3 mars

Har varit inne nu en stund, var nästan precis ute med hunden i skogen. :D Mysigt var det men de senaste veckorna har de varit några som har huggt ner större delen av ena sidan av skogen och man känner verkligen inte igen sig när man går det. Känns som man är i en helt annan skog när man går på vägen förbi det mer elle mindre kala skogen. Vilket är synd för det var verkligen mysigt att gå där, både nu på vintern och sommar då det är alldeles grönt och fint :D Saknar den tiden då den var grönt ute på mark och träd och då det var sådär lagom varmt så att man kunde vara ute och bara mysa i solen och på denna skola så är det agility som gäller när vädret tillåter det :) Jag hopppas verkligen den tiden kommer väldigt snart, annars spricker jag av tråkhet.

Och kan äntligen tala om, fast jag inte har berättat det tidigare att vårt arbete till uppvisningen är klart, iaf när det kommer till att ha skrivit rent och sorterat papperna i kategorier så nu gäller det bara att vi behöver träna på det så att vi kan det till dagen D.
Kan inte säga så mkt, tror jag, för de andra på skolan vet inte heller så där jätte mkt utan det ska också se det men kan säga att det handlar om något som har gjort många på vår skola upprörda, alltså vargjakten i januari. Vi ska ha någon sorts uppvisning för att visa att vi stödjer vargarna i kampen. Vilket jag är stolt över att vara med på :D Vet som sagt inte hur mkt jag kan säga så det får räcka.
Men även om jag kommer vara extremt nervös när dagen kommer så kommer jag verkligen vara glad att jag har gjort det. Kommer vara väldigt stolt över mig själv och kan verkligen säga att jag inte kommer göra något som är mer skräckinjagande så nu kommer jag att kunna prata inför klassen utan problem :)

Iaf ska nu laga mat, eller laga och laga. Jag tänkte värma lite rester som jag har. Tror det blir ris och kassler i chilisås. Extremt gott, verkligen en top 10 plats det dära asså ;)

Ska springa och värma det nu!
Ciao

 De är extremt vackra varelser dem där vargarna. Älskar verkligen dem. Synd att regeringen bestämde att så många skulle skjutas och kommer att skjutas om vi inte gör något som fortfarande vill ha dem kvar.


 Hittade en annan bild när ett 20 tal från skolan åkte till Stockholm över en dag och var med på manifestationen om vargar.


2 Mars

idag när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp. gick och la mig runt halv 10 igår kväll men troligen har jag inte fått så mkt sömn de senaste dagarna så tror att jag behöver sova lite mer.Kommer ihåg nu att jag minns att jag vaknade nån gång i natt för att jag var extremt törstig men sedan somnade jag lika snabbt, har inte en aning vad det var men det kanske är bäst att ladda någon flaska eller glas med vatten inför natten, om jag nu kan komma ihåg det vill säga!

Men iaf så har man haft rehab igen, och inka fick simma i poolen för andra gången och hon fick simma något längre och det gick väldigt bra om inte bättre än förre gången. Men hade velat att hon skulle ta ut mer på sina bakben och kunna simma åt båda hållen runt i poolen för nu så kunde hon simma mer år det andra hållet än det andra men tyckte ändå att hon var duktig :) Så nu ligger hon i sägen och sover hårt skulle jag tro. Så det blir bara en kvällspromenad och se om hon nu är sugen på att käka något. Om inte så kommer det bli läggdags för oss båda direkt.
Och för den delen är det skönt att vara tillbaka till skolan och internatet(vi här i örkelljunga hade lov förra veckan), för nu kan jag ha inka igen i sängen och ha det mysigt innan vi somnar. Och hon får till och med plats för att ligga bredvid mig i sängen nu när jag har min underbara 120 säng.

Till kvällsmat blev det ris och vårrullar. Gott!! :D Och efter maten blev det lite paus innan jag började på gentetiken som jag satt med i ca 1 och en halv timme och är inte riktigt klar, får göra klart det imorn.



Har även börjat lyssna på Tokio Hotel igen. Har verkligen saknat att lyssna på dem kan jag säga :D De har verkligen hjälpt mig då jag har haft det som svårast och de har funnit där när jag inte har haft så många i mitt liv vilket jag uppskattar väldigt mkt idag att de har varit där när jag har behövt det.

Kan även säga att det idag bara är 16 dagar till jag fyller 18 :D

Ha en bra kväll
Ciao!

Killarna har verkligen förändrats sedan jag verkligen var ett väldigt större fan än vad jag är idag.Men tycker fortfarande att de extremt bra och de hjälper mig också i såna stunder då jag är lite nere.

RSS 2.0