19 september

I helgen har det inte hänt så jätte mkt, har bara övningskört en himla massa så att man kan göra sin körlärare glad imorn. Men jag känner mig säker i körningen, så man får hoppas nu hon inte klagar allt för mkt att jag gör det och det som är fel för då åker min självkänsla ner i backen. Men det är mest backningen som jag tränade i helgen, back runt hörn, backpakering mm och det känns mkt bättre nu bara jag tar det lugnt och vissa fall får jag kör fram och sedan rätta till men var gör det om jag står inne i rutan med däcken och har så pass stort mellanrum till bilen bredvid så tror jag jag klara uppkörningen :) Det är bara några svängar med säkerhetskontrollen på bil också som man ska köra :)
Men annars har det inte hänt något, bara pluggat, kollat film, städat lite på rummet - alltså det vanliga. Men behöver slappa och ta det lugnt för att inte stressa upp mig, har ju gjort det en del nu så behöver inte gå tillbaka även om jag kommer att göra det kvällen innan uppkörningen och hela den tiden jag har samma dag som uppkörningen så kan jag ta det då och inte behöva stressa upp mig.
Nu ska jag se om jag kan plugga lite,
Ciao
Visar er 2 bilder som tog för ca 1 månad på skolan kickoff(vår traditionella tur med alla hundelever på skolan). Fotografen är Erika Rolfsson.

Fredag

För en gångs skull gick körlektionen iaf bra idag. Kändes mig ganska lugn vilket gjorde det bättre, men gör fortfarande fel vilket gör mig knasig. Ska snart ha uppkörning vilket jag VERKLIGEN vill klara första gången annars blir jag verkligen galen och lägger verkligen av med allt som har med körkort och bil att göra. För jag kommer inte att orka mer, det har varit så mkt med körkortet att jag blir galen. Ligger efter i skolan skit mkt vilket jag inte vill göra. Vem vill egentligen göra det? Det blir ju bara svårare för en.

Men iaf, efter körlektionen så blev det att man pluggade lite teori på körskolan och det ska vi inte prata om. Min hjärna är helt full utav saker jag hade behövt 1 år utav semester för att den skulle kunna slappna av igen och gå tillbaka till det vanliga.
Måste säga en annan sak, JAG RÖSTADE FÖR FÖRSTA GÅNGEN IDAG. Okej, röstade till skolvalet  för någon vecka sedan men det tycker inte jag gäller. Men jag är iaf stolt över mig att jag röstar, vare sig det är på något parti eller inte - men jag röstade.
Men sedan var det bara raka vägen hem, ska tillbaka till stan senare om det inte regnar för att gå med hunden en sväng där medans mamma gör lite ärenden.
Men ska försöka fixa till min CV:n nu :)
Ciao
Dagens låt: Placebo - Running Up That Hill

Dagens göra: Plugga lite historia och försöka göra lite på projekt arbetet men även ordna till det sista och skicka iväg mina CV.

Dagens önska: Jag vill få ett helg/lovarbete för att kunna få in pengar någonstans så jag inte bara behöver leva på studiebidraget som inte är så jätte mkt och på mamma.

Doktor Zjivago

Nu blir det att man tröstar sig själv med film, godis och läsk. Förhoppningsvis så är man på bättre humör efter filmen för annars kommer det inte vara roligt att vara i min närhet förutom om man är hundar.

Dessa 3 hundar gör mig alltid lugn,tröstar mig alltid och finns där hela tiden fast jag inte alltid vill ha någon i min närhet.Även om de hittar på något bus så får dem mig alltid att le vilket är den härligaste känslan i världen! Älskar dem allihopa otroligt mkt!<3

True Blood

Kan se ett nytt avsnitt utav True Blood, tror det är det sista för denna säsong. Men jag ska hålla mig tills imorn och ta det som en belöning. :D Visst är jag duktig? :D

Älskade Maya Baja

Min älskade hund Maya har haft lite problem idag, hon har haft en massa "damp" anfall vilket har fått Inka(collien) att få damp hon med. Helt hysteriskt! Och även nu ikväll, hon ligger för tillfället lugn i sängen, helt stilla, men för en stund sedan så visste hon inte riktigt hur hon skulle ligga. Hon la sig ner, reste sig, försökte hitta en ny plats för att lägga sig, reste sig... ja ni fattar. Men fatta vad jobbigt att man har såna problem!
Men iaf, har pluggat en hel del teori till imorn. Är verkligen nervös. Men kommer vara hemma hela dagen för mamma och jag kom fram till det att det inte var lönt att åka till skolan när jag ska till körskolan så sent för jag ska hem igen på eftermiddagen/kvällen. Så imorn gäller det för min hjärna att fatta att jag har sovmorgon. SOVMORGON, hjärna fattar du? haha, troligtvis inte. För jag är riktigt säker på att jag kommer att vakna si sådär kring 7 imorn vilket kommer att vara väldigt retsamt men tror det kommer att vara ganska bra. För jag kommer att vakna ganska utvilad så då är jag inte så väldans trött och sedan så kan jag gå och lägga mig VÄLDIGT tidigt imorn kväll för man ska upp tidigt igen på onsdag. TA DÖ PÅ MIG VA?!
Kanske inte det bästa bilden, för man har ju inte någon speciellt bra cam. xD Men Maya är underbar ändå!Älskar Maya,vad skulle jag göra utan dina fasoner :P



12 september

Ah, det är verkligen inte långt kvar med körkortet. Längtar verkligen tills allt är över, för det är jäkligt krävande och tar mkt tid. Det är till och med så jobbigt att körkortet jagar mig i sömnen. Har nu i nästan en hel vecka drömt om körkortet på olika vis och det är verkligen jobbigt för det känns som jag verkligen inte kan bli av med för ens jag klarar körkortet och det måste jag göra på första försöket enligt mig. Så bara för att jag ska visa andra att jag kan så har jag så mkt krav på mig vilket även det är jobbigt.
Men förhoppningsvis tar det snart slut :)

Här är några av mina dröm bilar;
Volvo XC 70
Volvo C30 - ni vet den som de har i Twiligt. Det är inte därför jag vill ha den, bara att den fick upp mina ögon och sedan så är interiören väldigt stilig vilket gjorde att jag fastnade för.
Citroen C3, är en kompis till mig som har en av samma modell fast äldre och inte med så mkt glas där fram. Jag satt egentligen bara passagerarsätet men jag gillade verkligen den modellen, men jag gillade denna modell mer :)

RSS 2.0