Duktig lilla Inka :D

Just nu sitter man och kollar på olika frisyrer som kanske kan tänkas bli min nya frilla när jag ska klippa mig och ca 2 veckor.Kan inte riktigt bestämma mig  men har iallafall bestämt att min snelugg och topparna ska klippas.Men hade även velat göra något nytt. Kanske klippa vanlig lugg eller klippa håret upp till axlarna. För tillfället hade jag velat klippa det typ till axlarna och inte någon/några centimeter kortare för att det inte ska vara så jobbigt nu när jag går i skolan och  tränar så mkt med Inka. Tror inte jag vill ha långt hår som är i vägen hela tiden.

Och ikväll blev det kloklippning på Inka och det var lite obehagligt för henne att bli klippt på baktassarna annars gick det verkligen suvuränt :D Är jätte glad nu för jag börjar ändra mitt sätt. Innan var jag extremt nervös för att klippa då jag har klippt i pulpan flera gånger.Men nu går det mkt bättre :DVilket gör både mig och inkas klor glada :D


31 Juli

Är nu ensam hemma, Sara åkte hem idag, anders skulle iväg till någon kompis i klippan, mamma är och jobbar. Tror även att Leffe är det med. Tur man har hundarna som sällskap då. Men jag ska nog få tillbaka Sara imorn då det blir att man ska till en kompis i Varalöv som passar ett hus där. Ska troligen vara där i 4 dagar.

Det har hänt en massa sedan jag skrev sist. Tisdags fixade man ID-kort, (ska hämtas nästa vecka). Sara kom också.Träffade även hennes pojkvän en sväng på kvällen.Onsdags tog vi en vända på stan och på kvällen blev kinamat, denna dag var vi också med hennes pojkvän. Han sov även över. Torsdags blev det en sväng till Helsingborg. Det blev Väla och Ikea. På väla köpte jag en Biabed till min hund och på Ikea köpte jag lite saker till mitt rum och Inkas bur på Internatet/skolan.Och idag, Fredag åkte som sagt Sara hem men komemr troligen imorgon.

Nästa vecka är man troligen kvar i Varalöv de två första dagarna. Ska kanske även till en kiropraktor som innan har kunnat fixat det jag har drabbats med igen. Har ont i magen. Kan äta tex kl. 12, då rätt stor måltid och två timmar senare är jag hungrig igen.Detta började när jag gick i nian och inte hade några vänner. Blev så deprimerad att jag fick problem med min mage och några inre organ.Jag gick till en massa doktorer, båda privat och på sjukhus. Ingen hittade något så mamma tog med mig till sin kiropraktor och vi behövde inte säga så mycket varför jag var där utan han kunde se det och berätta vad det för problem. Jag gick dit med blekt ansikte och var ihop krympt för jag hade ont i magen. Gick därifrån med ett ljusare och gladare ansikte och en mycket rak och mer välmående kropp.

Det är även  ca 2 ½ vecka kvar till skolan börjar. Längtar jätte mkt. Det ska blir spännande att se de nya ettorna och deras hundar. Skulle vilja komma tillbaka och bara gå omkring i skogen med kompisar och hundar. Bara snacka en massa skit.
Visst jag har mått bra av ett sommarlov men vill tillbaka till skolan nu till alla kompisar,skogen, stugan mm. Det ska bli SÅÅ kul :D

Duktiga lilla jag :D

Ikväll har jag varit duktig.Har gått långrunda,tränat och cyklat med Inka. Långrundan blev inte så jättelång, träningen var i ca 5 minuter och vi cyklade och gick något längre än vad vi brukar göra. För fråga mamma imorn hur långt det var.
Ska snart gå och lägga mig, hoppas det blir att jag ligger i min säng innan 23.00. Spelar ingen roll om jag läser, kollar på tv eller är nästan på av att somna ikväll ska jag vara I sängen innan det klockslaget.

Ska iallafall säga God Natt nu. Ha de bra allesammans :D (De som läser och inte läser detta)

Kväll

Var ute i ca 50 minuter med Inka. Jag hade rätt att hon ville göra något, för hon gjorde sina behov flera gånger under rundan och det brukar hon inte göra. Hon har ju även kräkt några gånger och inte käkat så mkt så.Men jag gick i mina nya walking skor.Väldigt sköna :) Brukar inte gå i såna skor utan vanliga ex foppa eller ballerinaskor. Jag kände verkligen skillnaden, kände knappt att jag gick.
Mamma köpte dem till mig i lördags då vi var och kollade på ett bara nya skor till min ena bror. Det blev även ett par skor till mig som jag ska ha på idrotten till hösten. De köptes på rean och vi sparade 900 spänn. Så man gjorde ett rejält kap, vilket vi gillar till tusen :D

Walkingskorna & Idrottsskorna. Båda från märket Ryka.
Då 800:- resp 1000:-      Nu 500 resp 400:-

Trött

Är extremt trött, vet inte var jag ska ta vägen.Men måste gå ut med hundarna, och vänta på att klockan ska slå 20.00 innan jag får gå och lägga mig. Och jag fryser lite också, vilket jag inte gillar för jag tänker direkt på att jag är sjuk vilket jag vet att jag inte är.Eller jag tror det.Och jag kan höra mamma säga "Man brukar frysa när man är trött". Hon säger alltid det när jag kommer och säger att jag både är trött och fryser.Haha

Och jag har inte gjort något av det jag skrev innan jag skulle göra, typ städa rummet,träna inka mm.  För det första har jag glömt bort det och för det andra har dagen gått jätte snabb. Ena studen är klockan 2 och nästa halv 5. Men måste gå långrunda med Inka sen och se om hon är motiverad till att träna idag. Hon har knappt velat äta på 2 dagar och hon har spytt 3-4 gånger på lika många dagar. Kanske fått för mkt gott godis när vi har tränat med klicker.

