieln Assa. 6. Elden fick vi igår väldigt snabbt :D


7. Malte, Ronjas hund.  8. Johanna, Ronja & Jag. 9.Ronja & gänget. Diwa, Idèfix och Malte.


10.Johanna & Assa. 11.Hundgänget, Idèfix,Diwa,Malte, Inka,Teo & Assa. 12.Vår sovplats över natten.


Här ser ni hur jag spenderade min helg, kanske är många bilder men det var längesen jag gjorde nått sånt här!
Tack alla sammas en gång till :D

Ha de
pusshej

200409

Det får bli ett väldigt snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Måste verkligen komma i säng, ska ha ett jättestort prov och jag vill verkligen klara det.
Iaf i helgen har man varit i klippan hos en kompis och gått med hundarna, grillat och haft det allmänt trevligt och mysigt :D Bilder kommer kanske imorn. Och även berättar jag då mer.
Idag har det varit lektioner på UBC som gäller, matte gick det bra på och på datan så tyckte jag att jag kom längre men att jag måste få mer tid.Ska även fixa bilder och annat till nästa gång :D
Måste även köpa en ny datorn, eller rättare sagt jag Vill ha en ny dator. Den jag har nu dampar sig hela tiden. Speciellt när jag skriver och det är det jag gör mest med skiten.

natti

120409

Har inte hänt så mkt idag. Pluggat lite etologi, har nu bara ca 20 sidor kvar. Hade tänkt ta kanske 10 sidor senare ikväll och resten imorn, och sen är man helt klar med boken.Känner mig väldigt duktig för de som har läst den vet hur boken är. Väldigt tung och vissa fall finns det såna ord och sammahang som man måste fråga vad det betyder/menar. Har även följt med mamma och pappa på en tur till en däckaffär så att mamma kunde få två nya sommardäck och maxi.

Imorn blir det att packa klart, handla, städa rummet och läsa klart etologin som gäller. För på eftermiddan/kvällen bär det av till världens bästa ställe - elevboendet i örkelljunga där mina älskade vänner finns :D<3 Längtar hur mkt som helst!

ha de
pusshej

Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.
                                                                                                 -  David Storey



100409

Mamma väckte mig tidigt idag. Pappa och jag skulle till Melbystrand och hämta våra glasögon som vara klara. Men pappas bil är ju sönder så vi kunde skjutsa mamma med hennes bil till jobbet och sedan åkte vi vidare till Mellbystrand. Det blev även McDonalds som frukost för Optik affären inte hade öppnat än :) Blev rätt nöjd med mina nya glasögon, behöver bara vänja mig vid dem lite eftersom jag har mkt sämre syn nu än innan.Iaf efter Melby åkte vi till kusinerna i Eket och hälsade på. Där grillade vi lite och hade trevligt :D Alltid trevligt att komma till dem!

Nu i eftermiddag/kväll kommer det nog inte att hända mkt. Kanske lite träning med Inka, eller så får hon en dag ledig.Annars blir det väl kanske nån film,tv eller läsa. Måste läsa klart etologi boken och skriva lite.

Ha de
Pusshej

Tandläkaren

Det blev tandläkaren idag. Fick inte speciellt bra nyheter. Jag har trillat/ramlat hur mkt som helt när jag var yngre och mkt dummare och jag har redan rotfyllt en av de tänderna som var dåliga så det är iaf gjort :D Men nu fick man veta att den tanden jag har bredvid framtanden är så kass, har både en jätte liten infektion och att äts både utifrån och utifrån på rötterna så om jag inte gör något nu och väntar kanske 3-4 år så kan jag betala 20000-30000 kronor och kanske få en tand på ett helt annat sätt än vad vi har tänkt oss nu.
Den första gången börjar det  med att de ska göra ett avtryck av mina tänder som man gör när man ska ha tandställning. Sen, den andra gången ska jag få min tand utdragen och få en tandställning så att tänderna inte drar ihop sig, plus så ska de limma på en tand på tandställningen så att jag inte ska få ha en glugg där tanden satt. När allt det har hänt ska jag ha tandställningen några månader, halv år  kanske längre. Det beror på hur bra det läker. När det har läkt klart ska jag få en plasttand och fortsätta ha tandställningen till det läker.
Det jag har skrivit nu är det jag är säkert på vad som ska hända. Och jag tycker inte speciellt mkt om det. Tycker det är obehagligt att det ska behöva ta så lång tid och att jag ska ha en plasttand. Tycker att jag är lite ung för att ha icke riktiga tänder. Känner mig lite gammal när jag tänker att jag ska ha nått sånt. Kanske det är så att jag missförstod vad hon sa.
Iaf, ska försöka smälta det lite till.

Ha de
Pusshej


Min älskade Inka får stå för dagens bild!

090409

Läste på aftonbladet precis att Jamie Waylett som spelar Vincent Crabbe i Harry Potter-filmerna greps med åtta påsar hasch i bilen. Polisen hittade även plantor och verktyg för odlingen i hans hus.

Tycker det är tråkigt att folk ens börjar prova narkotika och annat sånt som de kan bli beroende av. Även om man kan förstå att kändisarna och andra vill komma bort från vardagen av all stress och perfektion som man lever idag med för att andra ska vara nöjd med en så tycker jag att det finns fler lösningar än att börja knarka.
Det verkar som om visa folk i dagens läge tycker att det är helt okej att knarka, röka på eller vad som helst. Det till och med kan vara roligt att höra andra göra det. Läste lite på kommentarerna under,bla så skrev nån " haha, skön kille". Liksom vad är det roliga med narkotika ? Fattar det inte! Är helt emot narkotika.
Det är ju lite därför jag vill jobba inom tullen eller polisen som hundförare. Hade varit jätteroligt, båda för mig och för hunden som får arbeta :D Jag vill vara med att hjälpa till att bekämpa brott och få bort narkotika och annat sånt skit från Sverige :D

ha de
pusshej


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4858533.ab


080409

Onsdags idag. För tillfället kollar man på förhäxad, säsong 1. Är som vanligt hur bra som helst  :D

Det har iaf inte hänt så mkt idag. Handlade med mamma tidigt i eftermiddags. Och skulle egentligen hämtat mina nya glasögon men pappa fick problem med sin bil så jag och mamma fick hämta han en bit utanför Hyllinge och bärga hans bil.Så vet inte om vi hämtar dem imorn eller om det blir till helgen. Eftersom det är lite helgdagar från morgon tills Måndags så vet vi inte om de har öppet som vanligt.Men har fortfarande glasögon som jag kan se i så det gör inget om jag väntar men jag skulle vilja ha dem så snabbt som möjligt.

Imorn blir det bla tandläkaren som gäller. Tror det handlar om nått om tandreglering, vill egenltigen inte men om det kommer hjälpa mig så varför inte?

ha de
pusshej


RSS 2.0