18 juli

Eftersom jag inte har internet på min stationära dator så får man använda laptopen som är väldigt dåligt så det känns som det tar flera år för den att göra det jag vill. Men men här kommer lite bilder från förra veckan då jag var på agility kurs i Skurup. Den kursen som jag har skrivit om innan :) Fler kommer att visas när jag har fått tillbaka internet på den stationära och då det kommer att fungera lite fortare då jag arbetar på den :)

Kursen var väldigt lärorik och lärde mig en hel del nya saker :) Inka var ganska slö första dagen, troligtvis för hon var trött ifrån helgen innan då jag var i Ystad på collie-SM. Sedan på tisdagen blev det en vända till Hässleholm och en kompis som också skulle vara med på kursen. Så det blev att vi tog hennes lilla bil ner för min hade precis gått i sönder så de skulle kolla om det fungerade som det ska som de lagade. Kändes säkrast att ta hennes bil.
Och väl nere i Skurup och där vi skulle bo dessa dagarna var det ju helt nytt. Och de som bodde i huset där vi skulle bo hade flera hundar så det blev flera intryck den kvällen så inte så konstigt att hon var trött dagen efter. Tror heller inte jag var på hugget heller, första natten där var förjäklig. De hade en klocka som ringde varje halvtimme så man vaknade ganska många gånger den natten. Tror inte att jag vaknade VARJE gång den slog men ganska många gånger för att min sömn skulle rubbas lite.
Men den andra natten sov jag som en stock! Skulle inte kunna tänka mig något annat då vi håll på från kl. 8 till typ halv 5 eller nått på eftermiddagen. Så på andra kursdagen trodde jag att det skulle vara bättre, både för mig och för hunden. Inka var fortfarande helt trött och dåsig, men jag var iaf på topp så jag kunde lära mig en hel del denna dag. Men på eftermiddagen så vända Inka! Hon verkade bli piggare så det blev riktigt kul nu :) Tänk att vi kunde avsluta kursen på topp! Trodde inte jag då hon hade varit trött typ hela tiden. Det hela kan ju också bidra med att hon ska löpa när som. Egentligen var det planerat att hon skulle löpa den veckan det var kurs men hon brukar alltid vara 1 månad försenad så det förvånar mig inte om och löper nästa månad.





Får ju avsluta med en gruppbild på hela gruppen! :) Men fler bilder kommer som sagt senare när jag får internet på den andra datorn. Då kommer det även bilder från Ystad :)

RSS 2.0