Bio 2010 kommer vara kanon!

Wow! Kollade precis runt på Moviezine om vilka filmer som kommer nästa år och det kommer verkligen vara ett bra bio år 2010. Lyssna bara till detta;

  • Planet 51( 15 Januari, Animerat,Komedi)
  • Det regnar köttbullar (22 Januari, Animerat, Familjefilm)
  • Alice i Underlandet(5 Mars, Fantasy, Äventyr)
  • Sex and the City 2 (28 Maj)
  • Eclipse (30 Juni, Fantasy, Romantik)
  • Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 (19 November, Fantasy)
  • Berättelsen Om Narnia: Kung Caspian och Skeppet Gryningen (10 December,Fantasy, Äventyr)

Detta är bara några av de filmer som kommer komma nästa år. Dessa är nårga av de filmer som jag vill se.Så kommer att behöva spara en massa pengar till en massa biobesök nästa år, för det kommer bli dyrt. Men kommer ha några pengar till nyår känns det som för om 2 veckor åker jag till Stockholm med Sara & Ronja och kommer göra huvudstaden lite osäker :P Nej men jag kommer att göra av med lite pengar på shopping av kläder och andra saker till mig och lite saker till hunden som ett nytt koppel och halsband på hundutställningen som är 12-13 December. Det ska verkligen bli så roligt att åka dit. Sluta bryr sig om vad som händer hemma och i skåne och bara leva livet där uppe i huvudstaden. :D

Men vilken/a filmer ser ni fram emot/inte fram emot att se nästa år?

Pliktverket

Den post som jag får i veckorna när jag bor borta på internatet lägger mamma på min säng så det är alltid lika roligt att komma hem för man vet aldrig vad som kan ligga på sängen. Är det tidningen från Hundsport? Eller är det från skolan? Man vet liksom aldrig det om inte mamma säger till mig när vi pratade med varandra i telefonen.
Men nu när jag kom hem i fredags så fick jag se att det låg post på sängen, ett från Laredoute,vecko revyn och ett från pliktverket.Jag kollade först på de från Laredoute och vecko revyn och sen kollade jag på det som jag hade fått ett från pliktverket. Det stod " Plikverket vill gärna träffa dig... Nu har vi utvärderat ditt svar och vi bedömer att du har bra förutsättningar att tjänstgöra i Försvarsmakten."

Jag vet inte ens om jag vill tjänstgöra. Har gått i genom det i huvudet när jag har gått och lagt mig nån kväll nu i veckan men jag vet verkligen vad jag vill. Fast jag vet ju inte ens om jag kommer klara det första, det där dem frågar en massa när de träffar en. För det var en kompis som ville gärna in i lumpen klarade allt förutom att personen hade ett dåligt psyke. Undra då vad de säger om mig för jag har verkligen ett dåligt psyke, tycker iaf jag själv.

Vad tycker ni? Ska jag göra det eller inte? För jag vet verkligen inte vad jag vill. För om jag ska in där så hade jag velat vara något med hund eller häst(om det nu finns något med häst), men hade helst velat ha det med hund att göra.

Söndag

Hann inte skriva något i bloggen igår. Hade en hyfsad upptagen lördag med väckning av mamma runt 9, käka frukost, klä på sig för att sedan åka till familia & City Gross. Anders skulle kolla sin syn för han har klagat väldigt mkt att han har haft ont i huvudet, så nu är han översynt med brytningsfel. Ungefär som mamma och min andre bror vill säga. Det blev även en vända inom City Gross för att handla lite, både till internatet för mig och lite lite de här hemma.
Men det blev inte så mkt shoppande, för hade inte så mkt pengar för sparar allt nu till Stockholm som är om två veckor så det blev en väldigt snabb vända igenom butikerna för att jag inte skulle få begäret att vilja ha något så mkt att jag var tvungen att slösa pengarn utan det får vänta tills jag kommer till stockholm för då ska det bli mkt shoppande får vi hoppas iallafall :D Men det blev att jag fick mig lugg klippt. Klippte den helt rak innan skolan började men så tyckte jag inte att det passade mig speciellt bra så jag "flyttade" tillbaka luggen år sidan ooch fortsatte ha snelugg vilket jag tycker att jag passar i bäst. Tyckte det blev bra, var lite nervös faktiskt för jag hade aldrig varit där förrut. Visst inte riktigt om det skulle bli bra eller dåligt men blev överraskad över att jag kunde gå till någon annan än den som jag brukar gå till :)

När vi kom hem ifrån var det att gå ut med hundarna och äta lite. Jag och Anders(min ena bror) skulle gå på bio och kolla på New Moon. Den började rätt tidigt så det var bara att inte börja på något stort när man var hemma.
Filmen var väldigt bra tyckte jag, väldigt många fina magar måste jag säga :P Men jag tycker att boken är bättre än filmen, som för det mesta brukar vara men filmen var väldigt bra :D



