Söndag

har ängtligen fått data på mitt rum på skolan, skit skönt. Kan vara på nätet om kvällarna och kolla bloggen och lägga in bilder på bdb. Skoj :D Både mamma och Anders kom och lämnade säker och så. Mamma stack precis och anders är fortfarande kvar,han ska snart ta bussen hem. Skönt att kunna ha datan med sig i skolan, annars surfarar jag inte förrän till helgerna och det är lite tråkigt. Ibland går det lite långsamt.

ha de
pusshej

Söndag

har inte skrivit ett dugg sen början av veckan. dåligt av mig men jag har varit på skolan sen onsdags kväll och de har inte internät där, så jag har inte kunnat vara ute på nätet.Men ska se ikväll om vi kan koppla in min data och se om jag kan få nått internät.

Iallafall,jag hade inte tänkt stanna på skolan i onsdags men det blev det ändå och det tyckte jag att jag gjorde rätt i. Har underbara kompisar i mitt hus,även om de kanske är lite knasiga ibland så är dem underbart snälla och väldigt roliga.Jag tror att jag kommer få tre helt underbara år på skolan.

Ska hoppa in i duschen nu
ha de
pusshej

Jobbig dag :(

Rätt jobbig dag, började med att mamma väckte mig runt 10 tiden. Var tvungen att få i mig lite mat, skulle rotfylla min framtand idag. Var nervös, vet inte varför jag var det, hade ju gjort det innan. Eller jag kanske var nervös för att jag skulle till skolan imorn.Börjar inte riktigt men jag ska kolla in mitt rum och träffa Malin och några andra som ska till sina rum.Annars har det inte hänt något  speciellt, var bara en och en halv timme hos tandläkaren, handlade lite med mamma och sen hade  jag dunder ont i tanden så gjorde inte så mkt. Käkade kvällsmat, och precis kom jag in efter en tur med hundarna.

ha de
pusshej

Satans data !

Min jävla bärbara data fuckar sig hela tiden, kan inte ladda hem msn,winamp eller nått annat sånt gratis program. Fattar inte vad som är fel, inget hjälper. VILL KASTA DEN I ÅN! Blir snart galen!Och mamma säger hela tiden "vi fixar det, vi fixar det!", men jag tror, eller rättare sagt JAG VET att det inte kommer att fungera.
Ska sura lite nu.

Ha de
pusshej

YES, jag hittade den!

Äntligen, efter över en månads försvunnenhet så hittade jag min egen gjorda necesär. Gud vad glad jag är :D

ha de
pusshej


Gud vad jag är arg!

När jag gick i nian gjorde jag en necesär som jag skulle ha nu på gymnasiet,hade tänkt ha den som ett pennskrin Så jag har  haft den BARA på ett ställe HELA tiden, den låg vi nattduksbordet och nu har den varit spårlös försvunnen i en månad. Kan inte hitta den nånstans på rummet. Den kan liksom inte fått ben och sprungit iväg.
Den borde egentligen synas väldigt bra för jag har proppat den med en massa pennor och annat så den är ju inte platt.

Gud vad arg jag är på mig själv som inte la den i gaderoben, då skulle jag ha hittat den hur lätt som helst nu!!

mamma ropar att maten är klar, så det är dags att gå och käka hennes goda mat och klaga lite samtidigt :P

ha de
pusshej

Norskt sällskap :D

Jag och mamma åkte iväg till Asmontorp(tror jag det hette) och hälsade på mammas moster och hennes man. Och där var också var norska släkt(mammas kusin och hennes familj) och deras hund. Väldigt roligt att träffa dem! Insåg att jag hade saknat dem väldigt mkt, och så kanske man sticker till Norge i November eller nån gång där och firar mammas kusins man. Men mamma verkar inte vilja ha med mig, och jag som gärna vill se hur det ser ut i Norge. Missade chansen för ungefär 2 år sen då mammas kusin och hennes man gifte sig.

Nu får jag nog fortsätta packa klart till skolan. Längtar hur mkt som helst :D

ha de
pusshej

Kvällens höjdpunkt !

