28 Juni

Har nu haft sommarlov i ca två veckor. Eller rättare sagt, har nu jobbat i två veckor. Jobbar en vecka till SEN börjar mitt sommarlov. Det ska bli så skönt med ledighet - vila ut, va med kompisar, träna hunden... ja allt möjligt.
Iaf för mina pengar som jag får sen ska jag bla köpa lite kläder, saker till inka och en ny dator. Min gamla dator vill inte fungera när man laddar den och jag frågade en försäljare för datorer och han sa att det skulle kunna kosta lika mkt att laga det som att köpa en ny dator så jag tyckte det var bättre att köpa en ny för den gamla kommer gå sönder igen. Visst det kommer den nya också nån gång i livet men ja, jag hoppas att ni förstår vad jag menar.

Imorn blir det den sista måndagen jag jobbar på nuvarande sommarjobbet. Skönt :D Längtar verkligen till Fredag eftermiddag för då blir jag fri :D Det är bara resten av lönen och semesterersättningen som jag får senare. På torsdag får jag lön för 14 dagar och om jag har räknat rätt så kommer jag få väldigt mkt pengar för att vara jag. :D
Nä. nu måste jag fortsätta packa ihop till imorn då man ska jobba - igen!

ha de
pusshej

Dagen började dåligt men slutade bra :D

Dagen började med att jag kände mig jäkligt deppig och nervös. Ville verkligen inte till skolan, men ville så gärna kolla klart på filmen som vi kollar på engelskan. Och så fick jag också gå på hundlektionen. 
På hundlektion fick vi reda på resultaten av våra levande människa prov och jag fick VG, fatta att jag är glad! :D
Och sen efter lunch blev det lydnadklass 1 uppvisning och då var jag verkligen nervös. Skakade och var nästan nära att gråta. Kalla mig mes om ni vill men jag hatar verkligen att ha folks ögon kollande på mig.Och jag har tyckt att jag inte är riktigt nöjd med lydnadsträningen men det gick hur bra som helst. Var jätte stolt  - både över mig själv och inka. :D

Resultat av lydnadsklass 1;(max 10 poäng)

Platsliggande i grupp: (2min)  10

Tandvisning:  10

Linförighet:    7

Läggande under fritt följ:  6

Inkallning under fritt följ:  9

Ställande under fritt följ:   5

Apport:  3

Hopp över hinder:   8

Helhetsintryck:   9

Summa: 150, 

vilket gör att jag slutar på en 3:e plats. Är väldigt nöjd, vissa saker trodde jag inte hon skulle göra.

Ikväll blev det att man färgade sitt hår igen, tyckte det behövdes inför skolavslutningen. Vill ju vara fin :D Hade velat ha en inbakad fläta i luggen, fast jag vet om nån kan göra sån. Hade tyckt det skulle passa mina avslutningskläder. Eller bara helt enkelt vågit hår. Får se vad jag gör.

Ha de
pusshej

Kan inte den bästa man kunde välja men det fanns ingen bild där jag ser nog vettig ut :P




Att såna saker kan få en att må dåligt direkt.

Har tyckt att jag har mått hur bra som helst de senaste veckorna. Nu för tillfället tycker jag att jag är deppig, tror att det är för att jag har lydnadklass 1 uppvisning imorn och prov på torsdag(ett som jag inte klarade första gången). Tror det är det iaf, känns nästan som det. 
Tycker synd att såna saker måste sätta ner mitt humör ordentliget.I don't like it!
Men vad kan man göra,man vill ju inte precis ha IG i ämnet.
Men efter att det är det den skrämmande skolavslutningen. Känns nästan som det var förra veckan jag började på skolan. 
De första 3 veckorna på lovet ska man jobba, andra jobb dagen ska man få lös tandställning - vilket jag inte ser fram emot och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir väl att man sola,gå på stan sånt. Visst ja ska va med kompisar från skolan också. Även träna Inka. Måste både cykla, åka inlines med henne och även träna annat. Hade velat börja på typ en lydnad och en agility kurs för att kunna få hjälp under lovet så jag kommer nånstans men har inte hittat några såna kurser.

