11 september

God morgon allesammans!
Inget roligt väder som är över nordvästra skåne. Inte om man har en hund som är skotträdd i vanliga fall och reagerar oroligt varje gång när det börjar åska. Hon skulle kunna börja klättra på väggarna och så småning om mig då hon vill ha närhet.
Men än så länge är det bara muller och inga blixtrar. Men det kommer väl också snart. Säger bara en ska när det gäller min hund, tur att vi var ute för typ 2 timmar sedan så hon fick göra sina saker annars vet jag inte riktigt vad som skulle hända.

Skit att de ska behöva gå igenom detta. Vet inte riktigt vad man ska göra för att få det till att bli bättre. Det enda man mer eller mindre kan göra är att spela hög musik, men de känner ju fortfarande det i luften. Det har varit ett skit sommar, det har ju åskat och hållt på hur mkt som helst detta år. Mer än annars, och det minns man när man har en hund som jag, en som inte tycker om åska.



10 september

Idag blev det att gå upp i tid, ingen sovmorgon här inte! Jag och brodern skulle till Sofiero hundutställning. Jag skulle kolla in collie ringen, se hur årets utställare såg ut och han skulle fota lite för mig. Han har ju bättre objektiv än mig så han får ta bilerna för de blir betydligt bättre än mitt lilla jäkla objektiv.

Men tyckte inte det var något speciellt bland ringarna. Men på agility planen, där var det action! Där hände det grejor, så det var det roligaste att kolla på.
Men sen så ville brodern inom netonnet och köpa lite grejor så det blev att man åkte hem lite tidigare än planerat.

Se om jag får lite bilder av honom så jag kan lägga ut senare :)

Om en timme drygt blir det att åka till träningsakademin och prata med dem där om träning, om jag nu ska fortsätta vara arbetslös så kan jag lika bra börja träna :)Skulle må bättre utav det! Känner att jag är otroligt trött de dagar jag inte gör specielt mkt, var finns det egentligen att göra som inte innebär att man gör av med pengar? Inte alltid roligt att åka och fönstershoppa hela tiden!


it feels like jealousy

En riktigt bra låt ifrån Will Young. Har aldrig hört något ifrån honom men han kan säkert bli något stort! :) Men den är riktgt bra tycker jag, får alltid gåshud och vissa gånger har jag varit nära att gråta när jag lyssnar på den för jag tycker den är så stark, både i texten och hur han sjunger den.



RSS 2.0