Imorn kommer Sara. Det ska bli skit skoj att träffa henne igen :D Jag undrar vad vi ska göra. Hm.


Nä nu måste jag gå ut med vovven.Hon går omkring hela tiden så tror nog att hon vill gå ut.

Boknörd :D

Jag är en riktig boknörd.Älskar att läsa.Har extremt många böcker på mitt rum. Sanningen är att vissa utav dem har jag inte ens läst. Men den intresserar inte mig för tillfället. För nu gäller det fantasy böcker som Eragon triologin, Twilight serien, Harry Potter mm.  Det har det egentligen alltid gjort - mer eller mindre.Men det måste verkligen vara nått som intresserar mig, det ska vara spännande annars blir jag extremt rastlös. Jag kan inte läsa något som jag har fått i läxa att läsa som inte intresserar mig. Men det kan man väl förstå.Man gillar ju inte att göra det man inte tycker är roligt. Men allt här i världen är inte roligt.


Vad är det för böcker ni gillar? Eller ni kankse inte ä r så intresserade av att läsa?

Brisingr, den 3:e boken i Eragon"Arvtagaren" Triologin. Är denna som jag förtillfället läser.

What beauty feels like?

Jag och två kompisar testade Veets Hårborttagningsvax någon dag innan vi slutade skolan. Vi hade pratat om något som handlade om vax och ben kanske nån månad innan och det blev till sist, "Ja, klart vi ska testade det" typ. 
Så då när studen var inne, vi var rätt så nervösa för det har ju alltid sagts att vax gör ont. För min del tyckte jag att det först gjorde ont men sen blev det nästan som man hade vant sig vid smärtan.När man hade dragit av remsorna så hade det fastnat sånt klet som satt på remsorna. Det klibbade som tusan, men man fick med några dukar som var med olja eller nått som tog bort kletet och man blev helt fettig om händer och ben.Helt äckligt blev man.En kompis blev helt röd prickig och tror även att hon blev jätte varm om benen.Vilket jag själv inte vill hända mig.Så själv skulle jag inte vilja göra om det. Tror inte ens jag skulle vilja testa på varmt vax.


Själv, i min ensamma vrå har jag testat Veets spay on hårborttagningscreme.Enligt bruksanvisningen på den till normal hud så ska man ha cremen i cirka 3-6 minuter. Har testat lite olika tider varje gång jag har använt det, då cirka 3-4 gånger - inte mer.Så det känns inte som det är så speciellt mcyket i en sån flaska eller så är det att nån i min familj har använt det utan att fråga. Hm. Men tycker att det fungerar så där, håren går bort, speciellt i armhållorna.Men inte lika bra på benen. Man för en len känsla och vissa ställen är helt fria från hår men andra inte så det känns som man för ta två omgångar eller ha cremen i max tiden på 6 minuter för att det ska gå bort. Men tror för tillfället att jag kan använda det fler gånger. Det kan nog hända faktiskt.



Men ska skönhet kännas som man inte får något resultat? Även om de kostar runt 100 kronor så kan man väl inte förvänta sig att det ska ge ett lika bra resultat som tex de dyra vaxningarna. Men jag blev besviken med vaxningen då håren stannande kvar för mycket. Plus att kletet blev kvar på några ställen. Vaxningen kommer jag aldrig använder igen, hellre spay on.

Ha de
pusshej


27 Juli

Jag har verkligen vänt på dygnen. Går och lägger mig runt 12-1, kan även blir närmre 2 innan jag går och lägger mig. Och sedan går jag upp kring 11-12.Och det kommer inte blir bättre nu i veckan, för då kommer underbara Sara hit :D Hon är en sån figur som blir pigg då man egentligen man ska sova.Men hon är underbar att vara med, blir alltid glad i hennes närhet.

Det som har hänt de senaste dagarna är att man har fått en ny dator,fått två par skor(ett par när jag går med hundarna och ett par till idrotten) och har även åkt till hässleholm för att kolla på den nya Harry Potter filmen, vilken jag tyckte var jätte bra. Var riktigt nära att gråta när Dumbledore dog.

Idag kommer det inte hända så mkt. Ska försöka städa klart mitt rum, så att det iaf ser lite städat ut när Sara kommer.Träna Inka.Och ska försöka göra två lister över vad jag behöver köpa till mig själv och Inka till rummet på internatet och Inka bur. Hade tänkt att mitt rum ska ha lite lila saker och Inkas bur ska vara färgglad. Jag hittade ett tyg på Åhlens som jag jätte gärna skulle vilja ha i buren, men jag måste mäta och sånt innan jag kan köpa tyget. Och annat som jag behöver. Jag har mina bilder på hur de båda ställena ska se ut. Hade bara behövt nån som kunde rita upp det till mig också.

ha de
pusshej


15 Juli - Kan man bli lyckligare?

Har fantastiska människor och djur omkring mig som gör att jag kan könna mig lycklig lottad när jag tänker på dem. :) Plus att mormor och morfar har bidragit lite till en dator till mig eftersom den som jag har nu är fucked up. Ursäkta språket!

Idag ska jag bara vara hundvakt.Antingen blir det bara med dem som tillhör familjen eller så blir det en till.annars så kommer det nog inte hända så mkt idag. Ska nog försöka städa rummet - igen. Får aldrig det riktigt rent.Bara nästan.
Och kan säga, om jag nu har räknat rätt. Är det bara 35 dagaar kvar tills man börjar skolan igen :D Ska bli så roligt att träffa folket man har umgicks med i ett helt år.

Ha de
pusshej


Det är ju även premiär för den 6:e Harry Potter filmen idag. Men ska se den på fredag med två kompisar :D


RSS 2.0