Grattis broder :D

Denna dag kommer att tillägas åt min bror som fyller 23 idag.  I hans ära skall vi grilla hamburgare och hemmagjorda bröd. Senare idag blir det daimtårta. Åh, vad jag ska njuta när jag äter den! Det är väl säkert ett år sedan jag åt daimtårta och jag är verkligen svag för det så idag ska jag äta det och njuta i fulla muggar :D

Blev träning på gymmet igår så idag har man lite träningsvärk så det blir väldigt mkt vila idag. Ska även försöka hinna packa. Imorn blir det att åka till stockholm med mina andra bror. Mormor och morfars bil har varit här nere på lagning så jag och brodern ska åka upp och lämna den, stanna där i några dagar och sedan åka hem igen :D SÅ på onsdag kommer det att bli ett träningspass igen förhopppningsvis, denna gång yoga :D

Och tänk snart är det verkligen vår här nere i skåne! kolla bara på denna bild ifrån morgonpromenaden då man riktigt kände solens värme men också att det ändå var lite kallt då man kände lite av vinterns kyla.




Riktigt skönt väder idag! Bara lite is kvar men om det fortsätter såhär så kommer vi snart ha riktigt bra väder!


YOGA

Då åker man på yoga, andra passet för i år och måste säga att jag verkligen behöver detta och gud vad jag älskar det! :D




Bilden kommer ifrån healthyoga.com


Bokrean <3

Måste ännu en gång säga att jag ÄLSKAR böcker och vad tycker man då om bokrean som kommer varje år - DET ÄR HELT UNDERBART!! Tänk så många böcker man kan införskaffa sig billigare än vanligt! I år (jämför med förra året då det inte fanns så mkt som man ville ha) är det väldigt mkt jag vill ha, skulle behöva vinna på lotto eller gifta mig med en miljonär för jag skulle kunna göra eller köpa allt det jag vill ha/göra.
Idag, den 22 februari, startade som många vet bokrean. Och redan för en vecka sedan så började jag göra en lista på det som jag verkligen ville ha, tex en bok eller flera ifrån en serie, och sedan de som jag skulle kunna tänka mig tex en matbok eller en ny bok som ser och låter vara bra när jag läser på baksidan men hört något eller inget om.

Redan idag blev det dessa tre böcker som jag har spanat in;

- Hundens sju åldrar av Jan Fennell. Finns inte så många hundböcker på årets rea som det ha funnits innan men när jag har läst lite i boken så har det varit en del som har varit bra men sedan andra saker som har varit mindre bra som tex "hunden försöker ta över ledarskapet genom att testa dig när den drar i kopplet"  eller " hunden blir aggressiv när du närmar dig hon/hans matskål och är rädd att du tar maten" NO SHIT SHERLOCK! För djur handlar det ju om att överleva och har djuret mat vaktar den maten och om det kommer någon närmre så vaktar den ju maten ÄNNU mer och är på hugget för djuret vill ju inte att någon annan ska ha maten. Så inte så konstigt om den morrar och blir "aggressiv" när någon närmar sig!

- De målade grottornas lan av Jean M. Auel. Bok 6 i en serie. Vet faktiskt inte vad den handlar om men jag har 4 böcker sedan innan, 2-5. Men har inte 1:an så kan ännu inte börja läsa den så kan inte säga så mkt om den men det kommer :D

- Fallen ängel av Becca Fitzpatrick. Både mamma och jag tyckte denna verkar vara riktigt bra, och sedan var den ju också billig så den hamnade också i vår korg när vi handlade.






7 februari

God förmiddag!

Fick gå upp tidigt idag för att åka till Helsingborg en vända. Mammas bil skulle lämnas in för att byta framruta, så den skulle lämnas och får att hon skulle komma hem fick man köra dit med en annan bil så att hon kunde bli upphämtad och komma hem :)

 
Resten av dagen blir att vila, var för en stund sedan på akupuktur och då skall man inte göra så betungande saker som tex gå och träna samma dag för att behandlingen ska få bästa effekt :) Men det blir nog att man träffar en kompis och går hundpromenad :)


Annars blir det att göra lite nytta här hemma, såsom tvätta, gå med hunden och lite annat.

Ciao!





RSS 2.0