Som sagt det fanns många fina magar :P

27 November

Slutade tidigare än vanligt idag. Visst inte om det för ens jag kom in i skolhuset efter att jag hade lämnat hunden i stallet. Trodde först att det skulle vara en vanlig dag med lite plugg, träning med hund och så som det brukar vara på fredagar då vi har hund. Men fick då reda på av Rebecca att vi inte skulle ha Charlotte idag för vi skulle ha något om alkohol. Det höll på i ca 1 timme och sedan fick vi städa i stallet och sluta. Vi behövde inte ha någon lektion med C idag vilket var väldigt skönt faktiskt. Så det blev att man packade ihop sina saker i skolhuset, skrev upp sig att städa allmäna utrymmen, städa sin hund bur,packa ihop sina saker till helgen då man skulle hem och sedan bli skjutsad till station för att sedan ta bussen när den kom. Slutade runt 11 och kom hem runt 2.Hatar verkligen att åka buss. Lite är det nog för att jag har åkt varje dag i låg- och mellanstadiet, har en hund som inte tycker om det och verkar bli lite stressad utav det, plus att jag själv inte gillar det för att jag är rädd att jag ska gå av på fel plats eller nått sånt. Brukar intala mig såna saker till mig själv vilket är väldigt dåligt för jag bli ju bara mer osäker på saker. Får tusan lära mig att inte göra mig själv osäker, har levt i 17år och har fortfarande inte lärt mig det.

Kollade även på Twilight, ska på bio imorn med en av mina bröder för att kolla på den 2:a filmen. Ska bli skoj, för jag har verkligen längtat till den film. Älskar böckerna, det är verkligen en bokserie man kan älska! Och det är ungefär ett halvår kvar till det 3:e filmen i serien kommer och jag har verkligen enorma förväntningar på den filmen så jag hoppas verkligen att den ska vara lika bra som det senaste två filmerna om inte bättre :)



Internet tillbaka :D

Gissa om man är glad?! :D
I 4 veckor har internet i den stuga som jag bor på internatet varit ur funktion. Det har varit inbrott i stugan för ca 4 veckor sedan och de snodde bla raoutern(stavning?) så vi har inte haft något internet på en evighet. Vi har klagat och klagat, skrivit mail till skolan och bett om att få tillbaka internet men det har inte fungerat så i måndags så pratade vi med vår matte lärare och hon skrev det och lite andra saker och senare samma dag hade vi en ung kille som skulle fixa det men tyvärr så hade vi inte sladden mellan kontakten och raoutern (stavning?) så vi fick vänta en dag till sen var det fixat. Gissa om det var fullt i köket med en massa datorer med människor vid skärmen!

Annars har det inte hänt så där jätte mkt sedan jag skrev sist. Har blivit något bättre i mitt psyske sedan senast. Har även pluggat en massa, haft en massa prov - matte (var 2 poäng ifrån MVG det är matte B så känner mig duktig), anatomi(fick G- VG där, vet inte riktigt vad jag fick där för läraren pratade så mkt om en massa betyg i ämnet så jag blev förvirrad. Tror hon menade att jag kunde få VG i hela kursen för den är uppdelad i två delar - anatomi & raskunskap. Så om jag får bra betyg i raskunskapen så tror jag att jag kan VG om inte mer i denna kurs vilket kommer göra mig väldigt glad :D Men jag blev iaf godkänd på detta prov :D Vilket är bra, för jag trodde verkligen att jag skulle få IG igen och då skulle jag ha grävt min egna grav,lagt mig i den och sedan tagit över jord - alldeles själv för jag är så trött på att få IG).
Har även badat på idrotten för första gången på gymnasiet, simmade 26 längder på 20 minuter vilket är bra, helt okej faktiskt :) Nästa gång ska vi ha livräddning vilket inte är min starkaste sida för det var verkligen länge sedan jag gjorde något med livräddning att göra. Minns faktiskt inte när jag gjorde det senast.

Oj, detta blev rätt långt inlägg på väldigt länge. Skriver nog mer senare ikväll för nu ska jag snart kolla på Mammas Pojkar som går på TV4.

Ha de så länge
Ciao


7 November

Det har inte blivit något mer bloggande sedan sist. Varför det inte har blivit något är för att jag inte har mått så speciellt bra psysiskt så jag har bara velat koncentrera mig på livet,skolan,hunden och vännerna istället för att blogga. Tror inte det kommer bli något dagarna framåt att jag skriver utan tror att det kommer ta en tag innan jag gör det igen.
Anledningen för att jag inte skriver längre!

ha de så bra tils vi syns
pusshej

RSS 2.0