God Morgon!

Hade egentligen tänkt att jag skulle åkt och jobbat idag, men då man har lite mer flexibelt 3 timmar jobb (xD) så kan man mer eller mindre städa när som i veckan. Men idag visar det sig att jag har en axel som är lite si sådär och ett ansikte som kliar så tyckte det var bättre att stanna hemma idag och vila för att jobba på onsdag istället då det skulle ta hur lång tid som helst idag då axel skulle göra ont i nästan minsta rörelse och att jag skulle var tvungen att klia mig i ansiktet hela tiden.  SÅ jävla irriterade är det allså! Att det hela tiden kliar, fast jag är lotion, hydrokortison och allt annat som man kan komma på. Så får se om det är bättre på onsdag.
Men man ska inte bara vara hemma för att slappa! Nej, här ska vi söka jobb, utveckla mina mål i livet(vad jag vill göra - om jag vill studera eller jobba tex) och får nog städa rummet lite. Och sedan i eftermiddag blir det nog att man åker iväg och handlar lite saker som behövs!



En massa klet, det kliar ungfär ifrån ögonen och ner till halsen. Riktigt irriterande detta asså!

Bowling ikväll! :D

Då åker man snart in till helsingborg med brodern för att äta god mat och bowla med hans jobb. Det ska bli riktigt roligt, och bowla gjorde jag säkert senast för 6år sedan eller något - nått som man egentligen borde göra oftare!:P Minns knappt hur man gör! Men får hoppas på några strikear iaf :)

Höres senare!




God Natt!

En dag med jobb, jobbsökningar, hundpromenader, däckbyte på bilen - ett tänkande att man måste gifta sig med en miljonär då man måste fixa nya sommardäck till våren har man insett att man är en riktigt fattiglapp!
Så nu blir det inte alls för mycket tänkade på framtiden då man ska lägga sig till rätta i sängen och läsa en bok innan man somnar.
Imorn blir det lite slappe fram tills kvällen då man ska stor staden helsingborg och bowla :)

God natt!






Breaking Dawn

Då åker man och ser den efterlängtade Breaking dawn! Har höga förväntningar på denna! :)



15 november

Är helt slut för tillfället så det blir en kort inlägg. Var ju länge sedan jag skrev så tyckte att jag får skriva av mig lite.
Imorse blev det dags för akupuktur, sista gången för en period som har varit att man sätter nålar en gång i veckan. Nästa gång är om en månad, så sedan blir det en gång i månaden några gånger för att sedan blir en gång i kvartalet tror jag.
Som tur var gjorde det inte så jätte ont denna gång. De flesta gångerna har det gjort så ont att få nålar isatta i huden att man nästan har börjat gråta. Herregud, det kan verkligen göra ont! Men ni som har tänkt på att eventuellt få akupuktur, tveka inte! Det må göra ont ibland, kanske ofta eller varje gång, varje nål men tycker själv att det är lite av en härlig känsla, man känner att man lever, fast det gör så jävla ont. Men jag rekommenderar det verkligen om det sedan kan hjälpa er!
Då nålarna måste verka, eller stimulerar som det också kanske heter, är nog den bästa studen, nu, i månaden. Man får slappna av, man får till och med somna om man vill så. Det är helt tillåtet! Iaf där jag går, vilket jag däremot aldrig har kunnat då jag rör mig väldigt mkt innan jag somnar och inte enbart kan ligga på rygg och försöka somna.


Efter den milda och avslappnade nålstuden blev det att åka och jobba några timmar. Så nu när man helt slut och fryser för att det både är något svallt i huset och är även trött.
Men innan läggdags så ska man snart åka in till stan med hunden och den sista turen med henne för kvällen :)




Källa: HD.se Vill ni läsa artikeln så klicka på bilden

RSS 2.0