torsdag

Som jag redan har sagt många gånger är jag verkligen dålig att uppdaterna min blogg. Men som tur är finns jag mer på bilddagboken; http://inka-maya.bilddagboken.se.
Iaf så är snart mitt lov slut,tre dagar kvar. Eller det är fyra för jag ska till en kiropraktor på m,åndag så det kan man räkna lite som en lovdag eftersom jag inte kommer vara i skolan.På lördag ska jag till Hässleholm och träffa några klasskompisar. Ska bli skoj skoj! men längtar inte till söndag för då måste jag hem och jag kan inte bli hämtat och jag verkligen HATAR åka buss eller tåg.Så det är synd att mamma jobbar då för annars skulle mamma kunnat hämta mig där borta men tyvärr kan hon inte det.

iaf tänkte nu käka lite, så jag får komma tillbaka med nått lite bättre ihop skrivit.

ha de
pusshej

Måndag

Kom till internatet idag, mamma och ena brodern hjälpte mig att ta hit saker. mkt skoj att ha dem med :)

hade matte idag som vanligt, fick lite ont i huvudet av alla potenser. sen hade vi ingen lärare på datan så vi fick arbeta lite och sen fick vi gå tidigare. skit bra dag :) nu sitter jag på internatet och snart ska ag och malin ha en liten dejt. ;P eller ja vi ska laga mat tillsammans så man kan väl kalla det för en liten dejt?! vi ska ha en liten dejt senare i kväll också - vi ska kolla på film och käka dip,gurka och troligen popcorn :D

ha de
pusshej

Pallaaa..

asså jag orkar inte göra svenskan, vill verkligeni nte bli klar med dem. Känner mig inte redo att stå framför klassen och prata om mig hund ännu. kanske efter lovet, men det kommer nog inte hända :( häxa är vad hon är, häxaaaa!
känne mig rastlös, måste göra något. vill träna agility med Inka men det är ju skit mörkt där ute så det är inte lönt. kommer inte se vad hon gör och och kan skada sig. Så jag får göra det i morn efter jag har slutat skolan istället.

ha de
pusshej

Måndag

då var det måndag igen, bara två lektioner idag. matte och data... båda tråkiga. matten var okej iaf. men datan är skittråkig fast vi nu har börjat hålla på med att skriva i olika program och så. så det är inte sååå tråkigt.

idag ska jag iaf gå långrunda med min vovve, johanna, sara och deras vovvar. kanske kommer ta med långlina också så att man kan träna det också :)  älskar att träna med långlina, får så bra kontakt med Inka :)  får se om det händer.

får väl fortsätta hänga med i lektion nu, han blev precis sur på sara som var inne på bilddagboken i stället för det vi skulle göra, så..

ha det
pusshej

Torsdag

Tränade väldigt mkt med långlina idag på lektionerna. Väldigt roligt och väldigt duktig var Inka. Väldigt duktig! :D

hade tänkt städa rummet och sen badrummet,eller tvärt om. vet inte riktigt men det blir nog den äckliga toan först.....

får väl vara duktig och städa nu då..

ha de
pusshej

Tisdag

Har inte så mkt att säga nu, men var iaf nöjd med dagens träning av Inka i långlina.Hon var så duktigt! tycker att jag har väldigt bra kontakt med henne när vi ha långlina.

det var allt för mig nu..

ha de
pusshej

Gick skit :(

Dataprovet gick SKITDÅLIGT tyckte jag. herregud! Kommer säker att få göra om det. 

Iaf gick och handlade efter provet, i påsarna fanns det en hel del dricka. Mjöl,multi, fil och läsk. men det fanns även morötter, som jag äntligen har köpt. Har varit en evighet sen jag käkade morötter, älskar det :D

ska nu käkar klart och sen träna lite med inka tror jag.

ha de
pusshej


måndag

Vill gå och lägga mig igen, det var så mysigt i natt. Mamma köpte ett nytt täcke till mig i lördags så nu sover jag med två stycken. Väldigt mysigt är det :D
Igår satt jag ihop min nya bokhylla till rummet på internatet, älskar att hålla på och sätta ihop sånt.Jag ska fortsätta idag, orkade inte igår. Pluggade lite till dataprovet jag har idag. Väldigt tråkigt!

Nä, nu ska jag ge Inka mat, sen duscha och sen käka lite frukost. får se om jag pluggar lite till

ha de
pusshej


RSS 2.0