30 Oktober

Det blev inga vantar i stockholm.Var ju där i början av veckan för att lära och göra mig ett par vantar av hundpäls, men det blev inga för vi behövde ull och mormor hittade inte sina kardor och kom hem iförgår med tre hundar och jätte mkt packning som bla innehöll en hel del pepparkakor.
Men resan upp och ner gick väldigt bra, hundarna var väldigt duktiga, 2 utan dem låg mer eller mindre hela tiden och nästan sov. De gnällde aldrig, de var helt enkelt duktiga. De var även väldigt duktiga inomhus, de sköte sig bra, tiggde inte. Och de tyckte det var väldigt roligt att vi kom ner till deras höjd när vi skulle sova, då kunde de sova så nära oss som möjligt. Mamma berättade att hon hade vaknat, låg hon som ett S med en hund vid huvudet, en vid bröstet och en vid fötterna, lätt så gulligt tyckte jag.
Jag handlade inte speciellt mkt, ska ju till stockholm igen i december och då kan jag handla mkt mer :D Och det längtar jag verkligen till för två av mina närmaste kompisar ska följa med. Vi kommer åka tåg i ca 3 timmar upp, få gratis kost & logi, shoppa, gå på hundutställning, ha trevligt och sedan åka hem med tåg som även här tar 3 timmar.


Annars har det inte hänt så mkt, igår tog jag det lugnt, packade upp lite packning från stockholm och packade ner de saker som ska med till internatet.Har även försökt plugga lite och försökt göra klart lite arbeten som ska lämnas in snart.
Har sagt till mig själv att nu ikväll om jag gör 1-2 läxor till så ska jag mysa med mig själv och kolla film.


Ser ni hur mkt plats min hund tar?Haha

Så har låg min hund under större delen av resorna. Inka ligger ner(inte i bild) och maya fick inte så mkt plats då min hund bred ut sig jätte mkt.



24 Oktober

Det var verkligen länge sedan jag skrev. Men jag har haft annat att göra så jag har verkligen inte tänkt på bloggen. Men har sedan jag skrev sist haft prov och förhör och de har gått väldigt bra. Det går även framåt i träningen med inka, tränat väldigt mkt agility vilket har gått väldigt bra.Har några hinder som jag ska lära in lite bättre till inka och sedan kan man nästan börja träna med hela banor och eventuellt börja tävla till våren/sommaren. :D En annan ska är att jag behöver träna mer på min visningsteknik. Det finns en del i agility som man måste vara duktig på att visa vägen för hunden för att kunna klara den och jag har märkt med inka att jag antingen inte visar för bra eller att jag visar åt ett annat håll och då springer ju hon ditåt istället för de håll som jag vill att hon ska springa.
Igår blev det att 2:or och 3:or gick i Ängelholm - min Hemstad med hundarna. Väldigt skönt var det att gå i hemstaden för då behövde man inte försöka ta sig hem med buss eller tåg utan det var bara att gå hem vilket var extremt skönt. Men kunde tyvärr inte ta hem packningen och annat nu när jag ska lov för jag har min dator kvar och annat grejs och det känns som man är helt rastlös för jag tog med det jag tyckte var bäst med mig till stockholm som jag ska till imorn :D Det ska bli så jäkla kul att komma till stockholm igen, senast jag var där var förra året då jag hämtade hem inka :) Och jag ska dit med henne igen, eller rättare sagt jag ska dit med mamma och hundarna, Inka,Inka ( har ju som jag har sagt förrut 2 som heter inka) och Maya. Ni undrar säkert vad jag ska göra där,och det kan jag ska att mormor ska lära mig hur man gör innan man gör garn till stickning och sånt. jag ska ju göra vantar av hennes och andras päls. Ska verkligen försöka skriva varje dag om hur det går och vad jag gör och andra saker :)


