8 maj

Bara att ha gårdagen ledig så har jag nu blivit bekväm, vill inte åka till internatet och behöva plugga mm. Skönt ju att vara hemma och få vissa saker framsatta till en som tex med maten. 
Men man får väl åka till internatet om någon timme eller två och göra sina saker och ting. Får även försöka på en vända brandvarning med hunden när jag kommer till internatet för här blåser det skit mkt och då kan man inte riktigt träna. 


Hade behövt göra lite historia och ekologi och kretslopp. Har inlämning och prov i ämnena. Och har en del uppgifter i historian som behövt lämnas in men har inte haft någon tid eller några bra dator eller skrivarprogram till att göra det på datorn.
Måste få undan saker och ting i skolan så jag kan få mer tid över till andra saker som tex min hund och hennes träning. 


Snart blir det att åka till internatet så nu blir det att packa ihop saker och till och packa ut i bilen.
Vi Hörs!

7 Maj, duktig och effektiv :)

Idag, typ den enda lördagen som jag är ledig nu fram till skolan, så har jag varit duktig och effektiv. Jag har städat rummet - dammsugat och tvättat golvet. Flyttat runt lite saker på rummet så nu ser det lite annorlunda ut. Sedan har man även säng som är ny bäddad med nytvättade sängkläder. Kvar är det bara duschen som väntar, ska dit efter att vi har ätit och sedan varit på stranden med hundarna. Så ikväll kommer det vara väldigt skönt att gå och lägga sig.

Imorn blir det lite plugg, träning med hunden och lite tid för mig själv. I veckan har man egentligen inget uppskrivit men har saker som ska vara inlämnade och prov veckan efter så det blir att göra klart uppgifterna mm. 

Har haft en del att göra de senaste veckorna. Nu i veckan hade jag ett samhällsprov och ett nationella prov, ni vet det jäkla talet man måste göra i svenska b. Det var mycket plugg och förberedande till talet men nu är det båda över! Kan även säga att det gick bra på båda, på samhällsprovet fick man VG och sedan på talet är jag riktigt stolt att jag gjorde. Att jag ställde mig framför klassen och gjorde en sådan sak som avgör mer eller mindre mitt betyg och att jag nu vet att jag kan hålla tal inför människor och klarar det. Även om jag kommer vara extremt nervös så kommer jag kunna klara det :)





RSS 2.0