Har börjat prata med fler folks som ska börja och går på Hundgymnasiet i ökelljunga. Alla är väldigt trevliga av sig :) Kommer nog få tre kanon år där. :D

ha de
pusshej

3 dagar kvar

3 hela dagar kvar tills jag flyttar in i skolans internat.Ska bli skit skoj, och då får jag äntligen träffa Malin.Har pratat med henne väldigt mkt på msn och hon är världens snällaste person. :D

Och sen om fyra dagar börjar jag skolan på riktigt, ska tillbaka i plugget igen.Men det ska bli skoj, för att jag får ha vissa lektioner som jag verkligen vill ha så det gör inget om de andra ämnena som matte, svenska och andra ämnen är tråkiga för jag få ha med mig min hund och ha lektioner med henne.

ha de
pusshej

Apple MacBook Air

Just nu skulle jag vilja ha

Apple MacBook Air datan, den är supertunn och superdyr. Men jag vill ändå ha den. Jag undrar vad min mamma skulle säga när jag säger att jag vill  ha den! :P


Dagens Ljushet!

Jag pratade med min moster precis i telefon, det är säker 5 år sen vi pratade med varandra.Hon bor i Australien nu sedan många år tillbaka, så man hör inte så jätte mkt i från henne.Väldigt roligt att höra hennes röst, hon har fortfarande hennes svenska dialekt kvar så det hon har inte Victoria Silverstedts dialekten. Vilket är skönt, inte för att jag ska kritisera Victoria.

ha de
pusshej

Min favorit skådespelerska är...

RACHEL BILSON!



Hennes stil är helt underbar, något man kan få inspiration av.

Vardag;



Galor;

Hon brukar ha väldigt fina kortklänningar


.. det är inte så vanligt att se henne i långklänningar men det har hänt...


..hon har även haft jeans till en blus eller skjorta.Snyggt !

Lördag

Vaknade precis, gud vad trött jag är.Jag tror att jag alltid är mer eller mindre trött,hatar det.Vill vara pigg nån gång.

Men iallafall det är bara fyra dagar kvar till jag ska till skolan, och sen börjar det roliga,det som jag har sett framemot.

Idag tror jag att jag ska fortsätta städa mitt rum och packa lite mer till skolan. Men efter det kommer jag ta en LÅÅNG paus och kolla på en massa filmer. :D Typ som Eigth Below,Into the blue, Transporter 1 & 2 och några till. Kanske kollar klart på Förhäxad också.

ha de
pusshej

Heidi Klum




Älskar Heidi Klum's kläning, den som hon hade på Oscargalan.






Längre vänta på Harry potter och Halvblodsprinsen

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article3104522.ab

Gillar det inte alls, jag har längtat till tusen efter denna film sen förra filmen.Och nu blev jag besviken när jag läste att den inte kommer i jul som man hade väntat på :( Lite tur är att man har de andra fem filmerna så man behöver inte längta ihjäl sig på skådespelarna.

ha de
pusshej


Eight Below

Världens kallaste plats – Antarktis - är scenen för ett av Disneys mest gripande vildmarksäventyr. Eight Below är inspirerad av en verklig händelse och bjuder på en berättelse om tro, hopp och gränslös vänskap. När en forskare skadas under en expedition och en isande polarstorm samtidigt drar in över Antarktis, måste polarguiden Jerry Shepherd (Paul Walker) och hans kollegor evakuera sin forskningsstation i all hast. Jerrys trogna slädhundar - Buck, Dewey, Maya, Max, Old Jack, Shadow, Shorty och Truman - tvingas stanna kvar i det obarmhärtiga klimatet. Driven av ett orubbligt vänskapsband och med enastående mod gör Jerry sig redo för att återvända och rädda sina vänner. Ett uppdrag som visar sig bli det svåraste han någonsin gjort…



Älskar denna film,inspirerad av en verklig händelse.Har sett den hur många gåner som helst om varje gång gråter jag för att den är så fin.
Filmen blir ju inte sämre med en snygg skådespelare i huvudrollen.


