Hemma :)

är äntligen hemma. kan slappna av och låta nån annan laga mat och sånt till mig, härligt :)
ska snart käka lite mat, om mamma kan börja med den nån gång snart. och troligen senare ikväll ska man handla lite på maxi, antingen går man upp dit med hundarna och mamma eller så åker man bil dit.

ha de
pusshej

engelskan

engelskan slutade precis, började med grammatik. tråkigt fast människorna livade upp lektionen så det var inte så tråkigt. :) snart är det dags för matte, kommer inte räkna så mkt eftersom jag glömde min miniräknare där hemma i måndags.
iaf ska gå och vara lite social med de andra.

ha de
pusshej

underbara inka

Fredag

har precis käkat klart frukosten,ska bara städa lite till på rummet och borsta tänderna för man börjar typ om 25 min. Måste också hinna sätta in Inka i stallet.
blir hämtad idag av mamma, skönt att inte behöva ta bussen med den stora tvättsäcken jag har.
men iaf får göra något nu
ha de
pusshej

Torsdag

börjar om ca 40 min eller nått sånt.inka ligger just nu i sin korg och myser för sig själv, älskar henne över allt annat<3jag själv sitter i sängen och försöker skriva nått bra inlägg så jag kan få en bättre blogg plus att jag säger hela tiden tillmig själv att jag ska skriva så mkt som möjligt men det verkar inte fastna i skallen.tror jag har för mkt att göra på denna skola.vi går till ungefär tre-fyra varje dag och sen efter skolan är det typ direkt ut med hunden på långrunda i skogen eller nått sånt.jag brukar alltid vara trött efter skolan så då blir det nog sängen i en eller två timmar. rätt skönt faktiskt. och sen är det typ bara några timmar kvar tills man går och lägger sig så då ska man göra en massa andra saker som att plugga lite tex matte eller städa rummet. min hjärna är över jobbad tror jag.

iaf, imorn åker man hem. som vanligt har mamma erbjudit sig att hämta mig.Då ska min själv inte leffe( min äldste bror)blir sur för det är mamma som erbjuder sig. Tror jag bara har tagit bussen hem en eller två gånger sen jag började gymnasiet, vilket faktisk är skönt för jag har så många saker varje gång att ta med hem. Som imorn har jag med mig hem en stoooor tvätthög, jag hoppas vi hinner tvätta allt i helgen annars får jag tvätta på internatet.

iaf, ska städa lite mer på rummet,så att jag ite behver stressa som tusan. jag slutar runt två och mamma kommer runt halv tre.

ha de
pusshej




Fredag

Har varit hemma i si så där nästan två timmar och jag har precis käkat tacos. gott gott var det. :D men snart ska man ut med mamma och vovvarna och sen går man och lägger sig för man är ju så jävla dunder trött.sover skit dåligt på internatet och jag vet inte varför :S

iaf..
ha de
pusshej

Torsdag

Veckan har gått väldigt fort, ska ju hem imorn :) får se om mamma kommer hämta mig eller inte imorn.
Hade hundlektioner idag, spårade. Var rätt nöjd faktiskt, Inka hittade klöven rätt snabbt. Kändes först som jag hade gjort fel men sen tänkte jag efter som insåg att jag bara gjorde som Charlotte sa så sen var jag nöjd av hennes prestation :D
Ikväll kollade jag,Malin,Kalle och den nya tillskottet i klassen Frida High school musical.Men kalle var så tråkigt att han gick typ efter halva filmen.
Har även klippt Inkas klor idag, och kletat in hennes tänder med nån gel som kanske kan skydda hennes tänder bättre till man får dem fixade.
iaf jag måste gå och lägga mig nu, får försöka iaf för det finns nån som väsnas där ute med att skratta hela tiden :P

ha de
pusshej
Min duktiga Inka !

Söndag

tack för igår tjejer... och kalle, det var skoj igår :D men nästa gång får vi testa Ekebo :P

Iaf har snart varit hemma i ungefär två timmar, rätt skönt faktiskt! var  nära att somna på bussen men som tur var skyndade jag mig hem, sa till mig själv att om jag nu var så trött som jag var på bussen skulle jag sova lite när jag kommer hem men än så länge har jag inte somnat, men det kommer jag nog göra om jag lägger mig i sängen.

Imorn har jag sovmorgon och är ledig från skolan, ska till en kiropraktor och knäcka ryggen lite :P har väntat på denna tiden i ungefär två månade så det kommer bli skönt när det är över :)

jag har precis börjat tänka på en sak, om jag skulle avsluta min blogg här och antingen sluta helt att blogga eller starta en ny på en annan sida för jag börja tröttna på denna sidan. men jag om jag nu ska starta en ny blogg vill jag ha allt som jag har skrivit här på min nya och jag vet inte hur man gör det :S

men iaf..
ha de
pusshej

RSS 2.0