29 November

Har haft en del att göra nu i dagarna, därför har det inte blivit mkt skrivande. Har pluggat den del, ligger lite efter känner jag mig. Har några uppgifter, STORA, i historian som jag måste göra för att inte ha så mkt när skolan börjar igen. Har även en del i mitt projekt arbete som jag måste göra. Se om jag kan komma någonstans med det imorn. 

Annars har det inte hänt något, bara en massa plugg och en massa andra saker som städa rummet, sköta hundarna mm som behövs när mamma inte är hemma. 

Men ska försöka förbättra mig, bla för mig själv - behöver skriva av mig en del. Men tyvärr kan man inte skriva allt man tycker och tänker för det finns ju en del personer som står mig nära som läser så jag måste typ skriva ett dokument på datorn eller typ en dagbok eller nått. 

Eller så behöver jag nog prata med någon, ska se vad ungdomsmottagningen har att erbjuda sen när jag beställer tid för återbesök hos doktorn. För det känns inte som jag har någon att prata med, någon som är villig att lyssna på mig och finnas där, för jag har en hel del att prata om känns det som. För jag är en sån person, antingen så säger jag vad jag vill så jag verkligen får det ut och sedan är det bra eller så går jag inne med saker, det kan vara väldigt mkt jag har inom mig och då kan jag bära på det väldigt länge till jag verkligen "bryter ihop" och
gråter, och då kan det ta lång tid innan jag slutar.

Men nu måste jag fortsätta plugga lite :)
Ciao


God Natt!

Tänkte säga god natt! Ska inte bli så sent ikväll, måste hålla rätt dygnen annars blir det bara jobbigt sen när man börjar igen, för vi börjar en måndag och då måste man gå upp kl.6 på morgonen och det är inte roligt om man inte är tillräckligt utvilad. Eller det är inte det över huvudtaget heller för den delen.

Imorn blir det en allmänt slappe dag(som om det inte är det varje dag nu på lovet) ,men ska även försöka få in lite historia, samhäll och projekt arbete :)

God Natt!
Ciao

Narnia i mitt hjärta!

Skit, jag älskar verkligen filmer! Speciellt då dem är bra, haha :)


Men filmen var jättebra, det hände saker hela tiden, som det vanligtvis brukar göra i Narnia filmerna :) Plus en del roliga stunder också, vilket gillas mkt :) Rekommenderar verkligen denna film :D 

Ha, vi kollade på filmen i 3D. Tycker det är bättre med vanlig film, speciellt när man har glasögon iaf för det är så jobbigt att ha 3D glasögonen på ens egna glasögon för det känns som 3D glasögonen ska trilla när hela tiden så man måste kolla lite mer uppåt än vad man brukar göra för känns det som de ska stanna kvar lite längre. Det är det som gör det lite tråkigt, om man inte hade haft glasögon så hade man nog kunnat njuta lite mer utav dt för jag måste verkligen ha mina för att kunna se bättre.


Åh, han är så jäkla snygg :D<3

Hemma

Har varit hemma nu ett tag men har inte varit vid datorn för ens typ nu. Vi åt typ direkt när vi kom hem ifrån bio, alla var lite smått hungriga och fastnade även en stund vid de olika reorna på bla Style by Tyra och Nelly. Jag älskar reor, man kan göra en massa kapp  :) Plus man kan få mer kläder för pengarna än vad man annars skulle få. 

Måste säga, att så här har jag blivit uppfostrad. Vi har liksom aldrig riktigt haft mkt pengar, visst vi har ju gjort en del storköp med kläder, skor och andra saker men då har det även varit då butiken har nedsatt pris på vissa saker. Men så är jag uppfostrad, att man kolla först efter det billigaste och sedan kan man kolla på det lite dyrare om där finns något. 
Men jag kan inte precis säga att jag skäms för det, snarare tvärtom, jag är glad för det för jag kan köpa kläder till ett lite bättre och billigare pris som oftast passar min plånbok bättre. För även om de är billiga så kan jag få kläder som jag tycker om och kan använda mkt utan att få dåligt samvete eller tycka det är tragiskt när jag spiller på kläderna om det hade varit dyrare.




Alla sakerna kommer ifrån Style by Tyra.

Nu drar vi iväg till bion :D

Nu drar vi iväg och kollar på Narnia :D Höres igen senare ikväll!

