30 Maj

Idag blev det att man fick stiga upp tidigt. Skulle till väla med pappa och kolla på avslutningsklänning. Det gick väl bra, fick lite kläder och andra saker, men inte min klänning. Hade tänkt köpa den på Måndag då jag är ledig och kan visa mamma den. På måndag ska man till tandläkaren för att göra avtryck på tänderna så min tandställning ska passa.Då är det ett steg närmre tandställningen och jag är lite rädd och oehört nervös. Har aldrig haft nån tandställning.

Iaf till kvällen blev det att vi åkte till farmor. Hon hade bjudit oss på mat för att fira mors dag. Det är nått vi gör i vår släkt vilket är väldigt trevligt. Vi fick nypotatis och lax. Var gott speciellt potatisen, älskar verkligen potatis :)
Det blev även att man fotade lite. Fotade en massa egobilder :P men vet inte riktigt om det blev bra, har inte riktigt kollat på dem. Hade tänkt göra det imorn.

Men hade tänkt gå och lägga mig nu, det är väldigt sent och jag ska uppp tidigt imorn också

ha de
pusshej

28 Maj

GUD, jag blir snart galen! Är rätt avunsjuk på en kompis som har skaffat sig en pojkvän för inte så länge sen. JAG VILL OCKSÅ HITTA NÅGON!Att hitta någon som kommer att tycka om mig som jag är kommer blir svårt tror jag, eftersom jag har dissat de som har kommit och pratat med mig på feser och liknade, plus att jag själv inte har så bra sjävförtroende eller självkänsla eller vad det är så kommer det inte bli så lätt. Men mina kompisar försker nu hitta någon kille till mig men jag vet inte riktigt vad jag är ute efter.jag vill iaf inte ha en bonde - INTE för att det är fel på dem men jag har varit en "bonatös" och nu så klarar jag inte av den stickande lukten.

Annars har dagen varit bra. Mina glada dagar börja komma tillbaka vilket jag är väldigt glad för. Pallar inte var deppig längre. Iaf så hade vi vår sista hundlektion innan provet som då  är på tisdag. Jag undrar hur det kommer att gå för mig, fick IG på de två förra så jag är lite skeptiskt på detta provet. Men vi gick bla hundpromenad då vi skulle läsa i boken "Självkänsla nu" av Mia Törnblom. Vi lär hundarna att slappna av och veta att när vi gör vissa saker så ska dem kunna slappna av. Det gick väl sådär till en början för oss men till slutet så kunde hon slappna av lite :) 
Men Tycker att hon har varit duktig för det mesta av dagen iaf, bla har hon inte skällt lika mkt än vanligt och har kunnat klippa några klor på henne också :) Har klippt några gånger så det har börjat blöda så och har fått ta hjälp av några vänner till att börja med men nu klarar jag mig själv. Hon tycker fortfarande det är obehagligt vilket jag kan förstå. Jag skulle också tycka det om det gjorde ont nästan varje gång man klipper mina. Men det börjar att fungera. :) 


Ha de
pusshej



18 Maj

Just nu sitter jag på Johannas rum och håller henne sällskap när hon städa sitt rum.Hon var så snäll så hon lånade ut sin dator till mig.

Har idag haft lektioner inne i Ö.a och gjorde inte så mkt på matten men på datan gjorde jag äntligen redovisningen som jag har tvekat att göra i några veckor nu. Var väldigt nervös men det gick väl sådär, men kunde ha gjort det bättre.

Iaf, ska göra mat nu.Gott gott!
Ha de
pusshej

17 Maj

17 Maj betyder Norges Nationaldag men även söndag. Och söndag för min del betyder Örkelljunga. Så nu är man på internatet och tråkar.Gör lite arbeten och andra skola saker som jag kanske ligger efter i eftersom jag bara har legat i sängen i en hel vecka.Har iaf två arbeten helt klara, en till datan som SKA redovisas imorn - så var beredda klassen, här kommer jag :D och den andra är en svenska uppgift där vi ska refera tex en bok. Då har jag så klar refererat den första boken i twilight serien, "om jag kunde drömma". Tyckte arbetet där blev perfekt så jag är väldigt nöjd. :D 

Jag känner att det blir väldigt mkt i skolan dessa 4 sista veckor.Men jag måste säga 4 VECKOR KVAR! Herrgud Har snart gått ut första året på gymnasiet. När jag åkte hit sa mamma att till julen i 2:an så har man gått halva tiden på gymnasiet. Liksom kan ingen stoppa tiden? Det går ju så jäkla snabbt att man knappt hinner med. 
Men jag kommer ha väldigt mkt att göra,tror jag, både träna mig själv och hunden. 