Hyreskontrakt

Har fått mitt hyreskontrakt från skolan idag, så rum 505 i Åstugan är mitt! :) Ska flytta in lite saker om en vecka.Gud, det börja närma sig skolstarten med stora steg,drömde i natt att jag redan hade börjat skolan, drömmen var som en mardröm, hoppas att det inte händer likadant när jag ska börja.
Och det tråkiga är att man inte få ha sin hund med sig förrän vecka 35 och till skolstarten ska man ha med sig hur mkt som helst till hunden.
Men det ska bli skit skoj i allafall, har redan pratat med några stycken som ska börja där!

ha de
pusshej

Lista :P

Har precis gjort skrivit lite på en listan som jag ska ha när jag packar till skolan, den blev inte så värst liten om jag ska säga sanningen. Men det är ju tvunget att den är så lång, skolan kommer bli som mitt hem när jag går i skolan i veckorna. Det ska bli himla kul faktiskt! :D

Finns inget kul att kolla på tv:n och kan inte lyssna på musik på datan för det dampar sig så jag får lyssna på musik i min älskade ipod nano! :D

ha de
pusshej



Har precis..

städat färdigt efter Zorro,buren är borttagen och det ser lite tomt ut på det ställe han har stått på.Skönt kommmer det faktiskt bli,eftersom jag inte har kunnat haft rent på mig rum på länge eftersom han sprätter ut spån och annat från buren hela tiden.
Men jag kommer ändå sakna han :(

ha de
pusshej


Måndag

zorro,kaninen som jag har haft i mer än ett halvår ska tillbaka till sin ägare idag, kommer sakna han och tycka att det är skönt att han ska iväg för han skvätter ut massa saker från buren hela tiden.

Träffade Hanna idag, hälsade på där för att vissa min hund för henne. Var länge sen jag träffade henne så det var kul att ses, hoppas vi kan va nån dag.

Kom precis hem, handlade med mamma. Det blev inte så mkt och vi hade inte så mkt tid heller så vi ska iväg imorn och handla mer och då samtidigt kolla på lite skolsaker till mig.

ha de
pusshej

Söndag

Jag gillar verkligen att skriva i min blogg, får skriva av mig lite. Men jag börjar bli väldigt dålig på att uppdatera den. Skulle vilja uppdatera den varje minut, om inte varje sekund, men tyvärr kan man inte det. För saker händer inte så snabbt. Och idag hade jag tyvärr inte tid att skriva något.

Jag vaknade runt 10 för att mamma väckte mig, var tvungen att käka frukost. Åt väldigt mkt för att vara mig, sen skulle jag och mamma ut med vovvarna på en runda så det kunde hålla sig  för det var kusinen ronjas tur att konfirmeras idag. Det var väldigt.väldigt segt!

Iallafall, igår när jag skulle gå ut i köket från vardagrummet hade jag plötsligt en groda mellan fötterna, fy fan vad rädd jag blev. Man brukar inte ha en groda mellan fötterna i vanliga fall.Jag skrek och Anders kom ner så fick han slänga ut den.När jag berättade det för mamma sen när hon kom hem så skrattade hon bara. haha  

ha de
pusshej


Lördag

Imorn åker pappa till Kanada, kommer både sakna han och tycka att det blir skönt att han är iväg. Vi bråkar med varandra nästan varje gång han kommer över. Så det kommer bli skönt i slippa det. Men jag har ju en kvar som jag kommer bråka med, min bror leffe. Men som tur är så är jag bara hemma på helgerna.

Zorro,kaninen skulle egentligen tillbaka till sin ägare idag, men det blev inte av.Han ska tillbaka på måndag kväll istället när mamma jobbar igen.

Jag gjorde inte så mkt igår,la ett pussel på 1500 bitar, som tog flera timmar,och jag kollade på förhäxad samtidigt.

Iallafall,tror jag sk  cykla till coop och köpa lite saker, som frukt, baugette och någon tidning.

ha de
pusshej



2 veckor kvar

det är lite minde än 2 veckor kvar till jag börjar skolan, man börjar bli inte nervösare för varje dag och jag brukar ligga vaken lite längre om kvällarna och tänker hur bra det ska bli. Nya vänner, nya ämnen,nya ställen, ja allt.

jag undrar hur mamma ska göra om 3år, om anders klara 3år i gymnasiet så tar vi båda studenten troligen samma dag.