Måste även säga att vi har fått igång min gamla dator, har ju haft en del problem med den att den inte vill ladda och så men nu har vi fått låna min brors chefs datorsladd och testat med den och det fungerar :) så nu vet vi vad problemet är iaf, vilket är skönt att höra får då kan jag ta mina grejor som ligger på datorn och sedan kan mamma få den. :)

ha de
pusshej







6 Oktober

Idag är man ledig från skolan. Visst, vi brukar vara rätt lediga på tisdagar nu för tiden då vi bara har en lektion på ca 50 min på hela dagen. Men igår hade vi föreläsning i det ämne som vi har idag så läraren sa att vi kunde skippa denna lektion. Vilket var väldigt härligt faktiskt :D Hade ingen power yoga igår pga sjuk "ledare" så var inte så trött så kunde vara uppe lite längre än vanligt :)

Så idag har man lagt spår till vovven min som ska tas om någon timme eller två. Har även städat rummet lite halvt, inte lönt att städa helt och hållet för det kommer se ut som ett bombnedslag ikväll igen. Ska även försöka plugga lite, har en engelsk uppgift som man helst ska börja på så snart som möjligt. Den ska vara inlämnad om en månad typ och minst 2 sidor lång eller vad det nu var.


Jag har glömt skriva om jag vad tyckte om Nursie Jackie som gick i lördags. Jag måste ge serien någon chans till. Jag tyckte att det första avsnittet var rörig. Fattade inte så mkt av serien men det kommer jag nog göra om jag ser några fler avsnitt. Men jag längtade bara till Dr. Fitch Cooper(Peter Facinelli) skulle komma i bild, han är ju faktiskt väldigt snygg för att vara 30+(rättare sagt 36 år). Än så länge tycker jag inte han har en så stor roll i serien, men man får hoppas man får se honom mer i serien. Så som sagt ska se några fler avsnitt av serien för att kunna säga mer om den.




Nurse Jackie

En serie som jag ska börja se är Nurse Jackie, börjar ikväll klockan 22:45 på SVT 1.Den går även att se i SVT Play.
Serien handlar om Jackie Peyton som arbetar som sköterska på New York City-sjukhusets akutavdelning. Stressen i den dagliga verksamheter,liksom ett försiktigt uttryck komplicerat privatliv,innebär ständiga prövningar.
Utrustad med en fäbless för smärtstillande och luttrad efter många år i yrket drar hon sig inte för att åsidosätta sedvanlig moral eller praxis - hela tiden med sina patienters bästa för ögonen.

Peter Facinelli, ni vet han som spelar Dr. Carlisle Cullen i Twilight är också med i serien som Dr. Fitch Cooper. Jag tror verkligen serien är bra, det får vi hoppas för jag har väldigt stora förhoppning





Källa: SVT
Edie Falco som sköterskan Jackie Peyton.






3 Oktober

Det var väldigt länge sedan jag skrev men har varit upptagen med skolan och andra saker. Slutar runt halv 4 nästan varje dag, har yoga & körkortsteori 1 gång i veckan, måste rasta hunden,träna henne, ge henne mat, laga mat till mig själv så när jag är klar att sätta mig vid datorn är klockan kanske runt 6-7 eller nått sånt och denna veckann hade jag 2 prov och ett skriftligt förhör och inget utav dem var jag speciellt säker på så då blev det ju att jag var tvungen att plugga till de. Men sen ska man ut igen på kvällstur med hunden så det blir inte så mkt tid över till annat kanske 2-3,kanske mer. Men jag glömmer även bort bloggen eftersom det finns så mkt annat att göra.

Men idag ska man inte göra så där jätte mkt.Blir väl att man pluggar några vändor anatomi också. Har äntligen fått boken som vi beställde förra veckan.Blir nog att man kollar på film,ska även försöka träna inka(tar det när jag mår bättre) men sedan får vi se.Skulle egentligen också läsa till körkortsteorin men jag har glömt böckerna på internatet så får upp tidigt och läsa.


Är bara tvungen att visa min underbara hund.

RSS 2.0