Min nya favoritbok!

Min nya favoritbok är helt klart "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer. Filmen Twilight (som troligen många vet vilken den är) är baserad på denna bok. Den har helt klart blivit etta på min topplista av favoritböcker.För mig ligger den just ju på samma plats som harry potter böckerna och de är ju så klart 1:a plats. Jag kan inte säga så mkt om boken, brukar jag inte kunna om de saker jag tycker om men det jag kan säga att jag rekommenderar den!


Måndag

Då var det måndag igen, på matten blev det fjärde och sista matteprovet för detta året :) men tyckte att det gick rätt dåligt  men får se nästa år.
iaf har ny datorkunskap, gör nån konstig lek där man ska rita i paint, rätt tråkigt faktiskt! men men.. de andra får göra det istället.
känner mig rastlös för hunden är inte med i skolan denna vecka, går kennelhosta och noskvalster på skolan. Känns tomt på rummet och man är  van vid att gå ut tidigt på morgonen så man vaknar runt 6 och man kan inte somna om kvällarna heller :( iaf inte igår kväll.

ha de
pusshej


Onsdag

HON KLARADE DET!

Jag säger det bara, Inka klarde det. Klarade att gå ner från trappan alldeles själv.Fy fan vad jag är glad och stolt över min vackra skapelse!Helt underbart asså!

När inka var liten halkade hon på en trappa som var hal, vilket har satt sig i ryggraden på henne sedan dess. Hon kan gå i såna trappor där det bara är två eller tre trappsteg men om det är fler steg vägrar hon gå. Men jag försöker så gott jag kan. :) jag har inte nån sorts förväntan på henne att hon ska klara det igen men skulle bli glad om hon klarade det igen.

men iaf till andra ämnen så gick dagen bra. hade vollyboll på idrotten och fick ont på armarna.men det har gått över nu. men jag trillade även när jag skulle hämta bollen och slog i knäna. fy vad det sved och gjorde ont.Svenskan gick snabbt. håller fortfarande på med artikel och fick leta i papperskorgen efter början på artikeln. hade skrivit den på ett annat papper än de andra och jag slängde liksom fler papper så det pappret åkte med. matte och engelskan var rätt rolig idag. matten gick snabbt som vanligt och engelskan gjorde vi nån övninge eller vad man ska säga och så kollade vi på bröderna Grimm. väldigt bra film.

iaf, HON KLARADE DET! :D

ha de
pusshej



Måndag

Har missat att skriva igen. de gånger jag börjar bli duktig på att skriva blogg blir jag lika dålig igen. gillar inte läget alls. :( men iaf idag har jag gjort;
  • åkt till internatet, handlade innan och när man kom ut från butiken fann man hunden i förarsätet sittades alldeles coolt, som om inget har hänt.
  • satte upp en stjärna och nya gardiner på rummet, väldigt fint blev det :) känns mer personligt opch hem trevligt nu.
  • fick skjuts av mamma till skolan, käkade frallor innan skolan började. gott gott :)
  • första lektionen var matte, lektionen gick rätt snabbt. räknade hyfsat mkt men vet inte riktigt om jag fattade allt :S hatar geometri.
  • datorkunskap - hade prov i word. läraren kom till oss på matte timmen och sa att datornerna kanske inte fungerade som det skulle.men de fungerade :( så vi fick göra det, och det gick bra tyckte jag :)
  • gick korundan med Frida. trevligt hade :)vi kollade även på narnia 2 tillsammans.
nu ska jag fortsätta prata med mamma.

ha de
pusshej

RSS 2.0