Bilder ifrån Collie-SM

Här kommer äntligen bilderna ifrån Collie-SM, som i år var i Ystad.


Oftast packar man bara till sig själv när man ska bort, men nu fick jag packa till en extra plus lite mat och grejor som vi skulle ha när vi skulle bo i tält.


När vi ändå skulle åka så tyckte jag det var kul att åka inom Teba i Höör, en stor djurbutik med ganska billiga priser. Det var ju ändå nästan på vägen dit ner.

Trodde det skulle vara svårare att hitta än vad det var. Visst det var ju ute i skogen vi var och tänk att GPS:en på mobilen kunde fungera och ta oss rätt :)


Inka älskade detta! Att vara ute i skogen och bara va. Att tälta var väl ingen hyllningen till men det fick väl gå.

Lördagen: Dags för agilitytävlingen där det var 10 ekipage. Morgonen vaknade man och kollade ut var det väldigt dimmigt och regn kändes i luften. Min uppgift på agilityn var att vara ögon, dvs att hålla koll på domaren och vad hon/han visar för teckan när hon/han dömer, det kan vara 5 fel, vägran och disk.


Från dimma blev det regn. Köpte ett täcke ifrån ett företag som var på tävlingen och sålde lite. Detta täcke fungerar som en handduk. Ska torka en hund på ca 1 timme. Har tyvärr inte fått chansen att använda sedan dess så minns inte hur bra det fungerade.


Snacka om att min hund tyckte om att ligga utanför tältet :)

Köpte även ett annat täcke, från samma ställe som de andra täcket. Men detta är ett kyltäcke, ett täcke som alltså ska kyla hunden på de viktigaste ställena och hunden ska återhämta sig snabbare. Är det sagt ifrån företaget. Hade det på vägen hem ifrån tävlingen på söndagen eftersom det var soligt och mammas fläkt i bilen var väl i sådär. Hon flåsade inte lika mkt som hon brukar göra när det är varmt så det fungerade till en viss det iaf, Ska se om det finns möjlighet att använda det till våren/sommaren igen :)


Såna här bett varknade man med på söndagen. Jäklar vad det kliade!


Söndag: Tävlingens sista dag. Detta är lydnadsklass 3 eller elit. Är inte så inne på lydnaden så kan inte skillnaden på dem, förutom att det är svårare i elit ju såklart. Här hade jag också en uppgift, att vara den som springer men ekipagen bedömningslappar till sekretariatet. Denna dagen var det väldigt varmt!
 


Hoppas ni inte tyckt att det har tagit allt för länge :) Nästa års Collie-SM är i Laholm och då kommer ni få se min på agilitybanan ;)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0