MINDRE ÄN 2 VECKOR KVAR TILL SKOLAN BÖRJAR! HERREGUD!

ha de
pusshej

:D

kom precis hem från hundrastning, anders följde med till en rätt stor inhängnad så att hundarna inte skulle springa iväg. Man blev väldigt varm också, även om det börjar bli kväll så är det fortfarande varmt. och det skulle egentligen bli regn idag men det kom inte en droppe på hela dagen.

ha de
pusshej

Vad lycklig han är!

Min bror har kommit in på Naturbruksprogrammets masiksida i Östra ljungby, Grattis Grattis! :D

Han har alltidhaft problem med skolan och han är fortfarande inte godkänd i matten, men när han börjar skolan så ska han räkna både högstadiet och gymnasie matte. Hoppas han fixar det :)

Grattis Anders :)


En väldigt lyckad dag!

Sista dagen jag kan spendera med pappa, han åker ju till kanada på söndag.Vi spenderade några timmar på väla i Helsingborg.Var väldigt trevligt :) Handlade för rätt mkt pengar, men även pappa fick köpa saker till mig :P


Jag köpte;



De fem första blcoken Nescesär från Mitti för
är från Gallerix, 5 för 50:- 198:-

Plus, jag köpte även två örhängen från cubus!

Vad finns det mer för skolmaterial som man kan köpa?(Annat än de vanliga som pennor,suddi och så) Nån Som kan hjälpa mig?

ha de
pusshej

Kommer bli dyrt!

Kom på precis att jag kanske få sticka till stan i morn och börja köpa lite saker till både mig och vovven till skolstarten.Måste köpa både linjerade och rutiga block,se om det finns någon bättre och större almanacka som jag ska använda bara till skolan ( har egentligen en ,men den är så liten så tror det bättre med en större, gillar inte att skriva jätteliten text.Måste också köpa linja,penna/pennor,suddi,stift och några mappar om vi får lite papper i ämnena, då använder jag inte pärm, tycker tar för stor plats.Vill också köpa en liten första hjälpen till min vovve för att ha om det händer något, man vet aldrig. Och lite andra saker som tuggben och så.
Mamma kommer nog ha ihjäl mig för att jag kanske vill köpa en ny almanacka, för i våras tjatade jag om att jag ville ha en sån almanacka som jag har, och den var lite av det dyraste laget. Men jag fick själv bestämma vilken färg det skulle vara som bakgrund och text, plus hur det skulle vara inuti.

Nån som kan hjälpa mig med vad som man kanske kan behöva?Skulle bli väldigt glad då!

ha de
pusshej

Yeah! :D

Fick även reda på idag vilket rum jag ska ha på skolan, rum nr.505 och det är väldigt litet kanske 7 kvadrat.Fast det är rätt bra att jag har ett så litet rum, för jag brukar ha väldigt stökigt på mitt eget rum så kommer jag nog inte ha så stökigt där.Vilket är ETT STORT plus poäng!

ha de
pusshej

Ibland kan mitt rum se ut så här!

Väldigt hektisk dag!

Mamma väckte mig runt 9 idag, min klocka var lite konstig för när jag först kollade på den så stod det 11.05 men sen ändrade den till 09.05.Den har aldrig gjort så förr. Var tvungen att käka något, så jag tog ett glas mjölk och en macka.
Vi stack ner till stan för att hitta någon present till min kusin Ronja som ska ta konfirmationen på söndag, hittade inget som kunde passa henne. När det började närma sig 11.15 började jag blli nervös, skulle till kiropratorn idag oc knäcka ryggen lite.Hatar när det knakar i fingrar och så.Men det gick riktigt bra, han är väldigt snäll och han behövde inte knäcka på så många ställen.
Efter att vi båda fick våra ryggar knäckta kollade vi igen i stan om det fanns något, men vi hittade inget.

