270309

Väldigt skönt att det är fredag idag. Kom hem från Ö.a för kanske ca en halv timme sedan. Blev hämtad runt 3. Skulle till ett ställe i örkelljunga och handla men där fanns inte så speciellt mkt. Men det blev iaf en djuraffär när man kom till Ängelholm och köpte några saker till Inka.

Har inte så mkt att skriva denna gång. Det har inte hänt speciellt mkt denna veckan. Kanske bara att Inka har varit duktig på hundlektionerna. Denna vecka har vi haft jätte mkt träning. Lydnad, freestyle mm.

Kan även säga att jag och pappa ska firas imorn hos farmor. Eftersom jag,mamma och bröder bort i en 3:a och har 3 hundar så har vi inte så speciellt mkt plats till ca 20 pers så det får bli hos henne istället. Men det gör ju inget eftersom jag får denna gång ha med min hund så jag kan träna lite. Båda social träning och annat. Ska bli stört kul :D
Iaf...

Ha de
pusshej


220309

Sitter nu på internatet och tråkar. Kom hir väldigt sent, inte ofta man gör det. :P Valde att kolla på Merlin, (ni vet den serien som går på SVT 1 om Arthur, Merlin och Camelot) innan jag åkte. Och det tyckte jag var skönt, fick umgås med mamma lite mer och behövde inte stressa eller nått sånt. Inte för att jag gör det ofta men ändå. Iaf så nu när jag är här så tycker ångrar jag lite att inte jag åkte hit imorn. Efter att mamma och Anders hade lämnat mig kände jag lite negativa vibbar, får mig att må dåligt sånt där. Men strunt samma, har Inka och jag kan stänga in mig på rummet.

Iaf det var länge sen ja skrev något. Hade tänkte berätta om vad jag gjorde i helgen.

Fredag; Studiedag :D Då var det stan som gällde. Köpte den 3:e boken i Twilight serien. " Ljudet av ditt hjärta" heter den. Tyckte den var jättebra i början men sen tyckte jag inte alls om den när saker hände mellan Bella och Jacob. Men annars var den jättebra :D Köpte även några fler saker, mest var till inka.

Lördag; Malmö gällde denna dag. Då hundutställning. Skulle kolla hur man gjorde för att ställe collie, eftersom jag har en själv och vill jätte gärna se om det går bra för henne :) Träffade även lite kompisar från både 1:an och 2:an. Dagen var hur härlig som helst, skulle kunna gå omkring där hela dagen och bara gå och kolla på allt som händer och finns där... Men det fick jag inte för min föräldrar. De ville hem runt 1 eller nått sånt. Bla för att vi hade varit där så länge och att vi hade tre hundar som behövde komma ut där hemma. De litade inte på att mina bröder kunde klara det.

Söndag; Idag allså. Vaknade runt tio. Läste lite ur "ljudet av ditt hjärta" och pluggade lite etologi. Försökte skriva en sorts sammanfattning av boken vi läser, men tyckte det var rätt svårt att ta ut det som jag tyckte var det viktigaste.
Mamma och jag var och rastade hundarna vid ett hunddagis vid min ena brors jobb. De ha en hage där som vi släppte dem lösa. De sprang runt,runt och lite mer runt. Var roligt att se dem :D Och sedan när vi skulle hem så bestämde mamma att jag skulle börja övningsköra. Har ju precis fyllt 17 och det var ett år sen vi fixade papper så att jag skulle kunna övningsköra, så det är på tiden att jag gör det. Jag gjorde inte speciellt mkt. Skulle bara lära mig att parera kopplingen, bromsen och gasen. Tyckte det gick oehört bra. Gjorde några små fel, men tyckte annars det gick hur fint som helst. Så man får se nästa helg om man gör det igen. :)
Hade tänkte sluta, tror jag ska ta en snabb vända i duschen, borsta tänderna och sedan läsa en stund för att sen när klockan är mkt gå och lägga mig. Låter väl skoj ? :P

ha de
pusshej



160309

2 dagar kvar till min födelsedag :D 

Då var det tillbaka i skolbänken igen då. Började inte förrens 9.25 så det blev lite extra sovmorgon idag. Tyckte inte jag var så speciellt pigg, kollade liksom på Beck- det tysta skriket igår och det slutar ju inte så speciellt tidigt heller. Men jag valde att kolla på det så jag får ju skylla mig själv.

