Jennifer Lopez

Här är en låt ifrån divan Lopez, som får mig att vilja gå upp på köksbordet och dansa skiten av alla.... om jag hade fått. hahaha ;)




Projekt Arbete

Håller ni på med mitt projekt arbete. Skriver om hundvallning, ni vet hundar vallar får, nötkreatur mm. Arbetet ska vara klart den 1:a April så det gäller att skynda sig att bli klar så att det kan bli rättat av vår handledare och sedan ändrade av oss. Jag har en annan i min grupp och vi är snart klara med arbetet, har bara två delar kvar( vi har delat upp vårt häfte och avsnitt i 5 delar och vi har bara 2 kvar) vilket är enormt skönt. Men sedan behövs projekt rapporten bli klar, så även framsida, innehållsförteckning, förord, källförteckning mm. Så det blir att sitta någon timme eller nått till med detta innan man avslutat för ikväll. Vi ska även fixa saker till vår utställning också och det ska vi fixa så pass innan att det hinner bli klart innan utställningen så vi inte behöver tänka så mkt på vilka saker vi ska ha utan hur vi ska ha det på själva utställningen med sakerna. 

Men jag tror verkligen vi kommer att hinna, vi har ju typ inget att göra ni fram till typ någon dag innan då vi har prov i religion, men även det kommer att gå bra :) Så det blir ju att sitta varje dag med det för att få det klart :) Men kommer inte att ha något annat göra så det kan man lika bra göra, för efter utställningen blir det, som jag själv har bestämt, Harry Potter eller Sagan om ringen maraton och jag kommer att få läsa min bok(den som är i det förra inlägget).

Så det blir att jobba på för att få sin belöning till slut :)

19 mars

Igår fyllde man ju år :)

Blev en väldigt lugn,avslappnad och roligt 19års dag. Blev en middag på kvällen med familjen, mammas pojkvän och farmor, och till mat blev det lax, potatis och sås som jag hade önskat typ ett halvår tidigare. haha :)  Men jag fick iaf lite saker :) Bla pengar, lillafärgade(som är min favofärg) verktyg och boken 'Undvik skotträdsla' som handlar om hur man gör för att undvika eller minska skotträdsla hos sin hund/ar. Jag har inte börjat läsa den, får göra det efter den 6:e arpril, då projekt arbetet är över :) Så jag kan inte säga så mkt om boken än, om den är bra eller så men det ska jag göra sen när jag har läst den :)

Annars så har det varit lugn, innan idag så var jag och min ena bror i malmö och hundutställningen som var nu i helgen. Skulle kunnat vara där längre, speciellt vid collieringen och agilityn men annars så var det inget speciellt. Utställningen som annars har varit i en mässhall som tex "stora stockholm" och då har det varit mkt bättre och struktuerad men nu så var det i olika tält och trångt. Och så fanns det typ inget man kunde köpa. 

Så jag hoppas att stora stockholm, som jag även ska till DETTA ÅR, blir bättre och roligare :)




Andens Kraft av Richelle Mead. Köpte den på CDON för bara 99:-
(Plus de ville fira min födelse så jag fick gratis frakt också, så det blev billigare :P)

14 Mars

Då börjar en ny vecka med nya utmaningar och bekymmer. 

Idag hade man prov i ekologi, markens ekologi och det kändes väl bra. Bara jag får G på detta prov så blir jag glad, det är så jäkla ointressant och tråkigt.


I veckan så blir det inte så mkt, ska försöka vila lite men ändå plugga. Måste göra klart lite saker som jag har att göra klart. Sedan även träna med hunden, brandvarning 2ggr om dagen och lite agility inför söndagen också :) Ska även försöka göra klart den delen i projekt arbete som måste bli klart innan utställningen utav projekt arbete som är i början av nästa månad. Men annars så blir det inte så mkt att göra.


Man måste även säga att om 4 dagar så fyller man år :D




Eftersom det nu är 2 månader sedan Maya fick lämna livet så får hon vara med här idag.
Saknar dig tjejen av hela mitt hjärta<3

Ny mobil!

Hade tänkt skaffa en ny mobil snart, men vet inte riktigt vilken.Hade gärnat velat testa mobil med touch men verkligen inte en apple,alla vill ju bara ha iphone 4 & jag vill inte vara en i mängden - är så tråkigt ju!

Men mobiler som jag har tänkt mig kan passa mig är ;  Nokia C3, Nokia E72 eller någon annan sådan eller LG Optiums 2x 

Tre snygga mobiler som jag skulle kunna tänka mig :D 

Är det någon som har någon utav dessa och kan säga något om vad dem tycker? :) Och finns det någon annan telefon som ni kan rekommendera? :)






12 Mars

Hej Svejs!

Har varit en del i skolan nu sedan sist så därför ingen blogg, har några prov, hunden och sedan ska jag hinna med att göra klart projekt arbetet och allt som har med det att göra så det blir en hel del! Det kommer kanske vara lite tomt här fram tilll i början utav april för det är då jag har utställning på projekt arbete så det är ju en del att fixa. Men sedan kommer det bli en del skrivande :) Så var kvar! :)


Men iaf, idag var jag och min en bror hos pappa och la två spår till hundarna :) Gick jätte bra som vanligt för min hund, behöver nog ta en kurs för att göra det något svårare så hon har något att bita i ;) Den andra hunden gick det också bra för, för att var första gången då, hon var lite utanför spåret och luktade på annat men hon hittade klöven men ville inte hålla den i munnen - vilket inte spelar någon roll, bara hon har hittat klöven :)

Imorn blir det agility som vanligt varje söndag, ska även hinna in till stan och gå i en timme eller två innan den börjar kring lunch, sedan blir det till internatet och packa in oss och sedan någon gång under kvällen så ska vi två göra sällskap med en schäfer på en promenad. Denna schäfer ska stå i samma stall som min hund och den var lite "vaktig" elller vad man ska säga mot andra hundar. Roligt och intressant :D 

Sedan på måndag ska vi ha prov i Ekologi, Markens ekologi. Det är någon som jag verkligen inte ser fram emot denna vecka som kommer. Förhoppningsvis så får vi även reda på vad vi fick på provet i Samhällskunskap i torsdag då vi hade prov, spännande och se vad man fick :)
Annars så kommer det bara att bli en massa promenader med hunden, träning med hunden - lite agility och brandvarning. Sedan även en massa plugg, som tex det jävla projekt arbete. Men sedan så fyller man ju år också på fredag :D 19år blir man, ni får ta och gratta mig här på bloggen då alla ni som läser ;)


Men nu blir det städning utav rummet med en film och sedan plugg, måste ju plugga någon gång :(



Inka i början av veckan då vi även spårade. Visst e hon så satans söt? :)

RSS 2.0