22 December

Har hänt den del saker idag. Fick vakna tidigt för att Inka skulle till veterinären för att ta bort sin tandsten runt 8 men innan dess skulle min ena bror till tandläkaren så det blev att man gick upp tidigt. Tidigare än vanligt iaf. Man har ju lov nu så man tar lite sovmorgon medans mamma snällt tar min hund ;)
Men Inka hade varit duktig sa veterinärena när vi hämtade henne i eftermiddags. Så nu har hon fina mkt finare tänder som kommer att vara mer lättskötta nu vilket jag är väldigt glad för :)

Var själv hos tandläkaren idag, skulle laga ett hål som jag har haft. Måste även erkänna att de tog bort tandsten som jag hade på några tänder. Skäms lite för jag har aldrig haft tandsten... tror jag. Så både jag och min hund har varit hos tandläkaren idag. haha

När man ändå var hos tandläkaren så gick vi till körskolan som ligger i närheten och skrev in mig och bestämde även med en handledare där eller vad de heter två tider då jag ska köra. Så alla som bor i ängelholm, den 4 och 8 januari behöver ni inte befinna er på gatorna för då ska jag köra och eventuellt så ligger det snö,slask och is på gator och vägar ;) haha

Ja det mesta hände innan kl.1, och sedan åkte det bara utför. Bråkade med mer eller mindre alla i huset. Så kan säga att dagen har rent ut sagt varit rena rama berg- och dalbana. Gillar det inte alls. Hatar det verkligen.

Men jaja, innan jag somnar med dator i knät så tänkte jag gå och lägga mig
ha en trevlig natt
Ciao

20 December

Det var ett tag sedan jag skrev. Har haft lite problem med att kunna spara mina inlägg som jag har skrivit men nu ska det nog fungera igen. Nu när jag tänker efter kand et vara att jag har börjat skriva, sedan gjort något annat, skrivt lite mer och sedan igen gjort något annat så det har bidragit att jag har blivit utloggad vilket man inte få veta utan det fick jag veta när jag skulle publicera inlägget. Vilket är lite  tråkigt för det var rätt långt inlägg. Men jaja, nu får det bli som det blir.

Var igår hos pappa,han skulle bjuda på pizza och ge mig och mina bröder våra julklappar innan han åker utomlands över julafton. Fick även julklapp från farmor, det innehöll choklad och 300:- och utan pappa fick jag 500:-, fick även veta att jag skulle få pengar till körkortet in på sparkortet. Har inte en aning hur mkt för det sa han inte men jag är tacksam ändå :) Allt som hjälper mig att bla få mitt körkort är jag tacksam för.

Ikväll blir det bio med Anders. Ska kolla på Avatar som hade Sverige premiär i fredags.Vi får hoppas att den är bra :)Annars kommer det inte hända så mkt idag. Ska fortsätta träna inka lite, har börjat lära in "Är du blyg?". Har precis börjat lära in det så kan inte säga så mkt än om hur det går.

Imorn ska jag till ungdomsmottaningen, skaffa fler tabletter. Och sedan Inka till veterinären och ta blodprov för att se om det finns något fel på henne. Ska ev. lämna bajsprov för att se om hon har mask, det kan vara en faktor för att hon är så smal.
Ska tillbaka till veterinären på Tisadag då Inkas tänder ska fixas. Ska prata med veterinären när Inka ska lämna prov om vi ska göra något annat när vi nu ändå är hos dem.
Äntligen gör vi detta. Har väntat i ca ett och ett halvt år på att speciellt tänderna ska fixas och nu har man pengar.Kan inte säga hur glad jag är!


Kan även säga att det är mindre än 3 Månader kvar tills man fyller 18 :D Och jag önskar mig en System kamera, så det är bara till att spara pengar. Det gäller för min del för jag är helt säker på att jag inte kommer få någon, det är alldeles för dyr.



RSS 2.0