Iaf, idag har man haft matteprov. Det gick väl sådär. Fanns två uppgifter som gjorde att jag fick hjärnsläpp, kom inte ihåg hur man skulle göra. Men jajja hoppas bara att man får bra betyg :D Den andra och sista lektionen idag var data. Vi håller nu på med enskilda arbeten i power point och jag har rallylydnad. Ni vet avancerad vardagslydnad med blanding mellan agility,lydnad och freestyle.  Är verkligen intresserad av det, men problemet är att jag inte vet vad jag ska ha för stödord på power pointen. Aar alltid haft problem med det. Men det löser sig säker.

Efter skolan blev det att man följde med vänner att handla lite mat, sedan hem och käka för att sedan gå en långrunda med hunden. Har även borstat igenom inka ordentligt för imorn ska hon nog badas av mig och tre vänner. Ska bli skoj för jag har aldrig badat en hund förrutom. Mamma har alltid sköt det. Ska fortsätta lite senare ikväll men håller fortfarande på att smälta kvällsmaten som jag åt för nån timme sen eller nått.

Måste sluta skriva, har arbeten att göra. Som tex ett svenska arbete, ska vara inne i övermoron så det gäller att jag gör det bra :D

ha de
pusshej

Snygge Paul Walker.

Hemma

Är äntligen hemma i sköna Ängelholm. Men såklart saknar man redan kompisarna i Örkelljunga. Som tur är träffar man dem på söndag/Måndag, och troligen är man på bättre humör. Tyckte att jag betede mig konstigt och lite taskigt mot visa denna vecka. Kan skylla lite på att jag hade PMS och att en person som jag trodde var väldigt nära slutade förra fredagen.Och hon sa det över msn till en av mina vänner. Tyckte det var lite dålig stil att göra det så var lite små sur över det i veckan. Det är lite av de två sakerna, men jag skulle ha kunnat kontrollera det bättre men jag märkte det hela tiden långt efter att jag kanske gjorde fel på just den saken.
Så, Sorry alla som jag gjorde nått dumt mot denna veckan. Ska göra mitt bästa hädan efter och inte göra samma sak!

och förresten gör gärna ett besök på en väns blogg, hon är en nybörjare när det gäller att blogga så var snälla mot henne... även mot andra också :D iaf här är den, aassaa.blogg.se

ha de
pusshej


13 Mars

Har inte skrivit något här på över 2 veckor. Tyckte jag var så duktig på lovet att jag skulle ha fortfatt skriva. Med det har det inte blivit, tråkigt nog :( ska för försöka fixa så att bloggen blir lite mer personlig men jag har inte tillräckligt med kunskap till att göra det rikigt än.

Iaf så har vi på hundlektionerna börjat etologi. Det är rätt svårt men hur intressant som helst :D Även haft prov i engelska som gick bra.. hoppas jag iaf.  Kan även berätta att en av mina närmaste vänner på denna skola har slutat. Synd, kommer sakna henne  men vad kan man göra ?

Iaf, stannade i sängen imorse. Kände mig fortfarnade inte riktigt kry.  Hade ont i magen, var lite yr... kände mig helt enkelt svag. Men nu känner jag mig iaf lite bätte,inte piggare utan har inte lika ont längre. Vilket är väldigt skönt :D

Iaf ska fortsätta med att kolla på Narnia: Prins Caspian i väntan på att åka hem.

ha de
pusshej





RSS 2.0