Iaf måste försöka dra ner på saker nu innan jag ska gå och lägga mig. Tror jag måste somna tidigt, är helt slut i kroppen. Troligen pga alla tabletter jag har stoppat i mig och hur jag har mått den senaste veckan.

ha de
pusshej

13 Maj

Idag är det studiedag och sjukdag för min del. Har fortfarande ont i halsen,är förkyld, hosta som en jäkel (ursäkta språket) och ont i huvudet. Och som det är nu blir det att man stannar hemma resten av veckan och försöker sova bort allt.Får se om jag har ork att plugga lite, har svenska uppgift som ska lämnas in nästa vecka så den måste jag försöka bli klar med.
Nä nu ska jag fortsätta vara social med min själv.

Ha de
pusshej

Måste också säga GRATTIS till den snygga Robert Pattinson som fyller 23år idag :D





11 Maj

Har nu varit hemma två dagar från skolan. Och det kommer bli tre. Ska vara hemma även i morgon för att jag fortfarande är något utmattad pga förkyldningen och hostandet. Det bidrar även att jag får ont i huvudet så jag ligger väldigt mkt i sängen och inte gör så speciellt mkt. Vilar bara, sover och går några promenader med hundana.Men antingen så kommer jag till Ö.a imorn kväll eller på onsdag då vi har studiedag. Då får vi se om jag har nån ork att träna Inka.Kan nog klicker träna lite med henne.Har ju freestyle prov på torsdag så får gå igenom mina moment igen då.

Iaf ska gå på toa,sen ut med hundana för att sedan gå och lägga mig.
ha de
pusshej

9 Maj

Dröm

Man brukar ändra sina drömmar och viljor nästan hela tiden. Kanske för att det inte går, man inte vill det längre eller allt det helt enkelt låter crazy. 
Min dröm, som jag helt plöstligt kom på igår, var att skaffa ett stort ställe så att jag kan öppna en stor kennel men collie. Gör allt för att de ska få en så bra mentaliets och hälsa som möjligt. Om jag bara får tillräckligt med stor kunskap och utbildning så skulle jag kunna klara det. Men det behövs ju också pengar,tid och en massa annat. Jag går ju på ett hundgymnsium och lär det mesta av Charlotte Swanstein, som är min lärare. Så jag får kunskap, men det känns bara som att jag inte når målen tillräckligt. Så en liten del av drömmen är borta för att jag inte fullföljer målen. Vilket är synd, tycker jag är väldigt smart av mig men troligen inte när jag ska förklara det på papper.
Drömmen kan låta lite omöjlig, även för mig som har den. Men jag skulle jätte gärina vilja fullborda(heter det så?) min dröm.Då så klart efter examen. Men hade egentligen velat plugga vidare, men vet inte riktigt vilken riktning jag vill välja.
Att välja sin framtid är svårt tycker jag. En liten del av framtiden är ju långt fram men det är ju lite nu som vi väljer och formar den. Det gör vi varje dag,varje minut vi gör nånting som ändrar och formar den.Så det är ju bara att välja själv och inte låta andra bestämma den åt en. Eller?Hmm, det är ju bara att vara stark och välja sin framtd själv. Man kan ju få en massa hjälp och råd om sitt liv,framtid mm men det är ju bara en själv som kan bestämma. Annars är man inte rättvis mot sig själv tycker jag!

Ha de
pusshej


8 Maj

Dagen tillbingrade man hemma i Ängelholm. Har varit förkyld,haft ont i halsen och nån dag feber så tyckte att det var skönare att vara hemma. I Ö.a hade jag bara velat vara med min vänner,så då hade jag inte vilat över huvudtaget.Tror jag iaf.
Det är iaf skönt att vara hemma, behöver inte ställa något alarm för att gå ut tidigt på morgonen. Även om det hade varit skönt så får man ha nån liten lyx. Ska även försöka få krafter till att träna med Inka. Har liksom ett freestyle prov på torsdag där vi ska sätta i hop ett program med 3 olika moment och jag har två klara med inte det tredje.Och behöver även bestämma hur programmet ska se ut.
Ska fortsätta hosta,snorra och annat. ska även snart sova tror jag.

ha de
pusshej


RSS 2.0