7 juli

Ja, jag vet att det var länge sedan jag skrev. Har tyvärr inte haft tid att skriva för det har varit mkt med skolan nästan i i det sista och så ville man vara så mkt som möjligt med de som skulle ta studenten för man träffar inte den sen så mkt.
Sedan så har det varit jobb, började första dagen på lovet och jobbade i tre veckor - vilket jag verkligen behövde för pengarna i plånboken håller på att ta slut.
Men nu är man äntligen klar med det så nu är det plugg till körkortet som gäller. Så det är råplugg och ca 6 prov kvar att göra sedan kan man boka uppskrivning, en-två  körlektioner och sedan blir det nog uppskrivning som gäller. Nu börjar jag verkligen känna att mitt körkort är på väg att tas. :)

Men utöver körkortet är det ledighet som gäller, bara slappa och göra det man tycker själv. Vet egentligen inte om jag kan slappa så där jätte mkt för jag känner mig väldigt rastlös, gömmer mig i böcker hela tiden för att ha något att göra, nu på tre veckor har jag läst 4-5 böcker(rätt så tjocka). 
Sedan har man hunden att ta hand om också promenader och träning. Vilket inte alltid kan göras på dagarna då det är jäkligt varmt, både för mig och hunden så det blir mest teoriplugg, läsning och slapp - vilket man inte uppskattar fast man vill ha lov annars.
Och sedan för att få bort lite rastlöshet och spring i benen hade jag tänkt springa/cykla några gånger i veckan utöver de gånger jag cyklar och tränar med inka.



En väldigt farlig Inka.

Kanske inte det bästa fotot, men måste ju visa lite resultat från min nya systemis :)

Min vackra hund Inka(som sagt, vi har två hundar som heter Inka)

Maya som älskar vatten!




RSS 2.0