Men sitter nu i min ensamhet ute i köket och försöker plugga. Eller pluggade, har tagit en liten paus - det är ju viktigt med pauser, hundar som människor ;) Skulle egentligen kollat på film ikväll men tyckte det var viktigare att plugga så jag klarar kursen. Hade sett filmen redan så det gjorde inte så mkt att jag valde att plugga istället.

ha de
pusshej

8 Juni

Bara 4 dagar kvar tills man slutar skolan. Är både glad och ledsen att det ska bli sommarlov. Glad för att man får ledig från skolan medans jag är ledsen för jag kommer sakna mina kompisar som fan. Jag måste jobba plus att jag ska få tandställlning redan andra dagen på sommarlovet, men som tur är har jag sommarlovet att vänja mig vid och lära mig att ha tandställning vilket är bra. 

Idag hade man sovmorgon,börjar inte förrän kl.11 och det var riktigt skönt. :D  Men vaknade kl.7 imorse och trodde att klockan var 8.45 då man skulle gå upp för att hinna göra alla sakerna innan skolan. Fick cykla in eftersom transporten in är inte precis den bästa. Fick göra prov idag, vilket kändes bra. Tyckte att jag kunde det. :) Idag blir det bla träning med inka,plugga etologi till provet vi har senare i veckan, gå långpromenad och kanske färga håret om man får tid till det.

ha de
pusshej

Bilder från Bosjökloster hundutställning 6 Juni :D

Fick gå upp 5.45 för att hinna med allt innan mamma och pappa kom ( runt 7.20).Vi åkte strax efter, även sara och karl följde med. Både för att heja och hjälpa mig. Vilket jag är otroligt tacksam för :D<3
På vägen ner hände även en bilolycka så jag trodde att hela dagen skulle gå dåligt pga det. 
När vi kom fram, gjordes Inka iordning och tränades först i ringen. Sen fick vi vila lite och kolla på de andra hundarna som skulle ställas på riktigt före inka. Blev mer och mer nervös. I rasen collie skulle det vara 5 st, två tikar och tre hanar. Men det var bara en hane och en tik. Tyckte att jag inte skulle ha nån chans mot hanen, tyckte han var hur fin som helst men så fick jag både BIR och HP. Gissa jag blev glad :D Fick sitta och vänta på att alla ringar skulle bli klara och kl. 3  började BIS bedömningen. Tyckte den var lite orättvist för de valde bara ut små hundar, både i valp och vuxen klassen. Men jag tyckte ändå att dagen blev lyckad och jag är stolt över min hund :D 


Min vackra hund, hon var jätte duktig hela dagen. Hon var helt underbara, båda i och utanför ringen :D

Det var väldig varm dag och både de och allt annat runt omkring gjorde att Inka blev väldigt trött.

Även denna vackra skapelse fick följa med men han ställdes inte.

Här är min vackra BIR och HP hund. 

Kom inte längre än BIS "Uttagningen" . Men dagen blev ändå lyckad :D

1 Juni

1 Juni? Kan det gå snbbare eller vad kan det? Herregud vad det har gått snabbt, har snart gått klart mitt första år på gymnasiet och kan säga att det är det bästa valet jag någonsin gjort. Inka ligger ju då också på samma plats :) Men det är;

- 2/6 Prov i Levande människa
- 3/6 -
- 4/6 Lydnadsklass 1 uppvisning
- 5/6 Stanna på Internatet och har myskväll med mina älskade flickor :D Även fixa till Inka så hon är fin till utställningen :)
- 6/6 Hundutställning i Bosjökloster. Även några kompisar ska med
- 7/6 -
- 8/6 Prov i datorkunskap. Var ledig den måndagen
- 9/6 -
- 10/6 -
- 11/6 -
-12/6 - SKOLAVSLUTNING :'(  vill inte lämna mina älskade vänner! Men kommer ju träffa dem på lovet :D

Det  händer inte så mkt men det är iaf en hel del. men en del saker är jag verkligen extremt nervös inför. jag vet att det kommer gå bra vad som än händer men jag är inte den som bjuder på mig själv utan jag tänker mer innan om jag nu kan göra det eller om folk tycker att jag är knäpp eller inte.

iaf, måste ut med hunden nu.

ha de
pusshej


RSS 2.0