Hurtta Lifeguard collection



Lifeguard Collection - regntäcke. Runt 500 :- beroende på var man köper den och vilken storlek.

Fleecetäcke som skyddar de viktigaste muskelgrupperna, vilket är viktigt att göra om hunden inte ska bli stel och dålig. Runt 300:- ,
beroende på var man köper den och vilken storlek.


Vanligt rundsytt halvstryps halsband. Som jag vill ha mer när vi går bland folk och så. Runt 300:- ,
beroende på var man köper den och vilken storlek.


Dessa är några sker som jag vill ha till Inka inom snar framtid. Har i vanliga fall bara en sele, två koppel(det ena är mkt längre än det andra, som jag använde istället för flexi då jag tycker att koppel är bättre än flexi) och ett täcke som just för tillfället passar våra användarmål så att säga, men skulle vilja ha ett täcke som går längre ner på bakbenens sidor och lite ner över svansen så de skyddar de musklerna mer än vad det gör nu. Men jag vill ha ett fleccetäcke så jag kan ha det, om då inte regntäcket är tillräckligt fodrat eller inte är över huvudtaget då hunden kan bli kallt om det regnar alldeles för mkt tex. Och mixtra lite själv under höst/vintertid då det kanske är ungefär lika kallt som det har varit nu i höst och vinter.
Men först måste jag skrapa ihop lite pengar för nu går allt åt mat och bensin till bilen.


25 december

Dagen efter julafton brukar gå så sakta. Sitter bara vid datorn och kollar runt på nätet och fördriver tiden i väntan på att mamma och hennes pojkvän ska kommer hem ifrån hans far där dem äter lunch för sedan ska vi åka på bio och kolla på på den nya Narnia :D Lääängtar! :D

Men fick en del i julklapp, kan säga att jag är ganska nöjd :) Och ska även få en julklapp av min äldste bror(:O) men den får jag senare då han får sin lön så att han kan införskaffa den sa han igår. Men vi får se, har slutat att hoppas på saker nu för tiden, och då gäller det allt!

Men som sagt är julafton över, väldigt skönt tycker jag, för ända sedan förra året har jag inte tyckt om julafton,nyårsafton eller jag har inte tyckt om någon sån högtid som vi svenskar firar. Behöver inte skriva ut det, många vet ändå vad det är!

Längtar tills iaf på måndag, då får man köra pappas bil ner till Malmö med Anders igen :D Ska hämta pappa och kusin som kommer hem ifrån Spanien, de ha varit där nu över julafton som de gjorde förra året. Så man får äntligen träffa pappa igen :D<3

På tal om pappa så måste jag snart fixa hans andra julklapp. Men vad det är kan jag inte säga här för vet inte riktigt om han läser bloggen. Men ska försöka fixa den nu i dagarna! :D



Fredag!

Har verkligen inte skrivit på några veckor nu, oftast brukar det ju vara att man inte har något att skriva om men nu har jag verkligen en orsak till varför - jag har haft hur mkt som helst i skolan;


- Praktikrapport ifrån praktiken skulle skrivas klart och lämnas in.
- Två prov att plugga till, ekologi & kretslopp, men även rehab.
- Sedan har man varit tvungen att skriva klart arbetet om sjukdomarna som vi skulle redovisa idag, iaf så många som möjligt. Och hela arbetet har tagit jätte mkt tid, för det är så mkt info man behöver få tag i, kunna omformulera det till en gemensam mening om man har hittar ungefär samma info på ett annat ställe, förbereda till redovisniningen mm.

Men nu började det bli lugnare. Tur det :) Men det är fortfarande lite prov, inlämningar och annat kvar men inte alls lika intensivt som det var innan, men man har fortfarande lite mkt att göra.

Men ska ta det lugnt nu, och vila mig och annat. Tror jag ska ta och kolla på film :)

Ha de
Ciao

Äkta film nörd?!

Jag älskade dem 2 första filmerna, och den 25:e december kommer den 3:e. Den film jag snackar om är Narnia: Kung Caspian och Skeppet Gryningen. Man längtar :D

Och det blir att man ska kolla på den just på premiärdagen också hade man tänkt :)






Visst är han snygg!Han gör filmen värd att kolla på ett x antal gånger med än vad man hade tänkt sig :P Ben Barnes som Kung Caspian.


Äckligt söta Reepicheep! Han är så jäkla col med sin stolthet till att slåss. Simon Pegg gör rösten som Reepicheep.

RSS 2.0