gillar inte läget alls :S

Kollar lite kläder till nästa helg aktivitet, gymnasie disco i hässleholm. Ska bli skoj för jag har aldrig varit där :) men så tyckte jag att jag skulle hitta någont nytt att ha på mig, så jag vill nu köpa ett par nya jeans eftersom min andra är välidgt mkt sönder, någon tröja, typ linne eller nått.får se sen vad jag passar i. sen ska jag ju också kolla saker på ikea till både mitt rum och inkas bur i stallet. ska bli väldigt roligt. kommer nog göra av med 800-1000 kr tror jag.

Hade tänkt köpa;

Nya jeans
Cardigan
linne eller i den stilen
troligen nya skor

badrumsmatta till stallet och lite andra saker typ dynor eller nått
cykelkorg där jag kan ha saker i stallet
lite saker till rummet som krokar,gardiner,galger,spegel,dvd låda, hylla och tvättkorg till hörn

måste nu tänka ut vad jag ska köpa, har panik tycker jag. gillar inte allas läget.iaf...

ha de
pusshej


Söndag

Ligger i sängen för tillfället, händer inte så mkt.Det är bara jag och Inka som är vakna i huset. Kanske de enda som är vakna på internatet.Det är både lite tråkigt och även skönt, för då får man vila ut sig. i helgen var det bara jag som stannade från ettan, vilket inte gör något :)

Iaf igår var jag och några andra i Östra Ljungby och kollade på naturbruks linjens öppet hus. hade hört några rykten i veckan här på skolan och vissa av dem var faktiskt sanna. tråkigt värre!

längtar till Malin kommer,har saknat henne och nito väldigt mkt.

ha de
pusshej

Mm, varma koppen :)

Käkar eller dricka(var heter det) varma koppen.Det är sååå jävla kallt på internatet att man måste dricka hur mkt varmt som helst, speciellt på morgonen och kvällen. Jag både längtar och hatar att det kommer bli vinter här.Det kommer bli hätte mysigt, man kan ha på sig hur mkt som helst. man kryper i under en filt om kvällarna . Såå mysigt :D  men vissa säger att de inte kommer skruva upp varmen och nu när det är skit kallt, undrar hur det kommer bli till vinter då det är ÄNNU kallare.ryser bara jag tänker på det :(

ska fortsätta frysa,
ha de
pusshej

Fredag

Dagen gick rätt fort faktiskt, matte var nog den roligaste av lektionerna. Fick även sluta lite tidigare från svenskan, och efteråt behövde jag bara städa vovven bur, så jag slutade rätt tidigt. Rätt skönt, bara gå till stugan och slapppa :D
men iaf jag saknar redan Malin och Nito.Tråkigt att de inte kunde stanna i helgen :( men de kommer väl  bli någon helg då de kan göra det igen :)
Stannar på internatet i helgen  eftersom mamma bara är ledigt en dag.Ska till östra ljungby med en från huset får att både se hur min bror har det och hur hundlinjen där är. ska bli skoj :DKommer ha min vovve med :D

ha de
pusshej

Torsdag

idag ska vi ha den efterlängtade lektionen hund!ska prata med läraren om min vovves tänder, får se vad hon säger om dem.
Jag ska iallafall stanna i helgen,pallar inte sticka hem. Mamma jobbar så om jag kommer hem så är det jag åker på att ta ut de andra två hundarna.

men iaf...

ha de
pusshej



Tisdag

tänker inte berätta något om idag i detta inlägg, måste bara få skriva av mig lite.men iallafall så när malin och jag skulle till statoil nu innan ikväll så satt jag vid datorn i köket. tänkte att jag skulle skaffa ett lösen på min data för att ingen skulle sitta vid den utan att fråga mig så jag skaffade ett lösenord, ett ord som ingen skulle kunna tänka på i första hand. så jag bara skrev  och sen gick vi iväg. och när jag kom tillbaka så skulle jag sätta mig och skriva in ordet så kommer jag inte in.troligen för att jag har både har haft stora och små bokstäver. så antingen måste jag göra en system fel skit eller formatera den men jag har en massa bilder och musik och så på datorn.fattar inte hur jag kan göra så!!! hatar det!

ha det
pusshej

Skolan

Här datorkunskap just nu.Tråkigt värre! Runt 30-40 minuter tills man slutar, SÅÅ segt!
Tur att man får vara inne på bilddagboken annars skulle man verkligen inte klarat av lektionen.

ha de
pusshej


Lördag

lite arg på mig är jag, har inte skrivit på nästan en hel vecka. Men iallafall, veckan har varit såhär;

Måndag: hade matte bara, fick till och med sluta tidigare. Hade ingen datorkunskap för polisen var på skolan och pratade om droger och så.Efter det gick jag och några tjejer till coop och handlade lite.