Runt 3 cyklade vi till mammas kollega och kollade på hennes nya hund, gud vad söt liten hund.Var en papillon variant. Väldigt söt.Vi satt ute och fikade men helt plötsligt började regna så vi fick flytta in.Men sen var vi tvungna att cykla hem igen.Mamma skulle laga mat,sista måltiden med pappa och troligen gången vi träffar han eftersom han reser till Kanada på söndag, ska vara där i tre månader, lite avundsjuk på han!

Är väldigt mätt efter en stor och god måltid!
ha de
pusshej

Sammanfattning av augusti vädret!

Sammanfattning av sommarovädret

Det oväder som passerade södra Sverige under måndagen 4 augusti får anses som ett av de värsta vi känner till under en sommarmånad. Det gäller framför allt de mycket höga vindhastigheter som under kvällen förekom i södra Götaland. Tre kuststationer registrerade storm i medelvind, vilket är mycket ovanligt i augusti. I och för sig blåste storm på Örskär den 28 augusti förra året, men det var då den första augustistormen i svenska farvatten sedan 1975. Under måndagen noterade Hanö västlig storm 26 m/s, Hallands Väderö västlig storm 25 m/s och Nidingen nordlig storm 25 m/s. Kanske ännu mer anmärkningsvärt är att det blåste 24 m/s i medelvind inne över land vid Ängelholms flygplats, det vill säga snudd på stormstyrka. Storm i medelvind inne över land är sällsynt även under de värsta höst- och vinterovädren och förekom inte ens under Gudrunstormen i januari 2005. Det svenska rekordet för högsta medelvind i augusti är 29 m/s vid Kullen den 28 augusti 1956. När det gäller högsta byvind i augusti månad sattes nytt svenskt rekord under måndagens oväder. Orkanbyar på 33 m/s noterades på Hanö, Hallands Väderö och Vinga. Vid Ängelholms flygplats noterades vindbyar på 30 m/s. Det tidigare rekordet för högsta byvind i augusti (för stationer utanför fjällkedjan) var 30 m/s på Örskär den 28 augusti 2007 och vid Gällivare flygplats den 22 augusti 1983. En viss reservation får göras för att registrering av byvind vid kuststationer bara har utförts sedan år 1995. Ovädret medförde även mycket stora regnmängder i Götaland och Svealand. Den allra största dygnsmängden bland våra officiella stationer rapporteras från Bjuv i Skåne med 84 mm. Men enligt privata mätningar har det fallit hela 146 mm i Kollebäckstorp som ligger i stigningen upp mot Hallandsås. Bland stationer med lite längre mätserier noterades nytt augustirekord i Helsingborg med 69 mm under måndagsdygnet. Under 36 timmar från söndag kväll fram till tisdag morgon föll hela 88 mm i Helsingborg.

Källa:Smhi.se

Tisdag

Gjorde nått som jag egentligen inte skulle göra, jag kollade på hms hemida för att se om det fanns lite kläder som skulle passa min smak, och det fanns det! Skickade sex listor till mamma, för att hon skulle kolla på vad jag ville ha!Men jag får inte handla mer kläder, för jag hadlade för ungefär 2000:- på rean och beställde kläder från hm för ungefär 500:- för bara någon månad sen, men jag vill ha mer!Jag tycker att jag förtjänar det,jag lånar ut pengar till mamma när hon behöver det, och innan rean hade jag inte handlat på flera månader. Men jag vill till väla,där finns fler affärer än nere i stan.

ha de
pusshej


Höst-och vinterns filmer

Augusti

  ”Donkey Punch”. Brittisk skräck. (8/8)

  ”The love guru”. Komedi med Mike Myers. (13/8)

  ”Star Wars: The clone wars”. Animerad version. (14/8) S”Arn – riket vid vägens slut”. (22/8)

  ”Get Smart”. Gamla agentparodin som långfilm. (29/8)

  ”Tropa de elite”. Brasilianskt om våldsam polisstyrka. (29/8)

 

September

  ”Wall-E”. Animerad robot från Toy Story-gänget. (5/9)

  ”Kautekeino upproret”. Norsk same-action med Persbrandt. (5/9)

