En sak jag skulle ha gjort för länge sedan!

Skulle ha gjort det för länge sedan men bättre sent än aldrig. På söndag börjar jag, så varje söndag framöver är jag upptagen. Om ni inte har fattat vad jag pratar oom så är det AGILITY, jag har börjat en agility kurs, för nybörjare då. Visst jag har gjort det innan, för x antal år sedan och gjort det lite på skolan för skoj skull men jag aldrig riktigt kommit så långt att jag har anmält mig att gå en kurs.
Varför jag nu har börjat en agility kurs är för att jag har saknat det så mkt och jag vill lära mig grunderna igen. Jag tycker inte att jag har tillräckligt mkt kunskap att fortsätta vilket gör att jag inte har någon lust eller glädje att träna. Så därför börjar igen på agility.
Jag har en gång i tiden gått en kurs med de andra två men slutade för att jag inte hade den kontakt med hundarna som jag ville och "behövde" för agility. De var alldeles för "mammiga" så de sprang hela tiden till mamma när hon var i närheten så hon kunde aldrig komma och kolla för då sprang de bara till henne.
Så nu när jag har en egen hund som JAG har kontakt med så kan jag nu träna agility. Vilken lycka! :D Jag har verkligen saknat det och hoppas verkligen att jag får upp min gamla glädje och lycka för det :D 

Men sedan så har jag en annan känsla. Visst kursen är bara en timme varje gång så det ska jag hinna med. Men det känns som hur ska jag hinna med helgen? Hur ska jag hinna plugga? Gå med hunden? Packa till internatet och en ny skolvecka?
Men det är bara jag som stressar upp mig. Jag är så knäpp och detta är verkligen jag i ett nötskal!




5 februari

Var ett tag sedan jag skrev, men det är ungefär samma svar som de flesta gångerna - jag har inte haft tid. Skolan har tagit all tid och sedan så har jag inte haft min egna dator nu de senaste 3 veckorna för den har varit inne på lagning. Och en annan sak som har hänt är att en av familjens hundar blev så sjuk att vi var tvungna att avliva henne :( Så det har varit lite jobbigt nu i några veckor, men jag är stark och lever och njuter för fullt med familj, vänner och de andra två hundarna som fortfarande finns kvar i mitt liv :)

Men nu när jag har fått tillbaka min dator ska jag försöka förbättra mig :)



Älskade Maya, Vila i Fred <3

RSS 2.0