Good Bye Mamma!

Mamma åkte precis. Hon har varit hos mig i 3-4 timmar nu så hon var tvungen att hämta hundarna hos pappa och fixa lite där hemma. Men jag ska inte klaga för hon hjälpte mig med mitt rum,inkas bur och betalade all mat och sånt som jag behövde när vi handlade innan. Och så ses vi på lördag igen och ska hit då skolan ska vara med i den leva grejen jag skrev om innan.

Annars händer det väl inte så mkt. Hade nog tänkt träna lite agility idag, om det nu inte regnar en massa. Mina stugkompisar kommer senare idag skulle jag tro och hoppas. Det är så tomt här utan dem.

ska kila till agility planen nu och se om den inte är upptagen.

ciao

30 Augusti

God förmiddag allesammans!

Om ca 30 min kommer mamma till mig eftersom jag är på internatet denna helg. Hon ska hjälpa mig lite med mitt rum, inkas bur och så ska vi handla lite till nästan vecka. Kan även säga att jag ska stanna nästa helg också,eftersom det är nån leva mässa eller vad man ska säga och min skola är en av stationerna.

Anders skulle egentligen också med men han ska tatuera sig idag för första gången idag. Han ska ha en tribal från axlen till armbågen,väldigt stor alltså.  Pappa sa att hans tatuering runt armen(en sån taggtråds likande som Pamela Anderson har på sin ena arm, fast något mindre) tog runt 2 timmar eller något. Så då kommer Anders sitta där något längre, tycker det skulle vara jobbigt att sitta så länge när det är den första tatueringen man ska göra.

I veckan har det hänt en del saker. Iaf nya saker.

Måndag:
Kiropraktor, knäcktes på 3 ställen.Fick veta att jag hade stressat mkt, andades för högt uppe(typ nästan som man hyperventilerar fast mildare typ. Jag tog inga djupa andetag när jag andades). Fick även veta att jag typ gick fel eller nått så det bidrog till att jag fick problem med magen. Typ att jag blev hungrig oftare och så.Ska dit om ca 1 månad.
Missade två lektioner idag för att detta var,men vi får hoppas att jag kommer ikapp :)Men fick iaf gå på mattelektionen som tur var.

Tisdag:
Kick off men alla klassera. Gick en långrunda i skogsmiljö i Vedema. Tycker om att gå där :)

Onsdag:
2:a hundlektionen för i år.

Torsdag:
Några nya ämnen blev det idag. Fick även gå på matten som bara är i 30 min.

Fredag:
Hundlektion. Även stanna på internatet. Och måste säga GRATTIS MIN ÄLSKADE HUND! 4 ÅR IDAG :D<3

Min älskade hund som fyllde 4år i fredags.

18 Augusti

Först ska jag säga GRATTIS MAMMA,46 ÅR IDAG!

Idag åker jag till örkelljunga och internatet - utan hund. Har fått tid hos veterinären imorn runt 8-9 nån gång. Visst jag får sovmorgon och jag ska packa upp i lugn och ro utan att behöva oroa mig att hon smitter ut från mitt rum och så. Men kommer sakna henne, som tur e så kommer hon imorn efter besöket hos veterinären. Och då e jag nog klar med rummet. Och kom på att jag har hennes bur också att göra klart. köpte ju typ för inte så länge sedan på  ikea. Kunde inte välja mellan två stycken så det fick bli båda. Den ena var med fåglar, viket inka gillar att kolla på och ibland jaga.Den andra var blommor som var orange och rosa.

Så ikväll blir det att man har roligt,den sista kvällen när man kan vara uppe sent innan skolan börjar.
Imorn blir det långrunda med inka i skogen. Kan hon få som belöning efter veterären. :) Men även lite omvårdnad på henne, en ny miljö där det händer lite mer än här hemma. Så det ska bli lite spännande att se vad som händer. :)

Måste fortsätta att passa maten i köket, om ca 10 minter ska jag börja koka grönsaker för min äldste bror och några från hans jobb kommer hem för att käka.Det e ju tisdag och då brukar det vara fisk på de flesta ställen, det kan ju verkligen killar käka. haha

ha de.