  ”Babylon AD”. Action med Vin Diesel (5/9)

  ”Patrik 1,5”. Gustaf Skarsgård och Torkel Petersson adopterar. (12/9)

  ”Wanted”. Action med Angelina Jolie (12/9)

  ”En förlorad värld”. Återbesök på Brideshead. (19/9)

  ”Righteous kill”. Robert De Niro och Al Pacino som poliser. (19/9)

  ”Vicky Cristina Barcelona”. Woody Allen med Scarlett Johansson och Penelope Cruz. (19/9)

  ”Tropic thunder”. Ben Stillers parodi om inspelning av krigsfilm. (19/9)

  ”Son of Rambow”. Brittisk komedisuccé. (19/9)

  ”Maria Larssons eviga ögonblick”. Jan Troells nya med Persbrandt. (26/9)

  ”Tenderness”. Russel Crowe som polis. (26/9)

  ”Hellboy 2: The golden army”. Mer action. (26/9)

  ”Bangkok dangerous”. Nicolas Cage i nyinspelning. (26/9)

 

Oktober

  ”Crossing over”. Harrison Ford och Sean Penn i drama. (3/10)

  ”Fishy”. Maria Bloms debutfilm. (3/10)

  ”Step brothers”. Komedi med Will Ferrell och John C Reilly. (3/10)

  ”Ghosttown”. Romantisk komedi med Ricky Gervais. (10/10)

  ”The horsemen”. Jonas Åkerlunds med bl a Stormare och Dennis Quaid. (10/10)

  ”Rallybrudar”. Eva Röse i svensk komedi. (10/10)

  ”Låt den rätte komma in”. Hyllad skräck i regi av Tomas Alfredson. (24/10)

  ”High school musical 3”. Mer sång och dans. (24/10)

  ”Mutant chronicles”. Action med John Malkovich. (31/10)

 

November

  ”Quantum of Solace”. James Bond nummer 22. (7/11)

  ”De ofrivilliga”. Ruben Östlunds nya med Maria Lundqvist. (7/11)

  ”Harry Potter och halvblodsprinsen”. Bok nummer sex. (21/11)

  ”Pride and glory”. Ed Norton som polis. (21/11)

  ”Burn after reading”. Bröderna Coens med George Clooney och Brad Pitt (28/11)

  ”Happy-go-lucky”. Mike Leighs komedi. (28/11)

 

December

  ”Vi hade i alla fall tur med vädret – igen”. Husvagnsfamiljen är tillbaka. (5/12)

  ”Bush”. Oliver Stones biografi över presidenten. (5/12)

  ”Les grandes personnes”. Lia Boysen och Björn Gustafsson i franskt drama. (5/12)

  ”The day the earth stood still”. Spänning med Keanu Reeves och Jennifer Connelly. (12/12)

  ”Lasse Majas detektivbyrå – Kameleontens hämnd”. Svensk för yngre. (19/12)

  ”Madagaskar 2”. Mer animerat. (25/12)

  ”Australia”. Baz Luhrmans storfilm med Nicole Kidman och Hugh Jackman. (25/12)

  ”Allt flyter”. Måns Herngren om Sportbladetreporter och konstsim. (25/12)



Bara typ trre stycken filmer av höst-och vinterns filmer som jag vill se.

  21 November


  25 December

Dagens Outfit

Dagens klädesval blev;

Vitt linne från H&M,Blommig blus från Lindex & Blå byxor från Bikbok



Vad tycks?

regn,regn och åter regn :(

det har bara regnat idag, när det gör det finns det inte ett jäkla skit att göra,bara sitta inne och bara tråka ihjäl sig framför datan,tv:n eller film.Och jag kan inte vara med någon kompis,för det bor för långt bort,och min kusin Ronja är på konfa- läger.


Så här ser det ut på en gata utanför mitt fönster;





Vad brukar ni göra när det regnar?



North Country

Amerikanskt drama från 2005. Delvis verklighetsbaserat drama om en lång juridisk kamp som förs av en grupp kvinnliga gruvarbetare. Kvinnorna får utstå en fientlig arbetsmiljö, återkommande smädelser och oönskad beröring när de blir de första kvinnorna som jobbar i Eleventh Mines i Minnesota.