Tisdag; Hade föreläsning om freestyle, li och grynet kom och lärde oss lite.Väldigt roligt.

Onsdag; Hade vi en massa långa och tråkiga lektioner.På morgonen var vi på gymmet och kollade hur det såg ut.Hade svenska sen.väldigt tråkigt,läraren är såå seg! hade vikarie på matten och vi fick sluta lite tidigare idag också. sen var det engelska på listan, fick reda på vad vi hade på våra diagnostest vi hade för några veckro sen.hade 56% och det var G. Ganska nöjd, tyckte att jag skulle ha kunnat få nästan VG eller nått.

Torsdag; Hade föreläsning ingen. Jannika från en djuraffär i helsingborg kom och pratade om hunden mat och så. väldigt intressant faktiskt. på eftermiddagen hade vi hund, gick bara en runda.rätt skönt att slippa sick sack.

Fredag; hade en kort engelska,gick rätt snabbt.vi hade matteprov och det gick så där. Hade en väldigt seeeeeeeg svenska.kändes som om det aldrig tog slut. behövde bara städa vovvens bur idag eftersom jag redan är avskriven från förra gången.
 
det är lite snabbt om vad som har hänt i veckan,ska snart duscha.

ha de pusshej

Söndag

Sa till mig själv att jag skulle skriva mer nu när jag började en ny skola och allt men så blev det inte riktigt. Jag tror att det händer så mkt här att ja glömmer bort att jag har en blogg men nu ska jag försöka att skriva ett inlägg varje kväll innan jag går och lägger mig iaf. Vi får se om jag klarar att hålla det.

Men iallafall igår var jag med skolan på Sofiero och kollade på hundutställning, väldigt roligt.

Inte bilden från igår!

Vi ettor fick i uppdrag att bilda några gruppor och sedan bestämma vilken ras som vi skulle ta, och sen skulle vi gå till den ringen där den rasen var och fråga lite frågor.

Johanna och Sara var jag med, väldigt roligt hade vi :)

Är på Internatet nu, väldigt skönt att komma hemifrån igen. Väldigt lugnt, men jävligt kallt är det. Alltid lika kallt.var ute en långrunda med vovven innan och tog samtidigt en massa kort,både på henne och naturen.



Duktiga Inka på en sten, ån i närheten & Inka på en annan sten!

ha de
pusshej

Tisdag

Jag har fått tillbaka min älskade vovve, har saknat henne. Har varit väldigt tomt på rummet och har inte haft någon att prata med när jag sitter vid datorn men nu har jag det  :D

Jag skulle vilja börja träna agility igen fast med Inka denna gången,behöver aktivera henne lite. Var så roligt sist jag höll på med det.

ha de
pusshej

Seg segare segast

är i skolan nu, har datan. Sjukt segt är det! ni anar inte. men som tur är har man fått inloggningsuppgifter så att man kan sitta och kolla lite på nätet.

ha de
pusshej

Onsdag

Har inte gjort så mkt i dag, hade många långa sega lektioner. På engelskan fick vi slut lite tidigare som tur var,ville bara ut till hunden.

Kollar på Idol med 6 andra folks från samma hus som jag.Käkar även gurka med dipp, gott gott!

Men ska fortsätta kolla på Idol!!

ha de
pusshej

Tisdag

Ville inte vakna imorse, var så jäkla trött. Brukar inte vara så trött. Men i allafall, på morgonen hade jag engelska och det var så segt och tråkigt, hatar engelska. Men sen började det roliga, lektioner som man ser fram emot mest, hundlektionerna. Skit roliga är dem, man får göra något man verkligen vill göra. Vi gick en liten runda, och då lät vi hundarna söka efter godis och sen gå sick sack mellan varandra och hundarna, båda gångerna gick sådär.

Men var inte med folket på TEBA igår,men när de kom hem fick jag en tandskrapa av tjejerna, vill bara säga tack till dem!

För tillfället gör jag inte så mkt, måste nog räkna lite matte men pallar inte. vill bara kolla på min vovve när hon käkar ben.

ha de
pusshej


Måndag

Haft två lektioner på UBC i örkelljunga, två väldigt sega lektioner. men som tur är slutade man tidigt och kunde bli hämtad av taxi. :) skulle egentligen till TEBA,en stor hundaffär i hörby. men det blev inget av det för min del, så nu sitter jag på mitt rum på internatet med min älskade vovve och kollar bloggar,inne på bdb och lite annat skoj.

Senare tänkte jag att jag skulle sticka till statoil och köpa lite tidningar( de som känner mig väl vet att jag är galen i skvallertidningar) och sen kolla på två filmer som mamma tog med sig i går. Kung fu panda och Eigth Below

ha de
pusshej

RSS 2.0