10 Augusti

Vaknade extremt tidigt idag. Eller kl.9 kanske inte är så tidigt men om det råkar bli sent på natten då man kollar på några avsnitt av OC till ca klockan 1 på natten så är 9 extemt tidigt. Men skulle träffa en gammal klasskompis som ska till USA imorn och vi har sedan vi började gymnaiset pratat om att gå en tur med våra hundar men det har inte riktigt hänt förrens idag. Men det var roligt att träffa henne :D

Annars har jag inte gjort så speciellt mycket. Kollat mest på OC på datorn.Har glömt cykla med inka men det har inte varit så speciellt bra väder och så har det åskat lite och då vill hon inte röra sig en meter utan bara vara på toaletten och känns skydd. Tycker synd om henne, det kan inte vara roligt att vara rädd för att som smäller.Skulle vilja försöka få bort det, ska se om jag kan komma på någon sätt att göra så att hennes räddsla försvinner eller iaf minskar.


Förresten kolla in hennes blogg; http://americhanna.blogg.se/. Ni kan läsa om hennes liv i USA som utbytesstudent. En väldigt trevlig tjej med en trevlig blogg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0