Kollar på filmen North Country nu på tv3,med Charlize Theron i huvudrollen, den är så förfärlig att den är bra. Gillar inte att kolla på den men gillar det hon försöker göra, skapa rättvisa på jobbet för kvinnor.när man se vad hon försöker göra så byter man inte kanal,man har kvar kanalen och sitter nästan med näsan i tv rutan.Att män håller på som dem gör är förfärligt,orättvist och så himla omogen.Jag säger inte att alla män är såna men vissa.Att det bara kommer på tanken att göra så mkt en, vad får det egentligen ut på att göra så? vad är deras mening? att göra så att vi blir som små myror?
Ska inte kvinnor få samma rättigheter som män får?
Jag vet inte ens vad jag ska skriva mer, det är så hemskt!Jag får inte fram några ord,bara en massa tårar som kommer ner får min kind.

Vad tycker ni om att kvinnor utsätts för sånt? Ska inte kvinnor ha samma rättigheter om män,vare sig det är på jobbet,i hemmet eller någon annanstans?

ha de
pusshej

Första trailern till Harry potter och halvblodsprinsen är här!



http://www.youtube.com/watch?v=jpCPvHJ6p90




I "Harry Potter och Halvblodsprinsen" går Harry Potter i sjätte årskursen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han kastas rakt in i kampen mellan det onda och det goda. Trollkarlsbefolkningen i England uppmanas vara på sin vakt och Dumbledore varnar för att Lord Voldemort är i färd med att värva anhängare för ett nytt försök att gripa makten. Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten.

Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig "halvblodsprinsen". Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

Lord Voldemort är inte den ende som är tillbaka. Även regissören till senaste filmen, "Harry Potter och Fenixorden", återvänder lagom till Harrys sjätte filmäventyr.

”Jag kommer att göra ”Halvblodsprinsen” och jag gör det för att jag älskar både världen och karaktärerna. Jag har gjort förändringar i den femte filmen som jag vill gärna fortsätta att utveckla i den sjätte. Jag kan dessutom se historien utvecklas på ett intressant sätt och vill gärna slutföra den”, säger David Yates.

hur dum får hon vara?

min bror ska idag köra en gammal bil (som han egentligen skulle laga men tog istället i sönder den)till min kusin i örkelljunga. Men igår så var han ute på stan och ingen vet hur mkt alkohol han drack då. Sa det till mamma när hon kom hem igår från jobbet men som hon svarade lät det precis som att hon inte brydde sig om han hade alkohol eller inte i sig. Hon skulle ändå tagit bilen och kört till jobbet men nej, han är så bortskämd att hon låter han ha bilen.hon är hemma imorn så det är väl lika bra att göra det imorn.Fattar mig inte på mammas och leffes förållande med varandra, fattar speciellt inte leffe.

ha de
pusshej

äntligen hemma :)

kom nyss hem från stan, hadegjort av med rätt mkt pengar. varm var det ju också och så fick jag skoskav av min gladiatorskor :(

jag köpte;



blus förr 199:- nu 99:-    sjal 149:-                          och en massa tidingar.

plus en parfym, "mexx ice touch" och lite annat

jag gillade dagen väldigt mkt men min ekonomi hatade dagen!

ha de
pusshej

aj aj,vad jag har ont :(

igår var jag på kvidingebadet med mamma och kith, och jag har små bränt mig på hela kroppen, värst är i knäveket. det gör så jäkla ont! har bränt mig på ryggen också. och när jag kliar, nästan varsomhelst så svider det, ett dåligt tecken på att jag har bränt mig. och jag fick en boll på min högra vad så det gör inte min bränna bättre, snarare värre.

har förresten börjat prata med en tjej som också ska börja hundgymnasiet till hösten. väldigt snäll. hon har en shetland sheepdog, och jag är väldigt avundsjuk på henne för jag har alltid velat ha en sheltie, men de har varit för dyra när jag har kollat på en. :(

ha de
pusshej

  fin bild?

RSS 2.0