180109

Idag är det två månader kvar till min födelsedag, längtar ihjäl mig asså. Vet inte vrf men jag tror att jag aldrig har längtat efter min födelsedag så här mkt.
Iaf så var min familj(inte pappa)hos mig och hälsade på.Mamma och jag drog i till örklljunga och handlade till APU:n som börjar i veckan. Ska bli skoj men tråkigt att de inte har planerat det bättre.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer för det har inte hänt så mkt denna veckan... eller jo nu när man tänker efter så flyttade jag till en annan stuga och triva dunderbra. Har fått större rum t.o.m :D

ha de
pusshej

Back to school :D

då var det dags att sitta bakom skolbänkarna igen :) hemskt trevligt att träffa alla människor igen, har saknat er!

skolan började igår, då hade man ju sovmorgon :D skitskönt! började 09.30. hade karaktärsämnet(hund), där fick vi börja klicka in hundarna. var lite skakis i början men sen kändes det som man gjorde rätt. :)
idag var det då dag två i skolan, fick reda på engelskan att vi ska ha prov om en vecka. sen på svenskan fick man reda på att man skulle ha ett rätt stort arbete under APU veckorna. först skulle vi skriva en typ sort dagbok om vad vi gjort om dagarna och sen skulle vi vara i grupper, de grupper vi är under APU:n( vi har inte APU som alla andra,då på varsin plats). I grupperna skulle man göra ett hyfsat stort arbete om något jag inte kan förklara speciellt bra.

iaf ska snart nana.
ha de
pusshej

Gott nytt år allesammans :D

Tja då var det nya året här,hoppas det blir bättre än det gammla.Bara då första halv året kan ändras för sen har jag ju träffat en massa underbara människor,skaffat hund och lärt mig en massa nya saker.
jag skaffade inga nyårlöften till detta året heller, skulle ändå inte kuna hålla dem. :P
tänkte faktiskt göra en ny blogg och låta denna ligga ett tag,tror jag. hade velat ta med allt jag har skrivit här till nästa blogg men verkar inte fungera. :( men får nog tänka lite på det,iaf till senare tänkte skaffa den idag i så fall.

ha det
pusshej

RSS 2.0