20 September

Det var ett tagen sedan jag skrev. Har haft mkt i skolan nu när det har gått några veckor, snart prov och omprov.



De senaste dagarna har jag känt mig lite nere, även om jag har varit hur glad och pigg som helst har jag bara velat gråta,gråta och gråta.Tror lite att det beror på att jag är förkyld och hostar.Tar även tabletter motförkyldningen så  tar det ju rätt mkt på krafterna.Men har kunnat kontrollerat det så jag får se hur nästa vecka om jag nu hade tänkt brista.
Berättade det för mamma i torsdags när hon hämtade mig(var hemma från skolan i fredag för jag har inte mått så bra i veckan och jag ville vila upp mig och kanske försöka komma ikapp i något ämne också) att jag har börjat känna av att jag kunde börja gråta när som helst i veckan. (Vi hade faktiskt rätt intressant och trevligt samtal om det).Jag får hålla koll på mig och se till att bli frisk och må bra med hela mig själv och omgivningen.
Jag har haft en sån här period för något år sedan, då kunde jag bara börja gråta för ingenting och det vill jag verkligen inte va med om igen. Var väldigt jobbigt att inte veta vad man grät för.


Nu,bytar ämne. Har försökt komma ikapp i några ämnen i helgen. Har bara någon sida/uppgift kvar i något ämne. Men annars har jag inte gjort så mkt. Ska upp till internatet idag.Ser fram emot det lite, ska prata med 2 kompisar hur vi ska göra och sånt när vi ska till stockholm i december.Och på tal om vår huvudstad ska jag dit en gång innan december.troligen på höstlovet med mamma och 3 hundar. Troligen och hoppas att det blir så :D Jag gillar stockholm, hade velat flytta dit om jag inte hade haft pappa,släkt och vänner här i skåne.

iaf,måste packa klart. pappa kommer snart, då ska vi gå ut med hundarna och sedan köra iväg till internatet så att jag blir klart med städningen från förra veckan och sånt.

ha de
ciao

foto: Erika Rolfsson
Min vackra collie<3

7 September

Har varit väldigt duktig idag tycker jag, har hunnit med en hel del.

Började med att väckarklockan ringde kl. 6.55, gick ut med hunden i ca 40min eller nått sånt. Ge hunden mat och käka själv. Klä på mig, packa lite saker till skolan. Böcker och till idrotten. Tyckte jag var rätt aktiv på svenskan, var extremt aktiv på idrotten(denna inne i Ö.a)Känner det verkligen i låren/ baken nu.
Sedan blev det rast och lunch. Rätt lång sådan. Sedan var det matte(inne i Ö.a) och då var jag aktiv där också. Sedan hem, en rätt lång vila och stugmöte. Sedan blev det att man cyklade med sin träningsvärk till Power Yogan. Var där i 1h och 15 min, sedan cykla hem igen. Käka (lät inka vara med i köket när man åt), duscha, ge inka mat och gå kvällsrunda med henne. Fick även mina ögonbryn blockade av lilla söta sara :D tack :)

Så såg min dag ut. Ska även snart gå och lägga mig. Har sovmorgon imorn, börjar 10.55. Ska gå upp runt 9 då jag och min "buddy" tänkte gå lite längre och ha någon form av träning också.

Tänkte nu säga God Natt och försök nu att sova gått alla där ute i världen som ska sova eller ni som redan gör det.

Ha de
Ciao



6 September

Ber först om ursäkt, speciellt till mig som inte skriver av mig utan håller alla mina känslor inom mig så man nästan sprängs,(tvekar lite då och då att prata ut med mina två närmaste. men det känns som jag är lite små sur på dem, och minsta lilla de säger så blir min hjärna som en jäkla bomb. Försöker hitta minsta lilla sak om dem som gör att jag blir ännu surare. vilket jag inte vill för det gör inte livet lättare. Men så känns det också som jag inte e sur på dem utan att jag kanske fryser eller trött så blir jag grinig så går det ut över dem vilket egentligen inte är meningen. Jag försöker verkligen kontrollera mina känslor vilket tog slut för typ 2 veckor sedan. Försöker få kontroll över mina känslor så att jag kan får det roligare. Kan nog blir rätt lätt med det när jag har två helt underbara människor till kompisar)men även till er läsare.

Det har även hänt en del nu i veckan.

Måndag:
Började på power yoga med en jäkla träningvärk från idrotten innan på dagen. Det blev jobbigt som fasen att göra vissa övningar, men jag försökte göra mitt bästa :)

Tisdag:

-

Onsdag:
Hade föreläsning om massage, vrf det var bra och när man kunde göra det men även också när man inte skulle göra det. Verkligen intressant, men vissa moment var lite svåra tyckte jag.

Torsdag:
-

Fredag:
Stanna kvar på internatet.

Lördag:
Levamässa i Örkelljunga och öppet hus på skolan. Var med och visade upp en liten övning på vad man kunde göra som hjärngymping med två hundar.
Det blev även att man tränade lite agility med inka några timmar efteråt. Hon var väldigt duktigt. Tränade säcken och däcket som nya moment. Vill ju börja träna agility på riktigt nu. Verkar som Inka tycker det är skit kul, speciellt tunnlarna om de nu inte ligger som en sväng för då e det lite läskigt.

Söndag:
Alltså idag. Har inte hänt något speciellt. Lagade och käkade tacos med Ronja,Sara och Kalle. Har även städat rummet, då jag blev riktigt sjuk och tyckte det var kul att städa. xD Även packat ihop lite inför skolan imorn då det blir en ny vecka och mer plugg.I veckan blir det bla Power Yoga, Agility föreläsning och hundutställning på Sofiero. :D

Ska fortsätta att räkna matte. Iaf försöka,de e ju matte B...

ha en bra kväll
ciao






RSS 2.0