Tandläkaren

Kom precis hem från tandläkaren. Tog även en snabb runda i stan där jag köpte lite mat, schampo, balsam och färgade bajspåsar till Inka.Hos tandläkaren kan man väl inte säga gick jättebra, fick reda på att jag där jag har haft så mkt problem i sommar var faktiskt ett hål så ska tillbaka och lägga det om några veckor,minns inte riktigt när.När jag kom hem kändes det som jag hade cyklat en maratonlopp, var svettig och  trött i hela kroppen. Jag tycker att jag ska ha lite bättre kondis, iaf inte ha så ont i kroppen när jag cyklar, för jag cyklar med Inka 2 ggr i veckan. Men tror det kan ha något med att min mage inte är den bästa så det går ut över det mesta jag gör. För det känns som jag inte alls tar upp något av det jag äter. Kan bli hungrig igen 10 minuter efter att jag ätit,vilket jag inte orkar med längre. Visst jag tycker om mat men vill ju inte precis vara hungrig hela dagen.

Ska fortsätta vila en stund till,tror det får bli tills jag ska ut med hundarna sedan ska jag packa ner kläder och sånt som jag med imorn när jag flyttar till internatet. Det ska bli så spännande :D
 

15 Augusti

Blev inte väckt idag så kunde sova så länge jag ville. Men vaknade själv runt 10-11 tiden, passade bra för några timmar senare var det dags att åka till internatet och lämna lite saker. Några kompisar var redan där så det var trevligt att komma dit. Ville verkligen stanna där men men tog inte med mig några andra kläder,hygienartiklar mm så kunde inte stanna. Tyckte då det var bättre att åka hem och städa rummet och packa ihop resten till flyttningen på tisdag. 

Ska försöka lägga mig kring 10 ikväll, men vet inte riktigt om det kommer att gå. Men måste ju vända på dygnet för om 5 dagar börjar jag och då tror jag inte jag har lust att vakna kring 6,7 eller 8 om jag nu har varit uppe sent. Jag vet att det kommer att hända att jag är uppe sent, speciellt om man pluggar till något prov för vi har blivit varnade ända sedan vi började skolan att speciellt 2:an kommer bli tuff. Vilket jag både ser och inte ser fram emot.

Imorn blir det verkligen att jag städar rummet. Det ser ut som ett bombnedslag igen efter all packning. Packade både upp och ner, även packade om vissa saker för att jag skulle få ner fler saker.Ska även försöka få in en cykeltur mellan regnskurarna om det nu hade tänkt regna eller så får jag göra det efter att det har blivit svallnare om nu solen vill skina imorn.

14 Augusti

Blev väckt extremt tidigt idag. Eller tidigt för att vara mig. Men jag ska egentligen inte klaga för jag fick vara med min mamma några timmar idag och bara prata och ha trevligt :)

Och idag ska fortsätta slappa.Jag ska se till att jag har packat allt som jag ska ha med mig imorn till internatet. Det kommer inte bli så speciellt mkt, lite saker till rummet,inkas bur och lite till frysen och skåpet där jag förvarar saker. Det ska bli skönt att få komma tillbaka till mitt andra rum där jag har alla mina vänner runt omkring mig.
Jag måste även ha lite omvårdnad med Inka. Det e ju dags att klippa inkas klor igen, vilket går jätte bra fortfarande. Visst, det händer ju att hon tycker det är obehagligt men mitt mål för tillfället  är ju inte precis att kloklippningen ska vara perfekt.

Men måste jag fortsätta städa mitt rum och kolla min packning och sånt.Annars blir nog mamma sur och säger att jag e lat.

13 Augusti

Börjar verkligen må dåligt. Har en väldigt liten levnadskänsla kvar, känns som jag inte orkar mer snart. Är så jobbigt för jag är alltid trött,hungrig och ont i magen. Allt detta bidrar till att jag mer eller mindre alltid är på dåligt humör vilket mina närmaste har märkt av. Ber ännu en gång om ursäkt om jag har sagt något taskigt.
Mamma ska ringa kiropraktiorn som jag går hos imorn och man får verkligen hoppas att det finns tid för lilla mig. Orkar inte längre med mitt onda, har snart haft det i 6 månader om inte mer.

Idag händer det inte så mkt. Har haft tid och ork att cykla med inka idag, väldigt skönt både för mig och henne. Iaf vi får hoppas att hon tycker om det. Ska även försöka packa lite mer saker för ska till Örkelljunga på lördag och lämna lite grejor. Hänga upp saker på väggar och sånt blir det nog också. Men kan tyvärr inte stanna kvar där, för måste vara hemma på måndag då jag har tid hos tandläkaren och att jag har hundar att passa för ingen annan i familjen är hemma. Vilket är tråkigt för jag hade velat bo på internatet så snabbt som möjligt men det får då bli på tisdag då mamma är hemma så hon kan sköta de andra hundarna.


Stugan jag bor i. Trivs verkligen i den stugan :)

10 Augusti

Vaknade extremt tidigt idag. Eller kl.9 kanske inte är så tidigt men om det råkar bli sent på natten då man kollar på några avsnitt av OC till ca klockan 1 på natten så är 9 extemt tidigt. Men skulle träffa en gammal klasskompis som ska till USA imorn och vi har sedan vi började gymnaiset pratat om att gå en tur med våra hundar men det har inte riktigt hänt förrens idag. Men det var roligt att träffa henne :D

Annars har jag inte gjort så speciellt mycket. Kollat mest på OC på datorn.Har glömt cykla med inka men det har inte varit så speciellt bra väder och så har det åskat lite och då vill hon inte röra sig en meter utan bara vara på toaletten och känns skydd. Tycker synd om henne, det kan inte vara roligt att vara rädd för att som smäller.Skulle vilja försöka få bort det, ska se om jag kan komma på någon sätt att göra så att hennes räddsla försvinner eller iaf minskar.


Förresten kolla in hennes blogg; http://americhanna.blogg.se/. Ni kan läsa om hennes liv i USA som utbytesstudent. En väldigt trevlig tjej med en trevlig blogg :)

9 Augusti

När jag verkligen blev duktig på att skriva så skulle jag hitta på en massa saker. Så då blev det att jag inte skrev speciellt mkt. Det hade varit roligt att skriva vad jag gjorde om dagarna men jag hade så roligt att jag glömde bort tiden så det blev så sent så det var dags att lägga sig i sängen.

Men nu blir der andra bullar.Hela veckan ska jag planera,packa och eventuellt köpa in lite fler saker som jag behöver.Ska även klippa mitt hår som jag har skrivit om innan. Vet fortfarande inte hur jag ska klippa mig men jag tänker hur mkt som helst på hur jag ska ha det men vet fortfarande inte riktigt.
 
Men idag är det fortfarande ledigt från planeringar,packningar mm Ska bara slappa idag och gör vad jag vill förutom att tänka på skolan och planering. Iaf man kan försöka för det är så nervöst och spännande att börja på det andra året för att träffa människorna på internatet, gamla som nya.

Nä nu måste jag fortfarande städa. Eller försöka för mitt rum blir aldrig klart vare sig jag städa mkt eller lite.

Planeringen inför flytten till internatet är igång :D

Som jag skrev i förra inlägget och annars hur många gånger som helst innan så är det ju  ca 2 veckor kvar till skolan börjar. Och nu börjar det för min del all planering om vad man ska ha med sig och behöver, till rummet,toaletten,skolan,köket och sist men inte minst hunden. Jag tycker det är extremt mkt som ska med men jag ska ju vara borta 5 dagar om inte mer i veckorna på ett helt skolår. Så det behövs ju mkt.
Plus att i höst så ska jag börjar sköta min kropp, tex äta bättre,träna och försöka göra andra saker som jag vill blir bättre på.
Jag har två kompisar som även ska vara med på det och då blir det nog lättare för en själv att göra bra ifrån sig.Men det kommer nog bli skoj, att få någon sorts utmaning :)

Detta blir nog det sista för ikväll, ska bara avsluta det jag gör nu och sen tror jag att jag ska gå i säng och kolla på något/några avsnitt  av The OC.

En serie av toppklass. Synd att de var tvungna att lägga ner serien.

4 Augusti

Idag är det ca 2 veckor tills man börjar skolan. Ska (som jag har sagt flera gånger) bli jätte skoj att komma tillbaka till rummet man hade innan sommarlovet och nästan allt annat också. Det är ju bara läxorna och att man ibland behöver gå upp tidigt som man inte precis längtar tillbaka till.

Och ska även be om ursäkt för att jag inte har skrivit på 3 dagar men har varit iväg i fyra dagar på en gård utanför Ängelholm med två kompisar. Och vi använda knappt datorn som en av de andra två hade med sig. Men man hade iaf jätte skoj och de var hel knasiga dagar. Men det gillar vi :D
Vi gick och la oss vid 2-3 och gick upp vid 7 för att ge fåren som fanns på gården mat.När vi var klara med dem gick vi och vi in och la oss igen.Vaknade vid 11-12 igen då vi käkade frukost/middag.

Mamma hämtade mig vid 2 och då körde vi till Polisen för att ta ut mitt Id-kort och även köpa minneskort till min mobil. Köpte också säsong 3 av The OC för 249:- på Onoff, de har även de 2 första och även en box med alla säsongerna(249:- styck resp.ca 1200). Så nu behöver jag bara 1 säsong kvar sedan har jag alla säsongerna av den serien. Se om jag kan hitta den billigt någonstans.

RSS 2.0